-
ale
ale na tý stránce ashleyytisdale.blog.cz je jenom jak Ash jela do Los Angeles a další věci -
ASH
ASH DNEESKA JELA PROPAGOVAT DO NEW YORKU cd GP NEVIM JAKO OBLECENI MELA DOST SLADENE ALE MOC SE ME NELIBILO KLIDNE TOPOSUD SAMA JE TO ASHLEYYTISDALE.BLOG.CZ *4* -
seš tu??
seš tu ještě?? -
jo můžeš
jo můžeš ocokliv povídej teda piš -
DOST
DOST DIVNY -
a
ashley is best!!!!!!!ja zkvela ze je na 5.MISTE JE UPA BOZI A MUZU TE O NECO POPROSIT??? -
no asi
no asi jo vyděla si tu fotku na ashleytisdale.org tam má blond vlasy a je utoho napsáno new promo-nový promo fotky nebo coto znamená toje divný nemyslíš? -
si
si tu? -
no
no to je hrozny a je dobre ze ash je na 5.miste *14* a si postezuj kakadu ja mu to taky asi napisu co ty na to? *7* -
já vím
já sem taky poslala tapety a neoběvily se ještě a fotky ta taky ale mě se neoběvujou tady fotky ale vůbec nikdy když přidám fotky tak se neoběví k jaký koliv osobnosti toje hrozný Ashley je furt na 5.míste v t-music chart.Ashley is best *14* *4* *14* *4* *14* *4* -
JUJ
JJ TO SEM SE TAKY DIVILA ALE NERESME vtrapku *3* -
AHOJ
AHOJ A KAMILO ME TO DOCELA STVE JA SEM PRIDALA TAPETY TAK PRED TYDNEM A VUBEC SE NEOBJEVILY A TO POSLALA MOC A ANI JEDNA SE NEOBJEVILA *10* -
jo
myslíš??na VTRAPCE diskuzi říkají že je VTRAPKA na těch fotkách nádherná a hlavně že neví jaký fotky -
as
ASHLEY IS BEST AND BEST AND BEST!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
čauky
ahoj jsem tu. -
ja
ja sem se divala na ty videa a jsou upa bozi jso krasny *4* *4* *4* a ash je taky tam hezka *4* *4* *4* vyborne s je vybrala -
Ashley
Ashley je nejlepší ještě se neoběvily tapety -
jo
jo sem... -
Magda
si tu?? -
videoklipy
ahoj holky přidala sem nový videoklipa a už se oběvily sou to ty úplně dole tak se koukněte jetam i videoklip jak Ashley hrála na kitaru