-
doufam
doufam sme to udelali vsechno dobre a ze.. -
Re: ja si strasne
no.. to newi jestli kámošky, přece jenom je o dost starší než my, ale aspoň sis ní napsat pár slov by bylo super -
Re: jo
jj vim -
ja si strasne
ja si strasne preju jeji icq potom bychom mohli byt kamosky *14* *14* jeeeeeeeeeee to by bylo -
Re: a tre
jj -
jo
jo snad a dik zes to pochopila vis asi proc zejo?? -
a tre
a treba nam da icq jak to udelala jedna holka ze......taky musis asi vedet co no a ash ji .....a dala ji icq -
jj vím.........vim co mysliš.. snad rto vyjde -
jo
jojo *3* -
jo
jo muj velky sen by byl kdyby mela koncert ČR a proto sme..........vis co a doufam ze..........vis co ne?? -
Re: JO
tak já se vám pak kdyžtak ozvu a napíšu o spřátelení... ale budete ož tak v půlce září... -
JO
jo jo to muzeme dobej napad!!! -
Re: Re: a
JO BYL ALE JI NA TOM NEZALEZELO HLAVNE ZE SE NEVYCHLUBOVAL A TO JE NA SVET NEJDULEZITEJSI -
jj... pro mě by se splnil sen kdybych ji mohla aspoň nachvilku vidět a mět autogram a fotku -
Bloog
já si asi ja začne škola taky založim blog o Ashley a o mě.. já už sem jeden takovej měla ale v dubnu sem ho zrušila a teď na zimu protože bude nuda si založim novej a mužeme bejt SB -
jo
j taky ze splnil ona psala na sven twitteru ze se ji splnil ten nejvedsi sen *14* -
Re: a
?:-D ale byl hrooozně moc škaredej -
a
a potom sla za tim skaredym protoze on byl aspon nrmalni!!!!!!!!!a ji nezalezelo na tom jak vypadal *4* -
jj..........ale to je fuk, halvně že v tom videoklipu je.....myslim, že se ji taky splnil sen protože THE boys like girls sou jeji oblibena skupina -
jo
jo ale stejne si myslim ze mas pravdo sla za jednim a on se vychluboval jak to umi v tom kasinu a ji to nebavilo tak sla za druhym a ten taky vychluboval