Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ashleynka24

Re: Re: VANESAVK

je to jej vec nie? *8*
  • ashleynka24

som nová

ahoj baby. tento profil ma stale ktosi iny. no ja som tretia, čiže 3 veronika tu už neni ju už to nebavi a dala ho mne takže ako sa volate?
  • anisek285

Re: Re: Re: Re: Re: ....

brno
  • nicky0012

...............

no ae ona má ráda hodně miley ashley a lochnessku....mno ae tak no at tam mákoho chce jo a kami máš skype????bo máte někdo skype?
  • katinka.

Re: VANESAVK

no a?
  • kamickar

VANESAVK

Vanesavk má na profilu jako fotku Ashley
  • simca2

tak

ahoj ja uz taky musím *9*
  • nicky0012

......

halooooooooooo je tu někdo no nic já jdu tak zase v uterý o papa mam vasráda pap!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* OUR ASHLEYNKA IST BEST BEST BEST BEST GIRL ON THE WORLD..
  • nicky0012

................................... ................................... ................................... ............................-...... ................................... ................................... ................................me

ahooj jsem u taky!!!!no hele me je to jedno prostě muj názor je nejlepší jsou hnedé vlasy ae blond mnotaky jáí sluší no prstě ash je jnda (jako miley) které sluší obě barvy je prostě supeer!
  • simca2

ja

ja asi už musím totiž dosli rodiče takže nevím jestli nas s tama nevyhodí dyztak tu budu jj?ahoj jestlime to zakazou!
  • simca2

zejo?

zejo, ja taky a na blond jsem si zvykla no kdyby is zase mela hnede vlasytreba za tri roky to by byl taky sok ale byla bych rada kdyby mela ty blond uz na vzdy hodí se ke vsem barvam no aco tak ji budou rikat barbie me se tak libi je proste maldsi ale ashleyytisdale.blog.cz rikali ze to je jenom kvůli nejakému projektu a nebo si to tal nechala ja nevím
  • kamickar

mladší

tojo z blond vlasy vypadá tak na 20 a z hnědýma vlasama vypadá víc dospěle já si myslela celou dobu že Demi Lovato a Selena Gomez mají už 20
  • simca2

me

me ted doslo že s me ash líbí spís s blond je taková mladsí a je supr ze si je prebarvila mocinky se me libi s tima růžvýma šatama!!prostě best!!!!!!!! *14* *14*
  • simca2

jj

jj no ale terba to bude mít až za rok zase a neím to fakt přesně a to je jedno jen me to znervoznuje ja nevím ale hrozně ji to slusí když blond a navíc si vsichni porad budou myslet ze je hnedovlaska *4*
  • kamickar

jj

ale ty si říkala že bude zase hnědovláska tak to nemá cenu měnit
  • simca2

HOLKY

HOLKY JA CHCI ZMĚNIT FOTKU ASH NA JEJÍM PROFÍLU NEVA, DOMLUVÍME SE JAKOU? *14*
  • simca2

tak

už sončila hannah montana s tetu? *4*
  • simca2

wow

jo lochnesska je uplne hrozna
  • simca2

NEEEEEEEEEEEEE

NEEEEEEEEEE vubec to nevadi delej si co chces me to nevadi!!!!!!!!!!fakt *4* *3*
  • simca2

ashley je nej

ASHLEY IS BEST,BEST,BEST,BEST,BEST,BEST,BEST, BEST,BEST,BEST,BEST,BEST IS BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit