-
marketko
hele teď mi jedna z "nessynek" napsala něco takovýho: hele jako jestli si myslíte že nám nessynku z hnussíte tak jste na omylu.. jako jestli uděláte nějakou fotomontáž tak vám to stejně neuvěříme.. biože to jsou tak blbé holky... oni si myslí, že chceme udělat fotomontááž.. tak tím pádem se z našeho polánu nevzpamatujou *15* *15* -
-
Re: marketko
*15* *15* *15* *15* JEJDA TO BY NAPADLO FAKT JENOM JE!!! *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: marketko
však jj... ty fotomontááže.. to jsou strašnýý lidi, kteří je dělAjí.. ještěže my nejsme tak blbý a nic takovýho nás nenapdalo:-D -
-
Re: Re: Re: marketko
ano i udělali lidi fotomontaze u ashley kde je naháá a vanessopotentíci si myslí že je to pravda ale vzdyt jsou to jasné fotomontaže *15* jednou má malou hlavu na tělo podruhé je to tetování na břichu *15*
-
-
-
-
hele
marketko, taky ti nejde přidat na blog.. jako že když dáš zveřejnit článek, tak že se tě na blogu nezveřejní??? -
-
Re: picture this
hele teďka jsem se divala v angličtině na picture this.. je to vááážně dokonalej film..i love ashleyy -
-
Re: Re: vtrapky
jo a naše BFF od vedle:-D :-d .. no jen chci říct, že by si měly dát pozor na pusu, nebo to bude ještě horšíí *15* *15* -
-
Re: Re: Re: vtrapky
ne zatím jsem s tímto neměla problémy a
a mas OPARVADU VELKOU PRAVDU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!N O JE NEEEEEEEJ FILM JE TO SRANDA ZE JO!! *15* *14*
-
-
-
-
cawteeeeeee
cawtecawteeeeeee BestGirl!! *14* Hrozně se těším určo prijdu i magda!!!!!!mozna i moje kamojda !!! no nic ted jdu pridat dyztaknovinky a hned jsem tu papa!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: cawteeeeeee
okey....já tu budu takyyy *14* *14* *14*
-
-
čauvec
no nic medousssku... já už jdu .. ale ve 3 tady určitě budu. tak se měj ahoj *4* *4* *4* -
-
Re: čauvec
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ashle y je neeeeeeeeeeeeeeeeejky *14* *14* *14* *14*
-
-
normoš
normoš kdybys viděla, kolik když měla ashleynka narozky tak kolik sem přišlo lidí a taky ashley stoupla a napsali jsme za ten jeden den asi 2000 komentááářůů to bylo supeer. ale když měla narozeniny lochnessa tak to bylo uplně strašný.. prostě jde vidět,. že jsou neschopný!! *15* *15* *15* *15* -
-
Re: normoš
njn... to já jsem tady ještě nebyla§!!! ale tak vy jste super holky... oni jsou loserky!!ashleynka je neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
pozvi
pozvi sem co nejvíc lidí, ať je tady srandá
..ale myslím, že tu dneak bude jessinka, ty , já , marketka. nicky a asi omajda a možná taky kamickar.. to nás bude dost *5* -
-
Re: pozvi
jj..ona sem možná příjde i moje káámoška.... já ji ještě musim napsat! -
-
Re: Re: pozvi
no já taky musím napsat wajushce a´t sem dorazí.. ona na to určitě zapoměla *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
hele
hele nezapomeň tady dneska ve 3 být... ty víš proč!!!!bude to supeeeeeeeer -
-
Re: hele
jaassný.... udělám si čas.. dneskla nic v plánu nemám.. tak ve 3 tady určitě budu...
-
-
už
už to máš na vzkazech!! -
-
Re: už
jdu se podivat *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
ahojky
ahojky..... ten plán je vážně boží....
to výjde - věřím tomu, protože je to dost pravděpodobné
ashley je supeeeeeeeeeeeeeeeeer
♥BestGirl -
-
Re: ahojky
jeee....ahojky..je super, že jsi tady.. protože teď už se tady vůbec nepíše!!!!
jo a já sitaky myslím, že to výjde.. mmnt něco ti napíšu na vzkazy *4* -
-
Re: Re: ahojky
okey...... my jsme prostě ♥BestGirl♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
NESSA´S TEAM
žádný plány vám nevyjdou smůla!;) Zato nám ten geniální jo! *15* *15* *15* -
-
Re: NESSA´S TEAM
vsadíš se???- *15* *15* *15* *15* *15* no však co, povíme si to za týden jak skisnete jak kozy *15* *15* *15*
-