-
Re: Re: nejky
I LOVE ASHLEY TOO -
Re: PA
ROMANO HIP HOP je váážně strašnááá -
Re: Re: ash
jo ROMANO HIP HIP VANESSA JE CIGÁNKA ROMANO HIP HOP -
Re: asi za 20 min.
jj:-):_-) -
Re: ....
jj MASHLEYY byli jsou a budou NEJ na vždy:-**** -
Re: ash
ashleynka se s cigánkou vůbec nedá srovnat.. ona je prostě best..ne jak ROMANO HIP HOP *15* *15* -
ajooj
ahojky holky, ashley nám trošku klesla ale to vuubec nevadí, oprotože na tom nezáleží. budeme si zase dnesak hoodně spáíát? napíšeme aspoň 200 komentůůů:-) protože ashley je supeeer a zasloužíí si to!! tak až tady někdo budeete tak mi pisnět na blog(www.star-ashtisdale.blog.cz) a já jsem hnedka přííjdu tak zatím pááá -
ash
ash is supeeeeeeerrrrrrrrrr *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* MÁM JU RADŠI NE VANESSUU. *14* *14* -
....
tak nic mno.....jdu se dívaz na superstar a podporovat Bendiga....(on je nejelpší nesnmí vypadnout).... *9* Ash a Mil a Jan <3 mýýý love nejvííííííííííííc -
SuperStár volá
Idem pozerať super star tak ahoj *9* -
asi za 20 min.
prídem za 20 min. ide sem mamka *3* nebude to dlho *14* asheynka si najlepšia s mileynkou *14* *14* *14* -
...
čauky holky já newm jak dlouho tu budu páč se mi moc nechce .... mno možná chvilku tu budu ju??
sou novinky ??? nebo je tu nějáký příspevek na kterej bych se mela podívat(myslím od fan van)... -
PA
JA už pôjdem ešte tu budem asi papa *3*
ashleynka is best si naj naj naj forever *14* *14* *14* *14* *14* lepši než NESSYNA NO FUJ! *16* -
holky
holky ja jse du pripravit do skoly trochu naucit papa *14* urco jeste prijdu *14* -
jake tema???
jake tema??? *14* -
Re: Re: Re: Tráááápne!
viděla jsem i horsi *14* *4* *15* -
Re: Re: nejky
ja tiež:-)))) -
Re: Re: Tráááápne!
smaž si tam medzeri -
Re: nejky
ja taky *14* -
Re: nejky
jo je neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*