-
ashley
kdy uvidíš ashlez tisdale na vlastní oči????????
*7* -
zzz
no je to jedna velka Pičaaaaaaaaaa *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: zzz
PŘESNĚ BĚŽ NĚKAM TY NÁDHERO!!! *5* *16* -
ti si zase obrovska pica -
ha ha ha co ti udelala ze ji pomlouvas??!!! bjes do prdele *16* *16* *16* *16* -
seš blba kdyz se ti neliby tek zmlkni a ni na nekoho koho mas rada *3*
-
-
Ešli..Jak to že ji uvidíš??
Jak to že je uvidíš??Heyy já chcu taky -
-
Re: Ešli..Jak to že ji uvidíš??
Copak se nedíváš na Tv?V televizi říkali,že budou v Praze v krasobruslařský aréně.Máma mi slíbila,že mi koupí lístky. *14* No na druhou stranu to v TV moc nedávali takže se ti nedivím,že jsi to neviděla,ale klidně se podívej na net.Tak to určo bude.A nekecám.Budou tady 2 a 3 května.Věřte mi je to pravda.PROSÍM.Vím,že to zní jako kdybych lhala,ale je to pravda.Ověřte si to.Je to na netu. *4* -
-
Re: Re: Ešli..Jak to že ji uvidíš??
No budou, ale nebude to Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale a další, ale krasobruslaři, kteří se za ně budou vydávat.
-
-
-
Ashley uvidím
Mám bomba správu.Já uvidím Ashley Tisdale na vlastní oči a né jen to.Uvidím i Vanessu Hudgens,Zaca Efrona a všechny hvězdy z HSM! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Ashley uvidím
přišla sis zamachrovat???? -
Kde jí uvidíš jáááá ci taky !!!!! *14* *14* *14* Pls odpověz *1* *1* *1* -
Zprávu ty správo. *1* *1* *1*
-
-
Ashley
My name is Ashley! haw are uou?!?!?!? *4* *3* *1* *3* *14* -
-
Re: Ashley
ty si na někoho hraj ty vole! prej haw *15* píše se how kdyby něco, to je síla *15* *15* *15*
-
-
RESPECT
***LuXus*** -
pre ashley
jsi supr herecka mam te moc rada cmukikq *14* -
Iva♥HSM♥
ahoj jestli máte taky rádi Ashley tak se musíte podívat na můj blog http://iviskyj.blog.cz/ *3* -
-
Re: Iva♥HSM♥
Ahoj, jak děláš ty srdíčka??
-
-
Ash! kde bydli!
Hoj lidi nevite nekdo kde bydli Ash? odepiste na muj meil! -
-
Re: Ash! kde bydli!
ashley ma adresu na autogram nasla jsem ji v diari:ashley tisdale c/o disney chanel 3800 w.alamada ave.burbank,CA 91505 *4* *14* *14* *1* *1* *3* *5* *3*
-
-
....
mohly by jste mi vysvětlit pro sem lezete když je podle vás piča??? podle mě je supprrr *15* -
-
Re: ....
jo mas pravdu -
Re: ....
taky mi ash pride upa uzo *1*
-