-
....
já si mslíém že je v nahrávacim studiu a trénuje nwky pisničky mno ale musim říct že ashleynka + nessynka + mileynka jsou ty nejhezčí a nejlepčí prostě BEST holčičky na světě a ash+ scoot tvoří dokonalý pár a nessy + zac je taky skvělí pár a mileyxnka + nickáč byly taky dokonalý pár kdyby se sní tenpičus nerozešel!!
mno ale prostě a jednoduše ty 3 jsou legendy a hvězdy světa a já je lowuju! -
no jo
no jo já si mislím že pravě leži vě vaně a odpočivane bo nakupuje! -
joje
jo to je je suprova jinak spěvaka znáš! -
nespesná
ahoj máš moc hezkou photešku ashleynky mno a o tom jaké máme rádi písničky jsme se už byvily mno a co kdyby chom se začali bavit o tom co myslíte že práve ash dělá já si myslím že bud relaxuje a nebo nakupuje a co vy? -
taky!!
Jojojo Heaven Is A Place On Earth
jeee taky bestovníí písnička:-* -
libí!!
no mě se nejvic libi Coin' Crazy,Don't Touch,Unlove You,Iwanna dance with somebody,Heaven Is A Place On Earth -
:--muck:-*
Tak CD HEADSTRONG se minejvííc líbíí bonus It´s Life a Be Good To Me a He Said, She Said..ale jiinak sou všeechny méé oblíbenéé..a z CD GUILTY PLEASURE se mi nejvííc líbí Acting Out a Masquerad ale jiinak se mi takylíbí všechny co tobě..?? -
tu?
sy tu anul? *7* -
nevím
no ja nevím tak třeba jaka se ti libi od Ashley pisnička? *7* -
nespesna
Ahojkyy o čem se budeme bavit..?? *3* -
strance
je to na tehle strance
http://ashleytisdale fan-blog.blogspot.com/2008_01_01_ar chive.html -
já
to jsem ja nespesna změnila jsem si fotku! *4* -
Re: musím
jo je nej!! *14* -
ahojky
ahojky holky se tu no já mám nejrači don''n Touch *14* *14* -
musím
ahoj holky musím ahoj! *14*
aSHLey is the best forever či ako sa to píše ale ashley je nejlepši!!! *14* *14* *14* -
Re: VECER
jasne pa *4* -
Re: holky
ahoj marketo
ashley ashley is best best best best... *14* *14* *14* -
Re: jo
jj třal pááááá jo a verčo to máš pravdu to mostrum co pr nás už neexistuje musí zustat na 5 míst bo má dovoleno jít dolu ale nemuže předběhnou naši milovanou asdhleynku! -
VECER
VECER TADY BUDU!!!!!!!!!MUSIM TOTIZ UDELAT SOUTEZ DO BLOGU!!!! *4* -
Re: jo
toby nebolo dobre keby sa naša hviezda nenarodila *9*