-
JE NEJ
ashley je nej tesim se na jeji 2 album proste je nej *1* *1* *14* *14* -
Ashley
Juknete plss...na muj blog mam tam emaili celebrit díks http://spidercat.blog.cz/ *3* -
Im Back
Ashley už vydala 2 Cd. Jmenuje se "It's Alright, It's OK". Divím se že o tom nikdo nevíte pač je to skoro všude. Na všech online blogech Ashley. Jinak písnička Im Back newim jestli patří do toho jejího druhýho alba..Ale myslím že ne..Tu písničku mám totiž už tak půl roku..Takže pochybuju..Ale možný je všechno..Jinak Ashley FOREVER!!NE.NEJ.muck muck:-* *14* -
Im Back
Ashley už vydala 2 Cd. Jmenuje se "It's Alright, It's OK". Divám se že o tom nikdo nevíte pač je to skor všude. Na všech online blogech Ashley. Jinak písnička Im Back newim jestli patří do toho jejího druhýho alba..Ale myslím že ne..Tu písničku mám totiž už tak půl roku..Takže pochybuju..Ale možný je všechno..Jinak Ashley FOREVER!!NE.NEJ.muck muck:-* *14* -
-
Re: Im Back
Ale nový CD se jmenuje Guilty Pleasure a má vyjít v červnu.It´s Alright,It´Ok je singly z toho alba
-
-
I'm Back
nevíte něco o tm že by měla nový cd? mám totiž písničku I'm Back a nevim jako co... jestli vydala nový CD nebo se chystá -
-
Re: I'm Back
No atk to já ti neporadim
-
-
.
lukaskom@volny.cz -
ashley
ash je proste nejlepsi chtela bych ju nekdy videt na turne po evrope nevite o tom nekdo? -
proc
proc je ash na 4. miste jak tomu muzem zabranit -
-
Re: proc
NIKDO TOMU NEMŮŽE ZABRÁNIT A VÍŠ PROČ?? HAHA TAK JÁ TI TO TEDA ŘEKNU ASHLEYYYY JEEE P-------ČAAAAAAAAAAA A KRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁAAAAAAAAAAAAA AAAAAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAA A JÁ JÍ NESNÁŠÍM NIKDE NEHRAJE JEN V HSM KRÁVA JEDNA NA MILEY NEMÁÁÁÁÁ A PROTO JE NE 4 MÍSTĚ TY KRÁVO!!!!! *5* *16* *1* *1* -
TAKI TOMU NECHAPU ASHLEYKA JE LEPSI NEZ MILEY CIRUS -
-
Re: Re: proc
TO MA OOOOOOOOOBBRRROOVVSSKKOOUU PRAVDU MILEY -MILKA NA ASHLEY NEMA ASHLEY MA HEZCI HLAS A NEJECI JAKO KOZA MEEEEEEEEEEEE JAKO NAPRIKLAD FLY ON JA NEVIM JAK SE TO PÍSE TO JE PISEN FUUUUUUUUJJJ ASHLEY JE LEPCI NEZ VELAK HLAVA ASHLEY MA HEZCIPISNICKY NAPRIKLAD HE SAID SHE SAID KISS THE GIRL A NE TAK TRAPNY JAKO HANNAH BLBA TO I TA LILI JE HEZCI NEZ MILEY ALE STEJNE NE ASHHHHHHHHHHHHHLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEYYYYYYYYYY NIKDO NEMA!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14*
-
-
Zkuste dávat fotky,videa,informace ... at se Ashley zvedne score
-
-
..Ešliinka..
Ešlii upa nej..na světě:-*Vanessa na ňu nemá..Vanessa se proslavila skrz High School Musical ale Ashley už hrála i předtím např. v seriálu The Soulite Life Zack and Cody..Nebo v různých seriálech..Proto je už Ashley lepší než Vanessa..Je nej..na světě a nesouhlasím s tím aby byla na čtvrtým místě..ptostěě nej. nej forever!!muck:-* *14* -
ash je nej
ASh je proste nejjjjjj *14* *14* *1* *3* *5*