-
Re: Re: Jo to jo!
já na něšho taky pujdu do kina moc se na něj těším i když michaela nemusím prostě na ten film upa chci jít! -
Jo moc
Jo moc se těším ! A hne jak to bude v kyně tak na to pudu !Ale nechápu proč není v kyně nebo tak Picture This !JAko -
To já taky ne
To já taky ho nemám zrovna v lásce ae jako zajímalo by mně o čem to je "TK PROČ se nato nekouknout když to i režíroval Kenny Ortega žejo !
No řesně jás i to úplně pamatuju! Byla jsem první první den ve škole !A potom sem jela do Protstika !Žejo no a v rádiu hlásili že umřel King of t he pop!
Já sem byla upa blbá já jsem si myslela že už umřel !
Ale nevím jako co bych dělala kdyby Asley umřela to fakt jako nevim! *9* *9* -
Re: heejj
Ashley bude určitě překrásná jako šípková růženka-D -
heejj
Kiki, těšiš se na ten film Sleplees beauty jako at šipkova ruženka? já strašně moc aji an to jak se to bude natáčet - bude nový promo, videa a hoodně novinek -
Re: Jo to jo!
to já ne, protože Michaela jacksona moc nemusím,a le když umřel byla to pro všeczhny velká ztáta, aji já sem z toho ybla taková, že to prostě bylo divný.. -
Re: medoussek
jasan, ale já sem byla fáákt š´tastná, když si mi napsala že je ash zase blondynka protože pár dnů předtím sem si řikala, jaky by to asi bylo kdyby se zase obarvila:-) -
Jo to jo!
Jo to musel !Já na něho do kina půjdu taky ! *4* -
:-)
Ten film This Is It musel být překrásnej, když Ashley aji plakala -
medoussek
Já zase nemůžu říct že by se mi Ashley líbila víc z blond vlasy!Tak každej má jinej vkus žejo ! -
Re: Re: hnědé vlasy
mě se taky víc líbbí jako blondýna -
Tak jaký téma teď?
Tak o čem budeme kecat teď? -
BLONDE OR BRUNETTE?
Podle mě prostě k Ashley patří blonďaté vlasy. S blond vlasy prorazila do světa -s blond vlasy by měla zůstat. Mě se i jako blondýna líbí vic - tak jak rikala jessi - je sněmi maldší. ale s hnědýma se mi taky moc líbila, ale blond je prostě blond-D -
Nedá se říct !
Nedá se říct že by se mi Ashley líbila víc z Hnedými nebo z Blond vLASMI !Ona je jiná v každé barvě vlasů!
Hnědá je přirozená pro ASHLEY protože se s takovými vlasy už narodila !
A blonďatým vlasům se vrací ráda ! Podle mě z blond vlasmi vypadá mladší !
A S hnědými je zase o něco starší !
Mně se Ashley líbí i s Hnědými s blonďatými vlasy ! *4* *4* *4* *4* -
Re: hnědé vlasy
mě se Ashley líbí i s těmi blonďatými. *14* *3* *14* -
hnědé vlasy
čaute lidičky Ashley ty hněde vlasy moc slušeli,mě se líbili více než ty blonďaté o hodně více. *1* -
.......
ahoj holky jak je?sou kváásný foteššššky ashleynky..i love ash mno hned si přidám jedu na hl.foteškuu! -
...
Nějak mrtvo dneska! *9* -
Re: ...
moc ji to sluselo *14* -
...
Ahojky jak se máte?
Souhlas na premiéře This Is It jí to fakicky seklo! *14*