-
Re: Re: ---
wooow ty se más ja mam jeden v pokoji zaramovany:-D -
diskuze
hele ty od van jsou hrozný.ale nic ve zlém -
Re: Ashley-vypadá krásně!
j krásně -
Ashley-vypadá krásně!
Jasně že budeme kámošky!!My jsme kámošky !!!A Ashley je NEEEEEEEEEEEEJ!!mmNO mě začínají prázky až první týden v březnu!!hmmm takže ještě chodim do školy!! *9* *9* mno jinak mám kašel a bolí mě v krku!!Aashley na těch fotkách bez make-upu vypadá krásně že??moc jí to sluší!! -
Re: Van
ODPUSTÍŠ MI? -
Van
Já jsem se podívala včera na diskuzi Vanessy a viděla jsem tam ty jejich témata, pořád píšou buď jenom smajlíky a nebo pořád dokola že nessa je nej apod:D A málo kdo tam napíše něco rozumného:D Pro mě je nej diskuze tady u Ash a i u Hilary a u Jonas Brothers. Ale u Ash je to nej.JAk se jinak máte všichni??? Já teď budu mít jarní prázky takže se mám skvěle:-) kdo je má taky a jak se jinak máte???:-) *7* *3* -
Re: ---
fakt??????????????????????????????? ?? *15* *15* *15* -
Re: Re: jana267
VANESU NESNÁŠÍM *9* -
---
AHOJ HOLKY,DNESKA JSEM DOSTALA PLAKÁT S ASHLEY...JE KRÁSNEJ *15* -
anisek
BestGirl mooc se Vám omlouvám za to že jsem s Vámi nezůstala vy jste nejky tým a je mi jedno jestli u AShleynky bude málo příspěvků teď budu hlavně u Vás a u Miley,nikdy už nebudu blbá jako dřív teď sem si uvědomila že se tady cítím líp *5* *5* *5* *5* sorry holky *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
jana267
cau holky ja du na tv pa *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Re: jana267
čus zuzko -
jana267
cau ani *1* *1* -
Re: jana267
přesně já taky su s vama *3* *3* *3* *3* -
jana267
ahoj holky ja su s vama ty holky od vanesi sou kravy *1* *1* *1* *1* *4* *4* -
Re: holky:-D
M8š ho pěkný ale asi ještě není dodělaný že???:-) Ale je fajný, jen tak dál:-) -
Re: nicky
přesně já si tě furt pamatuju -
nicky
nicky jasně že si na tebe pamatuju, ale PARTA POŘÁD JSME A POŘÁD BUDEM JENOM PROSTĚ SAMA TO UŽ URČO VÍŠ! MYSLÍM, ŽE U NÁS TO TU VŠECHNY OMRZELO:-( KDYBY NÁS TŘEBA NĚKDO VYSTŘÍDAL TŘEBA NEW GENERACE *15* *15*
ASHLEY JE NEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!
pS: MY JSME POŘÁD SB I S ADOU A KIKOU, VŽDY BUDEM KÁMOŠKY A SEM BUDU TAKY CHODIT RÁDA SEM CHODÍM *14* *14* *14* -
holky:-D
holky juknete se na můj blogísek?anetik11.blog.cz *3* -
Re: Re: notak
Já tu zase chodit budu, skolu už mam celkem ok tak tu zase budu chodit jako predtim