-
jsem tady
jj nicky máš pravdu... už to tady není jako dřív.....aleco není muže byt :-D a téma: já newim :-D ashley na akci byla supeeeer *14* *14* *14* -
Škoda
Mno Ado vydím tu spoutu nových tváří ale ty staré už ne!!Jen my dvě!Vhybí mi tu Markéta,Magda,Anulka,Kamča...kter é tu byvali hodně často...mno škoda...mrzí mě že už sem moc nechodíme...a to jsme tu tu pěkně rozjeli"!!Mmo tak jaký je téma??(stará známmá věta) *15* -
18:45
hoolky já jsem zjistila že mám udělat ještě jednu ulohu,. takže tu budu až v 18:45 takže za čtvrt hodinky........
takže vydržte a počkejte tu na mě.. zatim papap
ashley je neeeeeeeeeeeeeeeeeej -
Re: Re: Re: odpověď
moc me to mrzi, ale v tech 18:30 tu nebudu, nam nejak blbne net:( ale byla jsem tu drive, a kdyz tak pokecame i normalne a ne jen ve smluveny cas, fakt pardon holky, jste nej:-)
ash ash:D papa *14* *1* *4* *14* -
Re: Re: odpověď
vím že Ash má hrát v Aliens in the attic a pak v šípkové ružence -
Re: Re: odpověď
no vím že Ash má hrát v Alienc in the attack a pak v Šípkové ružence -
Re: odpověď
aha :D :) -
Re: odpověď
jo a jake nove filmy s ash jsou fakt super??? kdo jaky videl??? *14* *3* -
odpověď
Já byla u dr, bylo mi špatně..... A do středy jsem doma, ale na praxi se moc těším, do školy ani tak ne jako na praxi:D a jinak jsem byla doma a ležela, a samozrejme byla na osobnostech -
Re: Re: Re: Re: Re: ti co tu už jsou ;)
no dneska docela hruza teda ve škole...děcka jely na lyžák a tak sme byli skoro každou hodinu spojení a tak to bude skro celý týden no...a co ty? :) -
Re: Re: Re: Re: ti co tu už jsou ;)
SPRÁÁÁVNĚĚĚĚ :-) JAK SES MĚLA DNESKA CELÝ DEN??? COPAK JSI DĚLALA??? *1* -
Re: Re: Re: ti co tu už jsou ;)
tak jasně že Ash :D :) -
Re: Re: Re: ti co tu už jsou ;)
* koho to bude nudit -
Re: Re: ti co tu už jsou ;)
u me to ujde vice, takze dobre :-) Kdo je nejlepší???? (Nápověda: jsme na jejím profilu:D) Me dnes holky hrabe takze koho to bude nusit tak mi to reknete:D -
Re: ti co tu už jsou ;)
ujde to a co ty? -
ti co tu už jsou ;)
Jak se vede???:-) -
Re: halooo
Já tu jsem taky :D -
halooo
jo já tu sem *1* -
bestgirl
ahoj holky je tu někdo? -
haloooo
Haloooo je tu nekdo???:-) Pokecame trosku drive???:-) *14*