-
Re: Re: Re: Párty
jj dk a o čem bude téma *7* -
Re: For MileyCyruska!!!
ok *9* *14* -
For MileyCyruska!!!
Chci se ti omluvit,...za to že jsem tě nepodpořila, zvlášť po té co sme BFF!!!
Teda jestli ještě sme !! *9*
Já wím vyjela jsem na tebe až moc, moc mě to taky mrzí,...a štve mě že se možná rozhádáme na dobro kvůli takový prkotině, já jenom vím jaký to je někoho odsuzovat a nelíbilo se mi jak si vyhodila Jess,...awe tj fuk moc se ti omlouvám, FAKT promiň,...!!! *9*
Jo a ta omluva nejni kvůli tomu aby ses vrátla k fans Ashleynky,...jenom sem chtěla aby si věděla, že mě to moc mrzí !!! *9* -
puspuspusinka
míšo přečti si vzkazy!!!!!!! *14* *14* -
Re: Re: Párty
Bude to středa myslím *14* -
Re: Re: MileyCyruska
jéžiši vy naděláte bo co no tak sem jí napsaala ad odejde jako proc tu pise anglicky ad si koupi slovnik ne kdo to tady po ni ma prekladat!!! *7* *13* *15* -
Simca2
Makýsku to je úžasný,...celej tejden jenom my dvě,...supééér,...aspoň se tu nebudu nudit,...jako Maky nic ti nepřeju, ale teď jsem ráda, že seš nemocná,...!!! *14* *9* *14* -
Re: MileyCyruska
No tak to jako FAKT,...Jako Kajuše já tě mám ráda,...ale Markétku znám dýl a tudíž držím s Markétkou,...to si jako FAKT neměla,...!!! *10* *16* *9* -
Re: Re: holky
Hi thank you *4* and really good ... and I like Ashley as the other ones I have added :-) *4* -
Re: holky
pořad *15* -
Re: Re: Re: mě taky
je upa nejjjjjj!!!!! pro mě je jedno kde je ale chtěla bych aby hrála v nějakém upa boím filmu, který by vyšel i u nás:-D *14* *14* -
holky
holky Ashley bude mít svůj pořád akorát se to ještě domlouvá *14* *14* a ptm by měla mít new shoot *14* -
Re: Re: Re: Re: dřít
jo přesně tak puspuspusinko *14* -
Re: Re: myslím
jo má t hrát *4* -
MileyCyruska
hej já ti nechci nadávat, ale jako proč si ji vyhodila?? tady máme tradici že necháváme každého ať si tu píše:-D jsou vítani s otevřenou náručí.... tak to pls nekaš, teď to ví i vanfans a to chceš aby si o nas myslely bůh ví co?? promin ale mohlo tady být více fanoušků........ *9* -
ahojte holky_D
BG jak se máte?? no já se mám dobře....
na párty přijdu ..... ráda ashley je prostě zlatíčko naše neeeeeeeeeeej *14* *14* *14* *14* -
Re: Párty
já taky mimisek a jakej to je den(sobota neděle atd....) -
Párty
Párty bude 31.3.2010 od 15:00 a prosím, přihlašte se kdo tu teda bude určitě a kdo tu bude, awe neví to jistě *14*
Tady sou ty který tu prej budou !!!
Seznam:
Simca2, PusPusPusinka, MileyCyruska, Michelles a dál nwm *14* -
Re: budu tu
ale co -
budu tu
já tady na ty party budu a kdo eště v kolik to že rozjedem? *14* *14*