Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tk co?

tk co? začnem bo nn!!! :) *3*
    • omajda

Re: tk co?

uz se zaclo ada napsala napis *15* *4*
      • Re: Re: tk co?

*15* *15* *15* to bude prdel hele napíšem supr příběh o ash a lochnesse a ten o lochnesse bysme mohli napsat lochnessám?!! :D nnebonn tj blbej nápad pokračujem v tom původním !!! *14* *1*
        • medousssek

Re: Re: Re: tk co?

nn.. na vanessynu diskuzi se nepujde.. budeme tady.. je to naše vánoční party ju?? *15* *15* *15*
    • simca2

Re: tk co?

zacne Áda *4* medousssek
  • lucy1lucy

holky musím končit je mi to líto tak doufám že tu budu aspoň večer *9* ...tak sae mějte
    • simca2

Re: pá

papapa *4*
  • medousssek

tak jo název bude!

název bude!!!!! Hollywood star :-D může bejt?
    • Re: tak jo název bude!

jj určo tk začni : HOLLYWOOD STAR=Ashley Tisdale ...... mno tk můžem nn !!!??? *15*
    • simca2

Re: tak jo název bude!

jo můž *4*
  • ashleynka24

napriklAd

Vanessa vs. Ashley *15* *15*
    to je blbéé *1*
    http://www.glamour.com/fashion/blogs/slaves-to-fashion/2009/12/cast-your-vote-for-the-most-gl.html
    hlasujte pre miley *14* *14* *14*
    p.s. otravujem s tím *15*
    • omajda

Re: napriklAd

hlasnu jo??? *15* *4* *14* *14*
  • příběh

tkže čím začnem názvem bo rovnou píšem dyžtk sem 3. ju? !! :D *3* *14* *14* *1*
    • omajda

Re: příběh

no tak 1 zacne ada protoze to vymyslela potom simca2- marketa, protoze odepsala jako 1. a potom ty protoze jsi odepsla a jako 2. a tak dale *15*
  • omajda

takze

takze Ado.....vymyslej!!!jo???
    PS: vydely ste pidture this???ja jo je neeeeej ale jen anglicky ale to se da pochopit je proste neeeeej *14* *14*
  • lucy1lucy

plán

holky já taky nwm o jakém plánu tady mluvíte
    • omajda

Re: plán

ada ti to posle ja ji to reknu jo??? *4*
  • lucy1lucy

holky

jj ráda se pak na to někdy podívám ale vím že to je o nějakém myslím pánovi a on poletí s domkem na který si přiváže balonky a mu se tam dostane nějaký chlapeček...aspoň myslím sem to tak četla v jednom časopise... *1*
    • simca2

Re: holky

JO TAK TO PŘESNĚ JE *4*
      • ashleynka24

Re: Re: holky

http://www.glamour.com/fashion/blog s/slaves-to-fashion/2009/12/cast-yo ur-vote-for-the-most-gl.html
        hlasu jte pls pre miley *14* *14* *14* bohužial tam neni ani ashley *9* plsiik vymažte si medzery *3* *3* *3*
        • simca2

Re: Re: Re: holky

OK HLASNU *4*
      • omajda

jo presne ale je bozi!!! *14*
  • plán

hele řekne mi tu už někdo jakej plán máte na mysli? *14* *7* *7* *7* *3*
    • medousssek

Re: plán

pošlu ti to na vzkazy
  • medousssek

holky

takže mě poslouchejte holky..
    rozhodla jsem se, e tady na té párty uděláme příběh! bude to takovým způsobem že každej napíše třeba dvě věty a pak bude další pokračovat. příběh se bude týkat ashley tisdale!!!takže začínám já,, a jak se zapíšete tak to budeme psáát. takže nejdříve se zapište!!!zapište se pod tento komentááář!! začínám já..a kdo bude další?
    • ashleynka24

jaaaaaaaaaaaaaaaa
    • Re: holky

tk nejdřív navrhnem téma a o čem to bude atd. a pak budeme písat *15* *14* *14* *3*
      • simca2

NO BUDE TO O ASHLEY A MY MUSÍME NAVAZOVAT TŘEBA MEDOUSSEK VYYMYSLÍ DVĚ VĚTY A JÁ MUSÍM VYYMSLET POKARČOVÁNÍ:-d *14*
      • omajda

jaaa
    • simca2

JÁÁÁ *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit