-
!!!
hele lidi widěli ste nekdy tk doternou pipku jako kajusina4? mi poslední dobou nedá pokoj a pomlouwá Ash tk děsně a přeje jí smrt no nejni blbá? *16* *8* -
-
Re: !!!
hm.... tak to jsi asi jeste nepoznala ostatní *15* *15* *15* třeba anisek mi PSAL UŽ NEPÍSE ALE PAL MI TAKOVÉ BLBOSTI ŽE BYCH SE S TOHO ZBLÁZNILA *15* -
-
Re: Re: !!!
jo ona je takova**** a nebo me otravuje anisek a vanannh nebo jak *15* ony furt jeno mme pomlouvaj prote me nenavidej!!!a ja je taky ne!!!!proste to je same
omajda a simona je debilni blba a tak!!!
ony jsou taaaaaaaak debilni *8* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: !!!
ALE ONY PORAD HLEVNE MĚ TY TU NEJSI PORAD TAK SI MYSLÍ ŽE SI HODNÁ ALE TO BY UVIDĚLY TEPRV... *15*
-
-
-
Re: !!!
je blbá.. hoodně blbáá
-
-
ja tiežžž
Hlavne Zack a Cody a potom je Hannah Montana *14* *14* *14* -
-
Re: ja tiežžž
ZAC A CODY JSOU NEEEEEEEEEJ *14* *14*
-
-
a
a mate disney channel??? *7* *14* ja jo je neeeeeej -
-
Re: a
jo a hlavně zac and cody a hannah montana *14* *14* ted byla miley v blesku *14*
-
-
holky
ne tak to sem neviděla -
-
Re: holky
doporucuju je fakt pkěný film *14* -
-
Re: Re: holky
jo on je neeeeeeeej
-
-
-
holky
holky videly jste film vzhuru do oblak????to je uza film *14* -
-
Re: holky
jooo to je doooost dobrý film
-
-
ahojky
ahoj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
našla som moc krásny design s našou ash od sáry je mooc kráásny myslela som že si ho objednáme *3* ale je to vlastne jedno *1* *1* *1* ale fakt moc krásny *3* *3* *3* -
-
Re: ahojky
no tomu verim ona dela krasne dessy a ja taky delam dessy ale ji se nevyrovnam!!!ale ada dela krasne a kika!!!!o nich ani nemluvim *14* *14* -
Re: ahojky
ona dělá moc krááásnéé dessy!!! *14* nechápu jak to dělá *14*
-
-
jak je?
jak je??holky??? -
-
Re: jak je?
ujde to a ty? *3* -
-
Re: Re: jak je?
ja se mam dobre:-D
-
-
Re: jak je?
supeeeeeeeeeeeeeer -
-
Re: Re: jak je?
cawte *4* -
-
Re: Re: Re: jak je?
čawky !!! *3* *3* *3* hele tk co je new o Ash já sem ted zrovna vedle z Brittany a newím o newinkách !!!??? *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: jak je?
no:
ashley sla s kamaradkou do studia hollywood a vypadala uzasne skvele outfit mela prekrasny!!! *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: jak je?
no zatím zadné ale měla jít na nějakou show v německu *14*
-
-
-
-
-
jaaaa
jaaaa sem tu -
jen na chvíli
Čaute holky. Sem tady ale jenom na chvíli ale večer bych tady měla být pak dlouho... -
-
Re: jen na chvíli
tak aspoň že večer
-
-
páááááááááááárty
pááááááááááááááááá ááárty začíná právě teď! tak napište tady pod ten komentář, kdo všechno tu je!!!! *3* *3* *3* -
-
Re: páááááááááááárty
jáááááá !!! *14* *14* *3* *3* -
-
Re: Re: páááááááááááárty
supeeeeeeeeeeeeeeeeeeer *14* *14* *14* jak je? -
-
Re: Re: Re: páááááááááááárty
mno ujde to awe sem celá wedle z toho jak mi umřela Brittany awe nechci t sem moc tahat je to diskuze Ash !!! *16* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: páááááááááááárty
jááááááá
-
-
Re: Re: Re: páááááááááááárty
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ JSEM TU
-
-
-