Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • medousssek

Re: Re: Re: Re: nezlobte se

tak to jsem ráda že u Nás, ale jako mužeš být aji u vanessy..nám je to jedno..... a s holkama se ještě domluvím!!
  • Re: Re: Re: nezlobte se

ok vyřid to holkám vždyt já už asi vím asi u vás
  • Re: Re: Re: nezlobte se

ok vyřid to holkám
  • Re: Re: Re: Re: ahoj

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • medousssek

Re: Re: nezlobte se

jak myslíš,a le já Vanessu nikdy ráda mít nebudu, protože mě prostě je hodně nesympatická.. a ty až se rozhodneš tak se ozvi ok??
  • medousssek

Re: Re: Re: ahoj

to já vím už dávno *15* *15* *15* *15* *15*
  • Re: nezlobte se

no víš já jenom že už mě to štve jak se pořád hádáme a přemýšlím že bych byla jenom bud u vás nebo u nás stále newím *8*
  • medousssek

nezlobte se

nezlobte se na mě... ale já tomu občas nerozumím.....jako co by se stalo kdybysme měly mír? měly bysme rádi Vanessu - ???? nebo jak to slovo mír vlastně myslíš?,
  • Re: Re: ahoj

jasně v poho.teď mlvím vážně u vaneesy je nudaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  • medousssek

Re: ahoj

promiň, ale já s mírem nesouhlasím, protože sme to zkoušely několikrát a prostě to nešlo.. nevěřím tomu že by to vyšlo teďka, protože my se nesnášíme!!!!
    promiň, ale za mě NE
  • ahoj

ahojte nekřičte teď na mně ale já chci mírrr už mně to nebyví se pořás hádat
  • Re: holky

ahojky holky...souhlasíte s tím že bysme si tady v 7.hodin dneska večer zase pořádně pokecaly? bylo by to super, protože teď jsme tady dlouho nebyly! tak kdyžtak v 7.příjdtě:-)
  • simca2

holky

BestGirl- dlouho nebyly novinky o ash:-( ale i tak mám pořád fušku s dessama *15*
    I LOVE ASHLEY *14* *14* *14*
    a zacina se mi líbit hrozně Pixie Lott *14*
  • simca2

Re: Re: Re: ...

me už HSM vůbec neba je to nuda!!!!' ale pořád neměním názor že Sharpey je tam nej postava *15*
  • vanessavk

Re: Re: ...

jj je to trapárna, mňa to už nebaví vás? *4* tak čo na hento hovoríš?:-D robím další design:D nwm robím podla vás inšpirácie ashleynky *3*
  • simca2

Re: ...

jo.... mě se taky spise líbí blond protože je aspon o tri roky mladsi *15* ale hnědá je taky super protože ji nikdo neprirovnava k HSM nechápu proč ten film je dááááááááááávno za vodou *15* *15*
  • ...

nejky oblečení ,nejky účes,nejky barva(lepší je ta blonďatá ale i ta hnědá je good:-D)jsi celá nejkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:-D *1*
  • Re: čauky - mňauky

ahoj ne není to trapné *15* jinak jak je??
  • ashleynka24

čauky - mňauky

ten titulek je trápny nevšímať :-P

ahoj a čau veronika vidím že máš rada cigánku *9*
  • vanessavk

ahoj

ja som tu marketa mám plán:-D (p.s. není to nič z ashley alebo vanessou tíka sa to blogov *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit