Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

no

no uz o nicem ses tu??? *7*
  • kamickar

ste tu

ahoj holky už sem tu je tu někdo??o čem se bavíte??
  • simca2

do

dobre ja sem taky neake dala
  • aakristina

Re: OKOK

jo jak sem napsala musis jednu a pockat az se schvali a kdyz to nepujde tak nevim
  • simca2

OKOK

OK ja bych chtěla ale mě se to vůbec neoběvuje ja nvím lae zkusím:-( *4*
  • aakristina

abych rekla pravdu

holky abych rekla pravdu me docela vadi kdyz ma lochnessaVanessa vic fotek nez ashleynka a lochnessaVanessa uz ashleynku pomalu dohani tak musime rychle pridavat ashleynce fotky OK?!
  • aakristina

ja mam novou fotku

kolky ja mam novou fotku ashleynky na te co mam jako hlavni je moc krasna ale ona je krasna vsude tak co eptam
  • aakristina

Re: a

jo maui je mocinky krasnej hodi se kni moc ja ho zeru moji mamce se taky libi a maui to je jeji prsik co ja mam taky takoveho
  • aakristina

Re: me

jo aha me asi taky scoot ja fakt nevim ale urcite to nebude zac ten je hnusnej to se nikomu nelibi ale porad hezci nez lochnessaVanessa
  • simca2

a

a ona udelala shoot i s Maui je tam krasna i Maui *14* *14* *14* Maui je tam tak roztomily!!!!!!!!!! *14* *14*
  • simca2

me

me scoot protoze zac je frajirek a jared takovy nvm jak to rict ale urco scoot pro me a kamca tu neni sla za tatkou *1* *4*
  • aakristina

Re: a

ne me taky ne teda ja nevim no
  • simca2

a

a vsechny holky ktere tady ste videly jste ten novy shoot co je na ashleytisdale.org???ona to fotila kdyz mela hnede vlasy tak proc ma blond??to me fakt nic nenapada a vam??? *1*
  • aakristina

Re: ...

jo ale jak sem psala me se libi vsude a porad
  • aakristina

Re: holky??

tak to je tezka otazka ale ja vubec nevim
  • sanduli

jj

Slušííí jí všechno jak blond tak hnědé *4*
  • aakristina

Re: jo je

jj je no a ashleynka aspon skousi nejakou zmenu nesto lochnessaVanessa ma porad cerne jako uhel je hnusna vubec neskousi zmenu
  • simca2

holky??

holky???kdo se vam libi vic zac, jared nebo scoot??? *7*
  • miley.the.best

...

No mě asi s hnědýma nwm proč, ale pro mě jo, ale samozřejmě, že jí to sluší i s blond *3*
  • aakristina

Re:neni??

Kamca uz tu neni??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit