Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anulka123

simco2

Nemusíš mi to nijak opáácet..jáá budu rááda když si tu budu moct s váámi kráásně pokecat o Ashley..a nikdy se neroozhádat mezi sebou..jinak hoolky už musím jít..ale tak za hoďku sem tady...papapa *14*
  • nespesna

simca2

no simca2 má pravdu my se tetka s fanousky Vanessy nehadame ale rači otom nemluvte nebo přijdou!
  • simca2

jo

jo my sme kamosky a zboznujeme ash a taky si dobre pokecame *14* *14* *4*
  • nicky0012

...

j to jo měli bysme ti to nějak oplatit hele jestli chceš mužu ti dát pulku tech peněz bo já fakt newm!řekni si!
  • simca2

ale stejne

ale stejne jak ti to oplatim teda aspon ja???? *7* *4*
  • anulka123

simco2

Jojojo nebudeme se jimi vůůbec zajííamt..když si můžeme tady tak suprově pokeecat *14* *14* *3* *1* *4*
  • nicky0012

...

jj to jo ashley si zaslouží 1 místo a musíme jí na to první stačí druhý dotáhnout ale newa my stejn ě víme že je u nás ash na prvním místo jo a markéta má pravdu kolik tě to stálo ?? to je drahá to posílat do USA!!jak ti to oplatíme??
  • simca2

prominte

prominte ze odbocuji ale teda zapomenem na mir s van fanousky a nebudem se s nema hadat a proste to bude normos???ale mir nebude *7*
  • nespesna

2020

2020 to je supr poslouchám As
  • anulka123

simco2

Jenom jsem platila peníze za mezinárodní znáámku..a ta stáála 69Kč..ale to je f pohoodě:-) *3*
  • anulka123

nicky0012

jojojo když takhle budeme pokračovat dáál taky bude Ashley na druhýým místěě *4* *1*
  • nespesna

jj

jj to je fakt hodně už jsem tady! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • simca2

anulko

anulko nestalo ti to poslani hodne penez??? *7* to muselo byt hodne jak ti to oplatime???
  • anulka123

simco2

taky si myslímm *3* *4*
  • nicky0012

...

ty jo holky my sme snad ta nejlepší dizkuze za dnešek sme(ste) udělaly přes 300 pžispěvky wow doufám že to ash posune nahoru !!protže ASHLEY IST BEST BEST BEST...!
  • simca2

jo

jo to je dobry hodne
  • simca2

ale

ale ona odepise protoze jsi jinapsala svuj mail takze dobry *14* *14*
  • nespesna

mmt

mmt!! *3*
  • anulka123

holky too vícc

Víte kolik..??DNESKA KDYŽ JSEM ŠLA ODPOLEDNE NA DISKIZY TAK TADY BYLO 4605 PŘÍSPĚVKŮŮ..a teď je 5006..tak to je hodně..
  • nespesna

jedno

Ashley is BEST!!! *3* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit