Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

Re: Re: ---

wooow ty se más ja mam jeden v pokoji zaramovany:-D
  • diskuze

hele ty od van jsou hrozný.ale nic ve zlém
  • Re: Ashley-vypadá krásně!

j krásně
  • Ashley-vypadá krásně!

Jasně že budeme kámošky!!My jsme kámošky !!!A Ashley je NEEEEEEEEEEEEJ!!mmNO mě začínají prázky až první týden v březnu!!hmmm takže ještě chodim do školy!! *9* *9* mno jinak mám kašel a bolí mě v krku!!Aashley na těch fotkách bez make-upu vypadá krásně že??moc jí to sluší!!
  • Re: Van

ODPUSTÍŠ MI?
  • mmaarrkkeettaaaa

Van

Já jsem se podívala včera na diskuzi Vanessy a viděla jsem tam ty jejich témata, pořád píšou buď jenom smajlíky a nebo pořád dokola že nessa je nej apod:D A málo kdo tam napíše něco rozumného:D Pro mě je nej diskuze tady u Ash a i u Hilary a u Jonas Brothers. Ale u Ash je to nej.JAk se jinak máte všichni??? Já teď budu mít jarní prázky takže se mám skvěle:-) kdo je má taky a jak se jinak máte???:-) *7* *3*
  • Re: ---

fakt??????????????????????????????? ?? *15* *15* *15*
  • skih

Re: Re: jana267

VANESU NESNÁŠÍM *9*
  • skih

---

AHOJ HOLKY,DNESKA JSEM DOSTALA PLAKÁT S ASHLEY...JE KRÁSNEJ *15*
  • anisek

BestGirl mooc se Vám omlouvám za to že jsem s Vámi nezůstala vy jste nejky tým a je mi jedno jestli u AShleynky bude málo příspěvků teď budu hlavně u Vás a u Miley,nikdy už nebudu blbá jako dřív teď sem si uvědomila že se tady cítím líp *5* *5* *5* *5* sorry holky *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • jana267

cau holky ja du na tv pa *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Re: jana267

čus zuzko
  • jana267

cau ani *1* *1*
  • Re: jana267

přesně já taky su s vama *3* *3* *3* *3*
  • jana267

ahoj holky ja su s vama ty holky od vanesi sou kravy *1* *1* *1* *1* *4* *4*
  • mmaarrkkeettaaaa

Re: holky:-D

M8š ho pěkný ale asi ještě není dodělaný že???:-) Ale je fajný, jen tak dál:-)
  • Re: nicky

přesně já si tě furt pamatuju
  • simca2

nicky

nicky jasně že si na tebe pamatuju, ale PARTA POŘÁD JSME A POŘÁD BUDEM JENOM PROSTĚ SAMA TO UŽ URČO VÍŠ! MYSLÍM, ŽE U NÁS TO TU VŠECHNY OMRZELO:-( KDYBY NÁS TŘEBA NĚKDO VYSTŘÍDAL TŘEBA NEW GENERACE *15* *15*

ASHLEY JE NEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!

pS: MY JSME POŘÁD SB I S ADOU A KIKOU, VŽDY BUDEM KÁMOŠKY A SEM BUDU TAKY CHODIT RÁDA SEM CHODÍM *14* *14* *14*
  • holky:-D

holky juknete se na můj blogísek?anetik11.blog.cz *3*
  • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: notak

Já tu zase chodit budu, skolu už mam celkem ok tak tu zase budu chodit jako predtim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit