-
simco2
Nemusíš mi to nijak opáácet..jáá budu rááda když si tu budu moct s váámi kráásně pokecat o Ashley..a nikdy se neroozhádat mezi sebou..jinak hoolky už musím jít..ale tak za hoďku sem tady...papapa *14* -
simca2
no simca2 má pravdu my se tetka s fanousky Vanessy nehadame ale rači otom nemluvte nebo přijdou! -
jo
jo my sme kamosky a zboznujeme ash a taky si dobre pokecame *14* *14* *4* -
...
j to jo měli bysme ti to nějak oplatit hele jestli chceš mužu ti dát pulku tech peněz bo já fakt newm!řekni si! -
ale stejne
ale stejne jak ti to oplatim teda aspon ja???? *7* *4* -
simco2
Jojojo nebudeme se jimi vůůbec zajííamt..když si můžeme tady tak suprově pokeecat *14* *14* *3* *1* *4* -
...
jj to jo ashley si zaslouží 1 místo a musíme jí na to první stačí druhý dotáhnout ale newa my stejn ě víme že je u nás ash na prvním místo jo a markéta má pravdu kolik tě to stálo ?? to je drahá to posílat do USA!!jak ti to oplatíme?? -
prominte
prominte ze odbocuji ale teda zapomenem na mir s van fanousky a nebudem se s nema hadat a proste to bude normos???ale mir nebude *7* -
2020
2020 to je supr poslouchám As -
simco2
Jenom jsem platila peníze za mezinárodní znáámku..a ta stáála 69Kč..ale to je f pohoodě:-) *3* -
nicky0012
jojojo když takhle budeme pokračovat dáál taky bude Ashley na druhýým místěě *4* *1* -
jj
jj to je fakt hodně už jsem tady! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
anulko
anulko nestalo ti to poslani hodne penez??? *7* to muselo byt hodne jak ti to oplatime??? -
simco2
taky si myslímm *3* *4* -
...
ty jo holky my sme snad ta nejlepší dizkuze za dnešek sme(ste) udělaly přes 300 pžispěvky wow doufám že to ash posune nahoru !!protže ASHLEY IST BEST BEST BEST...! -
jo
jo to je dobry hodne -
ale
ale ona odepise protoze jsi jinapsala svuj mail takze dobry *14* *14* -
mmt
mmt!! *3* -
holky too vícc
Víte kolik..??DNESKA KDYŽ JSEM ŠLA ODPOLEDNE NA DISKIZY TAK TADY BYLO 4605 PŘÍSPĚVKŮŮ..a teď je 5006..tak to je hodně.. -
jedno
Ashley is BEST!!! *3* *1*