-
no
no uz o nicem ses tu??? *7* -
ste tu
ahoj holky už sem tu je tu někdo??o čem se bavíte?? -
do
dobre ja sem taky neake dala -
Re: OKOK
jo jak sem napsala musis jednu a pockat az se schvali a kdyz to nepujde tak nevim -
OKOK
OK ja bych chtěla ale mě se to vůbec neoběvuje ja nvím lae zkusím:-( *4* -
abych rekla pravdu
holky abych rekla pravdu me docela vadi kdyz ma lochnessaVanessa vic fotek nez ashleynka a lochnessaVanessa uz ashleynku pomalu dohani tak musime rychle pridavat ashleynce fotky OK?! -
ja mam novou fotku
kolky ja mam novou fotku ashleynky na te co mam jako hlavni je moc krasna ale ona je krasna vsude tak co eptam -
Re: a
jo maui je mocinky krasnej hodi se kni moc ja ho zeru moji mamce se taky libi a maui to je jeji prsik co ja mam taky takoveho -
Re: me
jo aha me asi taky scoot ja fakt nevim ale urcite to nebude zac ten je hnusnej to se nikomu nelibi ale porad hezci nez lochnessaVanessa -
a
a ona udelala shoot i s Maui je tam krasna i Maui *14* *14* *14* Maui je tam tak roztomily!!!!!!!!!! *14* *14* -
me
me scoot protoze zac je frajirek a jared takovy nvm jak to rict ale urco scoot pro me a kamca tu neni sla za tatkou *1* *4* -
Re: a
ne me taky ne teda ja nevim no -
a
a vsechny holky ktere tady ste videly jste ten novy shoot co je na ashleytisdale.org???ona to fotila kdyz mela hnede vlasy tak proc ma blond??to me fakt nic nenapada a vam??? *1* -
Re: ...
jo ale jak sem psala me se libi vsude a porad -
Re: holky??
tak to je tezka otazka ale ja vubec nevim -
jj
Slušííí jí všechno jak blond tak hnědé *4* -
Re: jo je
jj je no a ashleynka aspon skousi nejakou zmenu nesto lochnessaVanessa ma porad cerne jako uhel je hnusna vubec neskousi zmenu -
holky??
holky???kdo se vam libi vic zac, jared nebo scoot??? *7* -
...
No mě asi s hnědýma nwm proč, ale pro mě jo, ale samozřejmě, že jí to sluší i s blond *3* -
Re:neni??
Kamca uz tu neni??