Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

doufam

doufam sme to udelali vsechno dobre a ze..
  • medousssek

Re: ja si strasne

no.. to newi jestli kámošky, přece jenom je o dost starší než my, ale aspoň sis ní napsat pár slov by bylo super
  • medousssek

Re: jo

jj vim
  • simca2

ja si strasne

ja si strasne preju jeji icq potom bychom mohli byt kamosky *14* *14* jeeeeeeeeeee to by bylo
  • medousssek

Re: a tre

jj
  • simca2

jo

jo snad a dik zes to pochopila vis asi proc zejo??
  • simca2

a tre

a treba nam da icq jak to udelala jedna holka ze......taky musis asi vedet co no a ash ji .....a dala ji icq
  • medousssek

jj vím.........vim co mysliš.. snad rto vyjde
  • simca2

jo

jojo *3*
  • simca2

jo

jo muj velky sen by byl kdyby mela koncert ČR a proto sme..........vis co a doufam ze..........vis co ne??
  • medousssek

Re: JO

tak já se vám pak kdyžtak ozvu a napíšu o spřátelení... ale budete ož tak v půlce září...
  • simca2

JO

jo jo to muzeme dobej napad!!!
  • simca2

Re: Re: a

JO BYL ALE JI NA TOM NEZALEZELO HLAVNE ZE SE NEVYCHLUBOVAL A TO JE NA SVET NEJDULEZITEJSI
  • medousssek

jj... pro mě by se splnil sen kdybych ji mohla aspoň nachvilku vidět a mět autogram a fotku
  • medousssek

Bloog

já si asi ja začne škola taky založim blog o Ashley a o mě.. já už sem jeden takovej měla ale v dubnu sem ho zrušila a teď na zimu protože bude nuda si založim novej a mužeme bejt SB
  • simca2

jo

j taky ze splnil ona psala na sven twitteru ze se ji splnil ten nejvedsi sen *14*
  • medousssek

Re: a

?:-D ale byl hrooozně moc škaredej
  • simca2

a

a potom sla za tim skaredym protoze on byl aspon nrmalni!!!!!!!!!a ji nezalezelo na tom jak vypadal *4*
  • medousssek

jj..........ale to je fuk, halvně že v tom videoklipu je.....myslim, že se ji taky splnil sen protože THE boys like girls sou jeji oblibena skupina
  • simca2

jo

jo ale stejne si myslim ze mas pravdo sla za jednim a on se vychluboval jak to umi v tom kasinu a ji to nebavilo tak sla za druhym a ten taky vychluboval

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit