-
uz
uz se tesim *14* *14* -
piujde
pujd za Alenku v Risi Divu -
myslim
myslim na hallowen -
vis
vis za co pujde Ashley??? -
Re: Re: ou
doufam ze ne -
Re: ou
jo *1* cze???u nich jsou este horsi tak to ash lituji u nas uz jsou blby moje segra mela nastinutou kost a oni ji to vubec nevylecili no a boli ji to do dnes ma tam hrcu ja neco *1* chudak ashley teda!Neomocni nam *1* -
Re: Re: no
me bral idneska krev z prstu a ja jsem mela celou ruku od te zimi stuhlou tak me krev vubec netekla tak me to stama uplne tlacila no brni mi ruka do tedka no hruuuuuuuuuzaaaaaaa uz tam ani nevkrocim *16* *1* -
ou
ou chtela jsem napsat spatne ne spane nebo jak sem to napisala ou -
no ashley nema ted zadnou nemoc ale kdyby ji mela tak v americe maji sptane zdravotnictvi takze by byla chudak no a si jsou na to pripraveni no! -
promin oni nemeli *1* *1* -
Re: no
jo to jo no ja mam nemocnici skoro pred barakem no ja nebydlim ulne v centru prahy ale bydlim v praze 7 ale v baraku a blizko tam je nemocnice takze sa moc nemam no i v Brne(tam sem se narodila a zila jsem tam 10 let)sem mela nemocnici skoro pred panelakem -
Re: no
ja jsem na nemocnice alergicka! *9* no hvezdy jse maji ona nemela ted zadnou nemoc teda aspon ashley nemela ta je furt v pooradku nvm co ty decka delaji *1* teda ja *1* -
no
no neni ale ta nemocnice to je hroooooozneeeeeeee upne se bojim jestl itam pojedu *9* -
Re: ja
fakt tak to je taky sila hm ale neni to tak hrozny -
Re: Re: jsi tu??
ja jsem taky sama doma, proto uz jsem 3 hodiny na pocaku *3* -
ja
ja mam podezdreni na slepak *9* -
Re: jsi tu??
ano jsem tu ja mam angínu a jsem sama doma -
jsi tu??
jsi tu??
kazdy j ted nemocny i mermaid *1* co mate za nemoc?? *1* -
co mas za nemoc???