-
Re: Re: Re: Re: Re: Hellcats
to je jasný :) -
Re: Re: Re: Re: Hellcats
Mno jako jestli to bude seriál jako fakt, tak tím líp pro nás ne??? *1* *14* -
Re: Re: Re: Hellcats
seriál??? WAW *14* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: ashley
to zní logicky :D *4* -
Re: Re: Re: Re: ashley
díky *3* *3* -
Re: Re: Hellcats
Já se taky příšerně těším, ale newím kde ste vzali že to je film, všude píšou že jde o seriál, tak nwm !!! -
Re: Re: Re: ashley
Tak to je jasný snad ne? Když hraje, tak musí mít určitou školu, nějakou hereckou a filmovou, A to asi nenajdete, protože normálně do školy chodit nemohla to jí neumoňovala herecká kariéra, takže musela mít soukromýho učitele během natáčení, tak se to dělá !!! Já sem jenom zjistila, že byla vždycky chytrá a talentovaná (to vidim, je nejlepší) a že má školy !!! Ale musela to dělat takle, protože hraje už od 14 bo kolika let *14* -
Re: Re: ashley
já sem hledala všude ale nasla sem jen vždycky od kdy hrála v nejakém serialu nebo filmu *3* *3* -
Re: ashley
tak to nwm -
Re: Hellcats
na ten filmík se taky těším a doufám že bude supééér, ikdyž když tam hraje Ashlinka, tak to je jasné že bude *14* *14* -
ashley
nevíte někdo jestli má ashley nejakou vysokou školu.. *3* docela by mě to zajímalo *14* *14* -
Hellcats
Už se strašně těším na ten nový film od ashley Hellcats *1* -
Re: Re: Re: Off The Wall
jj *14* *4* -
Ahojky!
Ahojky! *3* -
Re: Re: Off The Wall
Ale ta písnička není new ale je hezká moc *4* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Off The Wall
*15* lol... *15* zjistila jsem další číselko 724567100 skus to *15* -
Pááániii... asi mi už FAKT HRABE ... já nejsem normální ... *1* *1* *1* -
Jůůů... děkujííí... du volat... *1*
Já: Vrrrr... Vrrrr... Vrrrr... Vrrrr..., Halllooo? Anooo? Tady člověk trpící Ashleymánií, co mám dělat?
Doktorka: Ehmmm... Ehmmm... Myslím, že vám bude pro začátek stačit lék ... jmenuje se ... Kill Ashley ...
Já: Ááááá ... to néééé...., já rači použiju lék Kill you !!! ... *8*
Mno Markét, tak tohle číslo mi jaksi nevyšlooo ... tyhle mě akorát nasrali ... budeš muset objevit nějaký lepší ... *1* *1* *1* A nechci aby lásku k Ashley zabili ale aby mi jí stlumily kurňa ... !!! *1* *1* *1* *8* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Off The Wall
O těchto nemocích jsem ještě nikdy neslyšela ale chápu je *1* *1* *1* tak si pište to číslo: 777666555 :D *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Off The Wall
Co se mi ti směješ, ty se jako moc nesměj potřebuješ to stejně jako jááá, s tím rozdílem že ty víc trpíš Vanymánií *1* *1* *1*