-
Re: Re: Re: Re: U6 toho mám fakt DOST !!!
Makys??taky ti to tak dělá??Že máme 950 a třeba napíšemejich 20 a furt to 950 tam je??divné...mě to tak dělá už měsíc.. *9* a kakadu s tím nic ani neudělá..ten další jo ale nwm jak se jmennuje ale já valím pp
I LOVE VASHLEY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: ICQ =)
už sem on-line *14* měla bych tam bejt jako M!šššullka a ty? *7* -
Re: Re: Re: Re: U6 toho mám fakt DOST !!!
jo klidne.-D naise vsichni jo??ale vymyslime co? -
Re: Re: Re: U6 toho mám fakt DOST !!!
A nechcete napsat kakadu bo někomu co to tu furt s tím je? *7*
Mě to jako už dcl dost vadí !!! *9* *8* -
Re: ICQ =)
ja te mam jak se jmenujes pls???promin:-D ja se v mem icq nevyznam si online?? *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Film Hellcats!!
Mě by se k Ashleynce dcl i líbil Zeke *15* *14* -
Re: Re: U6 toho mám fakt DOST !!!
no tak se podivej na cislo na diskuzi???kdyz jsem tady pridala komentar jsme meli konecne cilo 9 a mame to porad i kdyz jsem pridali tak 10 komentu *16* *16* -
ICQ =)
Tady je moje icq a napište ho plsky všichni já je taky nemám všecky,... si vás doplním !!! *14*
383498207 *14* -
Re: Re: Re: Ashley je prostě BEST !!!
taky mám lepší náladu a to fakt *14* *3* -
Re: U6 toho mám fakt DOST !!!
Ahojík jsem tu jen na skok pak jdeme za tou mamčinou kámoškou mě to taky štve mě se to tam taky nedaloooooooooooooooo *16* *9* -
U6 toho mám fakt DOST !!!
Hele lidi já už toho mám akorát tak po krk, co je sakra s tou pitomou fotogalerií tady? Já sem přidávám už tejden asi 15 obrázků denně a pořád nic, mě už to jako fakt pěkně štve !!! *8* *16* *10* *8* *8*
Jo a Kajuš moc pěkný tapetky *14* -
Re: Re: Ashley je prostě BEST !!!
jo no je to lepsi, hele nedame si ICQ?? teda koho jeste nemam:-D
poslete mi o pls???budeme vic v kontaktu:-D *14* -
Re: Re: Re: Re: Film Hellcats!!
jo ja taky si to musim obstarat:-D
jinak nvm jestli tam budou z HSM, ale to bude o sharpey events a bude to samozrejme hrat Ashley!!!:-D *14* proste to bude o jejim zivote a dokonce si tam najde i pry kluka takze se tesim..natacet se to bude toto leto a bude to na disney chanellu tak v lete 2011:-( pozde co?? *9* -
Re: Re: Re: Film Hellcats!!
Jak jako o Sharpay,... to bude mít svůj vlastní seriál jako Sharpay Evansová *7* *14* a budou tam lidi z HSM nebo aspoň Ryan? *7*
Páááni to si budu muset obstarat disney chanell a nebo chodit k nějaký kámošce -
Re: Ashley je prostě BEST !!!
Já normálně taky :D *14* *14* -
Ashley je prostě BEST !!!
Lidi od tý doby co sme se dali dohromady jako Vashleynky AshNessynky *14* tak mám pořád skvělou náladu *14* -
Re: Re: Film Hellcats!!
doufam ze to bude na DVD....a jeste bude tocit film o sherpay, ale to bude jen na disney chanellu:-( ja ho taky nemam:-( -
Re: Re: *
aj já přeji *14* *4* -
Re: Film Hellcats!!
JoJo Nejsi sama já taky a děsně moc moc moc moc moc moc moc *14* *14* *14*
Prostě jako lidi já nemám doma disney chanell a nedavno mi kámoška řekla že na youtube sou všecky díly z 1. série a já od toho seriálu nemůžu odkousnout normal Ashleynkááá je tám skvěle nadabovaná a děsně krásňoučkááá *14* *14* *14* prostě boží seriálek *14* *14* *14* a na ten film se těším děsně moc *14* a plus na Picture This už se těším až tu bude na dvd *14* -
Re: Re: blog
díkyyyyyyy