-
Re: Re: Re: Re: Re: *********
2 je neeeeeeej
trojka je taková že to málokdo pochopí ´ten děj atd.. -
film ne??
ona bude fotit new shoot?? zpiš film ne?? -
Re: Re: novinky
já jen vim že Ashley byla sE Scootem v ,Malibu na kaffi!A potom že Ash nafotila nový photoshoot!Al ještě nevyšel!A vy ostatní něco víte? -
Re: Re: Re: holký??
jen jako neregistr se prihlas ne?????? -
Re: novinky
nn nvím nic:O -
novinky
Nevíte holky nějaké novinky o Ash, zda natáčí film nebo cd, nebo něco???? *3* *7* -
Re: Re: holký??
ja sem náááhodou chodim *15* -
Re: holký??
jn fakt no ták sem uz snad nikdo nechodi chudacek ash pro ni to snad udelate ne?? *14* *14* *14*
ASH IS BEST FOR-EVER*** -
holký??
no tak tu to nejak vazne vsici se uz neprihlasujou tak co je to tu probudte ne?? *7* *7* *14* *14*
ASHLEYNKA PUSINKA MOJE MUCQ JU LOVINKÁM!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: noooooo
to jo ona je příjemná roztomilá a milá takže i 16let -
Re: Re: Re: noooooo
Vůbec, ta může hrát pořád role cca 18 let *4* -
Re: Re: noooooo
jo ale nevypadá na 24let žejo -
Re: noooooo
Mě se asi taky líbí všechny, ale ty filmy, kde teď hraje, se hodně liší od role Sharpay Evans :D Ale je fakt skvělá herečka a zpěvačka, a ikdyž ve filmeh mívá odlišné role toho minulého filmu kde hrála, tak se mi zdá že to zvládá perfektně, *inlove* :) -
noooooo
pro markétu.....já nevim mě se líbí všecky a tobě *7* *7* -
Re: achoj
to mas pravdu.............. -
achoj
ju ahoj holký já tu taaaaaaaaaaaak dlouho nebyla a mrzi me to *9* *9* ale musim to dohnat!! *14* *14*
ASHLEY IS TOTAL BEST STAR!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
To jsem já ale jenom nejsem přihlášená, u nás je krásně a je fakt vedro, doufám, že to tak i zůstane :) Jaký máš oblíbený film Ash??? Až na HSM, tak nejoblíbenější??? -
PRESNE uz je u vas tam kde bydlis teplo u nas z se otepluje -
Re: Re: Re: Re: *********
trojka se mi zdá až moc natáhnutá, snad víš jak to myslím, proto mi dvojka mi příjde nej :) -
Re: Re: Re: *********
me taky trojka je o ničem vid