Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ivetka936

MySpace

Máte rádi Ashley? Tak jděte na MySpace a uložte si jí mezi přátele. Zde je adresa http://www.myspace.com/ashleytisdal e
    Zrovna včera tam byla.
  • delejte

prosím delejte stim neco van si nezaslouzi byt na tretim *16* *9* *16* to ash jj *14* *1* *3* *1* *14*
  • ja

HEHEHEEEEHE VANESSA PREDBEHLA ASHLEYNU V REBRIčKU HEHE A PREčO? LEBO JE LEPšIAAAAAAAAAAA NEž ASH .VANESSA JE NAAAAAAJ A ASH NA NU NEMA A TO SAMI VIETE
    • Re: ja

nemas vubec pravdu vanessa je namislena a hrozna *9* *16* *9* a proc sem vubec lezes kdyz ash nemas rada
      • Re: Re: ja

ja sem si s vanessou hudgens psala pres skipe a je hodna ale nesnasim ji radsi mam ashley tisdale
      • ivetka936

Re: Re: ja

Jak můžeš vědět, že je Van namyšlená? Vždyť jí neznáš. Pro mě je dobrá jak Van tak Ashley. Líbí se mi písničky od obou. Nechápu, proč se tu furt hádáte, vždyť někdo má rád prostě Ash, někdo Van a to neznamená, že je hned blbej nebo tak něco.
        • simca2

Re: Re: Re: ja

ja vim ta¨k proc sem lezou kdyz ash nemaj radi a to me leze jen vschny urazi
  • sharpay-ashley

je uzasna jsem nej fanda

ashley tisdale je nej na svete a ja sem jeji nejvetsi faninka a at si nekdo mysli ze on tak je na omylu ja se za ni vzdy postavim protoze sem byla v americe a tam sem se s ni seznamila protoze umim anglicky a je ma nej kamoska jo ama prebarveny vlasi jinak je ma hnedy a je uzasna krasna ma hezkyho psa a to mluvim pravdu ja nikdy nelzu *14* *14* *1* *3* *15* *4*
    • simca2

Re: je uzasna jsem nej fanda

Ashley Tisdale je nejlepší *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *4* *4* *15* *15* *14* *14* *4* *4*
      • Re: Re: je uzasna jsem nej fanda

x-letá holka co umí pravopis *4*
        • simca2

Re: Re: Re: je uzasna jsem nej fanda

je mi 11 dík *1*
    • Re: je uzasna jsem nej fanda

Desetiletá holka co ani neumí pravopis.
  • rac31

Ashleynka

Ashley je nejlepší!!!!!!!!!! *3* *1* *1*
    • v.a.

Pro: Ashleynka

to máš pravdu !!!!!!!! *4* *4* *4* *4*
    • simca2

Re: Ashleynka

ashley je nejlepsí vanessa je hrozna jsem ash nej faninka *14*
  • pokachetka

HSM v Praze

Fakt si myslíte že nemaj nic jinýho na práci než se učit krasobruslit a jezdit po světě s HSM na ledě? Hey to nejsou oni... Rozjely se jim jejich vlastní kariéry, maj svoje věci...nemaj čas na to učit se krasobruslit...ježiš vy ste některý fakt naivní..sorry...
  • pls

choďte sa pozrieť semka: www.starland.blog.cz

budem rada :D *3* *14*
  • juj

ashley je krava sprostaaaaa nikto ju nema rad .no trapka sprostaaaaaa
    • v.a.

Re: juj

ty blbečku jeden je hezká a kdyby neco tak trapák\pka seš ty *1* *1*
      • v.a.

te bublince krávě jedné posrané to píšu

počkej já si najdu bublinko nebo co seš to za debilku
    • Re: juj

Ashley není trapka! A nikdo jí nemá rád??? EHMMMM! *1* *1* *1* *1* JÁ JÍ MILUJU!!!!!
  • kat.uska

pro janetqu

jestli semka pises jenom naky blby sprostarny a pomlouvas tak semka nemusis vubec chodit!!!! *16* *16* *16*
  • janetqa

vy ste volové

ASHLEY & HSM = SRAČKA ! *1* *1* *1* *1* *15* *1* *1* *15*
    • Re: vy ste volové

TI SI SRACKA KDYZ SIMYSLIS ZE ASHLEINKA JE SRACKA TAK PROC O NI PISES A NECHOD SEM A PROC SES TEDA DIVALA NA HSM?JDI ZA MILEY CIRUS ZA TOU VELKOU HLAVOU *1* *3*
    • v.a.

pro:janetqu

ta kat.uska má pravdu. A naco se teda tady hlásíš když seš hl....
    • Re: vy ste volové

TY SI VUL A SI SRACKA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit