-
Re: Re: Re: Re: Re: ja
wow to jsi měla dobré ja mám tak 7 kamosek ktere obdivuji ash a vanessu nesnasi!!!! *14* *14* *14* *8* a tady jedna holka přsla 17 roků měla že prý má milion kamosek ktere milujou ash !! *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: viděla
jo mas pravdu jo mám to na blogu ale asi si to musis najit v rubrice galerie a potom kliknout na photoshooty tam to budes mít:-D *14* -
Re: Re: viděla
ale aj tak vyzerať sexy *14* *14* *14* *14* -
Re: viděla
asi nie. je na vašom blogu? *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: ja
aha ja od hsm *14* som ju obdivovala a keď som prišla do školy tak som vľšetkym povedala ako je ash skvelá pustila som im pár pesničiek a oni ju obdivovaly so mnou *14* -
viděla
viděla jsi ten new shoot??od ash??? *14* *14* *14* *14* *4* -
Re: Re: Re: ja
NA NI JSEM NARAZILA NA YOUTUBE A OD TÉ DOBY JI ZBOŽNUJU!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: jj
JO PŘESNĚ ASH SE NEFOTILA NAHÁ ONI JSI TO VYMYSLELI ABY DOKAZALI ŽE ASH MÁ NEJAKY PRŮSER NE NAMÁ MAJ SMŮŮŮŮLU!!! *15* -
Re: Re: ja
*9* a ashleynku? *14* *14* *14* *14* -
jA BYCH TO NEDOKÁZALA VSTAVAT V SEDM HODIN RÁO A JÍT DO TĚLOCVIČNY *14* -
naša ashleynka bude nej *14* -
Re: Re: jj
tu zrudu no fuj!!!! MOJI SPOLUžIACI obdivuju ash a mil lachh... maju radi iba jedne dementky ktoré neznášam a sú to naj BFF fuj kravy su namyšlene ako lochh... a ashley sa nefotila naha lochh.. fans si to vymýšlajú aby spútaly pozornosť *16* aj keby sa ashley fotila 100 krát denne(ashley neni taka štetka ako je lochh...) aj tak by bola slávnekšia *16* -
Re: ja
nechápu proc !!! *9* ashley is besst forever *14* *14* *14* *14* -
ona každé rano chodí do telocvicny *14* -
ja
ja jsem taky mela rada vanessu *9* -
ja tiež *14* -
ja
ja ash obdivuju *14* *14* -
Re: jj
a proc?? *7* *1* -