-
TCA :)
www.teenchoiceawards.com Kdybys nevěděla jak na to písni mi ;)... btw, neplatí se za to ;)... -
jo
jo tu znám tak ji ignorujte. -
holky
dejte me prosim tu stranku kde se hlasuje TCA nebo tak nejak -
Re: já to říkam
hrozně mě to mrzí, že stím nemužem nic udělat -
Re: TCA
já už sem dneska hlasovala.. doufám, žense za to neplatí -
já
no já jdu ven tak papa já tady ještě dneska přidu. -
já to říkam
já to říkala hlky my ju nikdy nedohoníme!! -
Re: medoussek
je to prostě velká nespravedlivost, kterou nikdy nikdy v životě nepochopíím... -
bezte
ja ju mam v pratelych abysem vam ju ukazala tak se bezte podivat jmenuje se karin 97 -
TCA
Prsotě Vanessa nesmí v TCA získat ani jednu cenu, hele pojďte hlasovat v TCA, každej den a dávajte hlasy proti Van, třeba v kategorii Liplock podporuju Twilight, páč ten určo vyhraje ve všech kategoriích co je nominovanej (prostě skvělej filmík) a třeba v tý hottie hlasuju proti Vanesse, volim všechny holky co jsou nominovaný taky ;)... atd... Jdete do volení "proti" se mnou??? -
medoussek
Jak sem děla tapety z Ashley a z Maui tak sem si napsala i na internet Vanessa a ten její pes !! A našla jsem tak 7 FOTEK A Ashley je vydět z Maui všude !! Mno prostě najdete více fotek kde je Ashley ze svím psem než VANESSA -
no
no asy jo. -
já
dík simco2 já jsem nevěděla. -
Re: jj
ať si všichni píšou co chcou. mě už to nezajímá.. jsem smutnááá -
jj
Jo ta karin už tady docela hodněkrát byla ale jí asi nedochází že mi ju uap ignorujem!! -
ne
ne tu nemyslim -
Achjoo
je mi z toho hrozně, jak Vanessa pořád stoupáá.. te=d jsem se navíc dívala na její twitter a píše tam ať všichni hlasují pro ni, pro Zaca a pro Shadow. já jsem tak naštvaná.. kvuli Ashley a Maui že nejsou nominování.. achjoo. je mi divně z toho všeho!! -
tu
tu holku co tu votravovala jak rikala ze nesnasi vanessu ale vic ashley nesnasi a tak jmenujese karin97 ona ze pry zitra prijde *10* -
I´m Back!!!
Jsem zas tuuuuuuuuu!!!!!!! -
já
maslíš katusssky?