Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TCA :)

www.teenchoiceawards.com Kdybys nevěděla jak na to písni mi ;)... btw, neplatí se za to ;)...
  • nespesna

jo

jo tu znám tak ji ignorujte.
  • simca2

holky

dejte me prosim tu stranku kde se hlasuje TCA nebo tak nejak
  • medousssek

Re: já to říkam

hrozně mě to mrzí, že stím nemužem nic udělat
  • medousssek

Re: TCA

já už sem dneska hlasovala.. doufám, žense za to neplatí
  • nespesna

no já jdu ven tak papa já tady ještě dneska přidu.
  • nicky0012

já to říkam

já to říkala hlky my ju nikdy nedohoníme!!
  • medousssek

Re: medoussek

je to prostě velká nespravedlivost, kterou nikdy nikdy v životě nepochopíím...
  • simca2

bezte

ja ju mam v pratelych abysem vam ju ukazala tak se bezte podivat jmenuje se karin 97
  • TCA

Prsotě Vanessa nesmí v TCA získat ani jednu cenu, hele pojďte hlasovat v TCA, každej den a dávajte hlasy proti Van, třeba v kategorii Liplock podporuju Twilight, páč ten určo vyhraje ve všech kategoriích co je nominovanej (prostě skvělej filmík) a třeba v tý hottie hlasuju proti Vanesse, volim všechny holky co jsou nominovaný taky ;)... atd... Jdete do volení "proti" se mnou???
  • jessinka666

medoussek

Jak sem děla tapety z Ashley a z Maui tak sem si napsala i na internet Vanessa a ten její pes !! A našla jsem tak 7 FOTEK A Ashley je vydět z Maui všude !! Mno prostě najdete více fotek kde je Ashley ze svím psem než VANESSA
  • nespesna

no

no asy jo.
  • nespesna

dík simco2 já jsem nevěděla.
  • medousssek

Re: jj

ať si všichni píšou co chcou. mě už to nezajímá.. jsem smutnááá
  • jessinka666

jj

Jo ta karin už tady docela hodněkrát byla ale jí asi nedochází že mi ju uap ignorujem!!
  • simca2

ne

ne tu nemyslim
  • medousssek

Achjoo

je mi z toho hrozně, jak Vanessa pořád stoupáá.. te=d jsem se navíc dívala na její twitter a píše tam ať všichni hlasují pro ni, pro Zaca a pro Shadow. já jsem tak naštvaná.. kvuli Ashley a Maui že nejsou nominování.. achjoo. je mi divně z toho všeho!!
  • simca2

tu

tu holku co tu votravovala jak rikala ze nesnasi vanessu ale vic ashley nesnasi a tak jmenujese karin97 ona ze pry zitra prijde *10*
  • I´m Back!!!

Jsem zas tuuuuuuuuu!!!!!!!
  • nespesna

maslíš katusssky?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit