-
Re: Re: Re: Re: Re: AshleynečQa
Yeah, Thanks *14* -
Re: Re: Re: Re: AshleynečQa
Yeah, You're goddamn right *14* -
Re: Re: Re: AshleynečQa
Jooo Zack a Cody, tj vůbec nejlepší seriálek na světě miluju hooo *14* *14* *14*
A Ashley je jekao Maddie neeeeeej *14* *14* -
Re: Re: AshleynečQa
přesně máte obě dvě prawdu *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: AshleynečQa
Přesně Míši..já se skoro každej den dívám na všechny HSM díly *4* *14* a dívám se furt i na Zacka a Codyho kde je samozřejmě Ashleynka *14* *14* a pak příšerky z podkroví ty jsou také boží *14* hrozně moc miluji Ashleynku takyyyyyyyyyyyyy *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
AshleynečQa
Miluju AshleynQu !!! *14*
Včera sem se koukala na všecky HSM, a ona AshleynQa byla ve všech tak úžasná a nádherňoučkááá *14* *14*
Ale je pravda že je od 1 hezčí a hezčí a ve trojce je neeeej ... *14* *14*
Bože já Ashleynku tááák miluju *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: ...
Stáhni si to buď na uložto.cz a nebo bych ti to mohla vypalit a poslat :) *14* *14* -
Re: Re: fotky.
fakt pěkný *14* -
Re: Re: Hiih =D
jj přesně -
Re: Re: Re: ...
*9* *9* Tak si to stáhni na ulozto.cz *4* -
Re: fotky.
Moc krásný.. *4* *14* -
fotky.
Jupíí moje fotky se přidaly jdu přidat další a i tapetky se přidaly *4* *14* *4* *14* -
Re: Hiih =D
přesně máš ůplnou prawdu *4* *14* *14* -
Hiih =D
Zbožňujůů Ashleyy.. ♥ je talentovaná,krásnáá,a ten její styl zbožňujuu,prostě nemá chybu ♥ =)) -
Re: Re: ...
Jen já ne *9* ach jo to je ale vždycky když někam jedu tak to běží a když dojedu tak se to dozvím potýdnu *9* -
Re: ...
Joo Neboj už sme to viděli všichni *14* -
...
Viděli jste už Aliens in the Attic-Příšerky z podkroví v češtině?? je to úžasný!!! *14* *14* já miluju Ashley!!! *14* *14* *4* -
Re: News
Jo a tady je ještě Promo video k Hellcats, ty bláááho já už se tááák těším *14* *14* *14* *14*
http://www.youtube.com/watch?v=dCLZr5IJG0w&feature=player_embedded -
News
Když ejsou paparazzi tak tady je aspoň nové video k hellcats a je hezký ... *14* *14* *14*
http://www.youtube.com/watch?v=iRaexdwCZyY&feature=player_embedded -
Re: Re: new Candids
jééééééééé *14* *1* *14*