-
MySpace
Máte rádi Ashley? Tak jděte na MySpace a uložte si jí mezi přátele. Zde je adresa http://www.myspace.com/ashleytisdal e
Zrovna včera tam byla. -
delejte
prosím delejte stim neco van si nezaslouzi byt na tretim *16* *9* *16* to ash jj *14* *1* *3* *1* *14* -
ja
HEHEHEEEEHE VANESSA PREDBEHLA ASHLEYNU V REBRIčKU HEHE A PREčO? LEBO JE LEPšIAAAAAAAAAAA NEž ASH .VANESSA JE NAAAAAAJ A ASH NA NU NEMA A TO SAMI VIETE -
-
Re: ja
nemas vubec pravdu vanessa je namislena a hrozna *9* *16* *9* a proc sem vubec lezes kdyz ash nemas rada -
-
Re: Re: ja
ja sem si s vanessou hudgens psala pres skipe a je hodna ale nesnasim ji radsi mam ashley tisdale -
Re: Re: ja
Jak můžeš vědět, že je Van namyšlená? Vždyť jí neznáš. Pro mě je dobrá jak Van tak Ashley. Líbí se mi písničky od obou. Nechápu, proč se tu furt hádáte, vždyť někdo má rád prostě Ash, někdo Van a to neznamená, že je hned blbej nebo tak něco. -
-
Re: Re: Re: ja
ja vim ta¨k proc sem lezou kdyz ash nemaj radi a to me leze jen vschny urazi
-
-
-
-
je uzasna jsem nej fanda
ashley tisdale je nej na svete a ja sem jeji nejvetsi faninka a at si nekdo mysli ze on tak je na omylu ja se za ni vzdy postavim protoze sem byla v americe a tam sem se s ni seznamila protoze umim anglicky a je ma nej kamoska jo ama prebarveny vlasi jinak je ma hnedy a je uzasna krasna ma hezkyho psa a to mluvim pravdu ja nikdy nelzu *14* *14* *1* *3* *15* *4* -
-
Re: je uzasna jsem nej fanda
Ashley Tisdale je nejlepší *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *4* *4* *15* *15* *14* *14* *4* *4* -
-
Re: Re: je uzasna jsem nej fanda
x-letá holka co umí pravopis *4* -
-
Re: Re: Re: je uzasna jsem nej fanda
je mi 11 dík *1*
-
-
-
Re: je uzasna jsem nej fanda
Desetiletá holka co ani neumí pravopis.
-
-
Ashleynka
Ashley je nejlepší!!!!!!!!!! *3* *1* *1* -
-
Pro: Ashleynka
to máš pravdu !!!!!!!! *4* *4* *4* *4* -
Re: Ashleynka
ashley je nejlepsí vanessa je hrozna jsem ash nej faninka *14*
-
-
HSM v Praze
Fakt si myslíte že nemaj nic jinýho na práci než se učit krasobruslit a jezdit po světě s HSM na ledě? Hey to nejsou oni... Rozjely se jim jejich vlastní kariéry, maj svoje věci...nemaj čas na to učit se krasobruslit...ježiš vy ste některý fakt naivní..sorry... -
pls
choďte sa pozrieť semka: www.starland.blog.cz
budem rada :D *3* *14* -
juj
ashley je krava sprostaaaaa nikto ju nema rad .no trapka sprostaaaaaa -
-
Re: juj
ty blbečku jeden je hezká a kdyby neco tak trapák\pka seš ty *1* *1* -
-
te bublince krávě jedné posrané to píšu
počkej já si najdu bublinko nebo co seš to za debilku
-
-
Re: juj
Ashley není trapka! A nikdo jí nemá rád??? EHMMMM! *1* *1* *1* *1* JÁ JÍ MILUJU!!!!!
-
-
pro janetqu
jestli semka pises jenom naky blby sprostarny a pomlouvas tak semka nemusis vubec chodit!!!! *16* *16* *16* -
vy ste volové
ASHLEY & HSM = SRAČKA ! *1* *1* *1* *1* *15* *1* *1* *15* -
-
Re: vy ste volové
TI SI SRACKA KDYZ SIMYSLIS ZE ASHLEINKA JE SRACKA TAK PROC O NI PISES A NECHOD SEM A PROC SES TEDA DIVALA NA HSM?JDI ZA MILEY CIRUS ZA TOU VELKOU HLAVOU *1* *3* -
pro:janetqu
ta kat.uska má pravdu. A naco se teda tady hlásíš když seš hl.... -
Re: vy ste volové
TY SI VUL A SI SRACKA
-