-
Re: Re: hewle
newím -
Re: hewle
nevíte někdo jak je to s tím novým filmem? už ho ashley dotočila? -
Re: Re: Re: Re: Re: hewle
už sem to viděla já se rozplynula -
Re: Re: Re: Re: hewle
jjj juknu jukneš se na můj začínám ho rozjíždět:anule34.blog.cz psala jsem komentíky na tvůj blogísek -
Re: Re: Re: hewle
jo.... sak se podívej na můj blog bylo to 28. prosince( December) *4* -
Re: Re: hewle
FAKT????????NO TO MUSELO BEJT HUSTYYYYYYYYYYYYYY -
Re: hewle
lo to před včerejskem jak měla takové černé oblečení *14* sice takové drsné ale pořád to bylo dokonalé!! *14* *14* fakt ta mikina je perfektní *14* *15* -
hewle
hele dlouho jsme neprobrali paparazzi tak zacnu třeba minulým.-D -
Re: Re: BUDEM MAť NOVý PROFIL
ahoj super *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: ashley tisdile
sabi nech ji tady! ale jestli jeste jednou zmení nazor tak asi zesilím protože to je divné
klidně ať má ráda i vanessu a chodí i k nim ale to že kazde dva mesíce meni nazor tak to je moc..... doufám že to už dělat nebude
NECH JI TADY *15* -
Re: Re: Re: Re: ashley tisdile
promin nemohla sem najírt krásnou fotku ash ale už sem ju našla -
Re: Re: Re: ashley tisdile
ale my nechceme byť s tebou. choď ku AVRIL!!! *8* -
Re: Re: ashley tisdile
já zůstanu jen u vássssssssssssssssssssssssssssssss -
Re: BUDEM MAť NOVý PROFIL
to je supéééér
ale nechápu jak muze tak dobře mluvit česky *15* -
BUDEM MAť NOVý PROFIL
hoj.
ja som laura *3* a mám rada ashley a miley aj emily *14* ja som tu zaregistrovaná pod menom emilyamiley6 hovorím slovesnky ale chcem byť češka tak budem hovoriť česky *1* tak žačnu
tak můj profil je emilyamiley6 zapomněla jsem heslo a už nevím jakej e-mail sem mněla *9* protože mám nový mail *13* nebyla sem tu totiž protože sem zapoměla na tuhle stránku a mám ségru *10* která tady je taky ale o ní mi neřekla!!! potom vám ŕeknu víc a udelám si nový profil *14* pa pa *4* -
Re: Re: Re: Re: ashley tisdile
i když ji neverim tak oni nemusis mluvit tak sprostě.... no vlastně promin.... já zapoměla.... ty totiž nic jinýho neumíš!!!! *15* -
Re: Re: Re: ashley tisdile
ja sem myslela že to dívání k nám tě už ořeslo!!!! ja jsem rikala I KDYBY TO ZADNY VAS PLAN NEBYL COZ JE MOZNE TAK PORAD NEVERIM!! BUD SE MÁ ROZHODNOUT A NEBO AT MÁ RADA OBĚ!! -
Re: prezdivky
no tak to bude dlouhý *15*
lochnessa
nahotinka-sprostá
vt rapka
mumie *15*
newm jak se jmenuje *15*
ale už to moc nerikame *15* -
Re: Re: ashley tisdile
jakej zasranej plán??? já se s touhle kurvou nebavim od tý doby co přešla k vám ETIBLESKAM!! KLIDNĚ SI MYSLI ŽE TO JE PLÁN ALE MI JÍ TÝHLE KRÁVĚ NEŘEKLI ANI JEDEN NÁŠ PLÁN TAK SE SKLIDNI!!!!!! NAZDAR!!! *16* -
prezdivky
ahoj :) holky jaky mate prezdivky pro tu kravku vanesu? *1* dekuju...ulne ji nesnasím *10*