Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Hellcats

to je jasný :)
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Hellcats

Mno jako jestli to bude seriál jako fakt, tak tím líp pro nás ne??? *1* *14*
  • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: Re: Hellcats

seriál??? WAW *14* *3*
  • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: ashley

to zní logicky :D *4*
  • natkafl

Re: Re: Re: Re: ashley

díky *3* *3*
  • puspuspusinka

Re: Re: Hellcats

Já se taky příšerně těším, ale newím kde ste vzali že to je film, všude píšou že jde o seriál, tak nwm !!!
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: ashley

Tak to je jasný snad ne? Když hraje, tak musí mít určitou školu, nějakou hereckou a filmovou, A to asi nenajdete, protože normálně do školy chodit nemohla to jí neumoňovala herecká kariéra, takže musela mít soukromýho učitele během natáčení, tak se to dělá !!! Já sem jenom zjistila, že byla vždycky chytrá a talentovaná (to vidim, je nejlepší) a že má školy !!! Ale musela to dělat takle, protože hraje už od 14 bo kolika let *14*
  • natkafl

Re: Re: ashley

já sem hledala všude ale nasla sem jen vždycky od kdy hrála v nejakém serialu nebo filmu *3* *3*
  • Re: ashley

tak to nwm
  • mmaarrkkeettaaaa

Re: Hellcats

na ten filmík se taky těším a doufám že bude supééér, ikdyž když tam hraje Ashlinka, tak to je jasné že bude *14* *14*
  • natkafl

ashley

nevíte někdo jestli má ashley nejakou vysokou školu.. *3* docela by mě to zajímalo *14* *14*
  • nespesna

Hellcats

Už se strašně těším na ten nový film od ashley Hellcats *1*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Off The Wall

jj *14* *4*
  • nespesna

Ahojky!

Ahojky! *3*
  • klaruska44

Re: Re: Off The Wall

Ale ta písnička není new ale je hezká moc *4* *14*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Off The Wall

*15* lol... *15* zjistila jsem další číselko 724567100 skus to *15*
  • puspuspusinka

Pááániii... asi mi už FAKT HRABE ... já nejsem normální ... *1* *1* *1*
  • puspuspusinka

Jůůů... děkujííí... du volat... *1*
    Já: Vrrrr... Vrrrr... Vrrrr... Vrrrr..., Halllooo? Anooo? Tady člověk trpící Ashleymánií, co mám dělat?
    Doktorka: Ehmmm... Ehmmm... Myslím, že vám bude pro začátek stačit lék ... jmenuje se ... Kill Ashley ...
    Já: Ááááá ... to néééé...., já rači použiju lék Kill you !!! ... *8*

Mno Markét, tak tohle číslo mi jaksi nevyšlooo ... tyhle mě akorát nasrali ... budeš muset objevit nějaký lepší ... *1* *1* *1* A nechci aby lásku k Ashley zabili ale aby mi jí stlumily kurňa ... !!! *1* *1* *1* *8* *1* *1* *1*
  • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: Re: Re: Off The Wall

O těchto nemocích jsem ještě nikdy neslyšela ale chápu je *1* *1* *1* tak si pište to číslo: 777666555 :D *1* *1* *1* *1*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Off The Wall

Co se mi ti směješ, ty se jako moc nesměj potřebuješ to stejně jako jááá, s tím rozdílem že ty víc trpíš Vanymánií *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit