Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • medousssek

marketko

hele teď mi jedna z "nessynek" napsala něco takovýho: hele jako jestli si myslíte že nám nessynku z hnussíte tak jste na omylu.. jako jestli uděláte nějakou fotomontáž tak vám to stejně neuvěříme.. biože to jsou tak blbé holky... oni si myslí, že chceme udělat fotomontááž.. tak tím pádem se z našeho polánu nevzpamatujou *15* *15*
    • simca2

Re: marketko

*15* *15* *15* *15* JEJDA TO BY NAPADLO FAKT JENOM JE!!! *15* *15* *15* *15*
      • medousssek

Re: Re: marketko

však jj... ty fotomontááže.. to jsou strašnýý lidi, kteří je dělAjí.. ještěže my nejsme tak blbý a nic takovýho nás nenapdalo:-D
        • simca2

Re: Re: Re: marketko

ano i udělali lidi fotomontaze u ashley kde je naháá a vanessopotentíci si myslí že je to pravda ale vzdyt jsou to jasné fotomontaže *15* jednou má malou hlavu na tělo podruhé je to tetování na břichu *15*
  • medousssek

hele

marketko, taky ti nejde přidat na blog.. jako že když dáš zveřejnit článek, tak že se tě na blogu nezveřejní???
    • medousssek

Re: picture this

hele teďka jsem se divala v angličtině na picture this.. je to vááážně dokonalej film..i love ashleyy
      • medousssek

Re: Re: vtrapky

jo a naše BFF od vedle:-D :-d .. no jen chci říct, že by si měly dát pozor na pusu, nebo to bude ještě horšíí *15* *15*
        • simca2

Re: Re: Re: vtrapky

ne zatím jsem s tímto neměla problémy a
          a mas OPARVADU VELKOU PRAVDU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!N O JE NEEEEEEEJ FILM JE TO SRANDA ZE JO!! *15* *14*
  • simca2

cawteeeeeee

cawtecawteeeeeee BestGirl!! *14* Hrozně se těším určo prijdu i magda!!!!!!mozna i moje kamojda !!! no nic ted jdu pridat dyztaknovinky a hned jsem tu papa!! *14* *14* *14* *14*
    • medousssek

Re: cawteeeeeee

okey....já tu budu takyyy *14* *14* *14*
  • ashley.nelly

čauvec

no nic medousssku... já už jdu .. ale ve 3 tady určitě budu. tak se měj ahoj *4* *4* *4*
    • medousssek

Re: čauvec

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
      ashle y je neeeeeeeeeeeeeeeeejky *14* *14* *14* *14*
  • medousssek

normoš

normoš kdybys viděla, kolik když měla ashleynka narozky tak kolik sem přišlo lidí a taky ashley stoupla a napsali jsme za ten jeden den asi 2000 komentááářůů to bylo supeer. ale když měla narozeniny lochnessa tak to bylo uplně strašný.. prostě jde vidět,. že jsou neschopný!! *15* *15* *15* *15*
    • ashley.nelly

Re: normoš

njn... to já jsem tady ještě nebyla§!!! ale tak vy jste super holky... oni jsou loserky!!ashleynka je neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • medousssek

pozvi

pozvi sem co nejvíc lidí, ať je tady srandá
    ..ale myslím, že tu dneak bude jessinka, ty , já , marketka. nicky a asi omajda a možná taky kamickar.. to nás bude dost *5*
    • ashley.nelly

Re: pozvi

jj..ona sem možná příjde i moje káámoška.... já ji ještě musim napsat!
      • medousssek

Re: Re: pozvi

no já taky musím napsat wajushce a´t sem dorazí.. ona na to určitě zapoměla *15* *15* *15* *15* *15*
  • medousssek

hele

hele nezapomeň tady dneska ve 3 být... ty víš proč!!!!bude to supeeeeeeeer
    • ashley.nelly

Re: hele

jaassný.... udělám si čas.. dneskla nic v plánu nemám.. tak ve 3 tady určitě budu...
  • medousssek

už to máš na vzkazech!!
    • ashley.nelly

Re: už

jdu se podivat *15* *15* *15* *15* *15*
  • ashley.nelly

ahojky

ahojky..... ten plán je vážně boží....
    to výjde - věřím tomu, protože je to dost pravděpodobné
    ashley je supeeeeeeeeeeeeeeeeer
    ♥BestGirl
    • medousssek

Re: ahojky

jeee....ahojky..je super, že jsi tady.. protože teď už se tady vůbec nepíše!!!!
      jo a já sitaky myslím, že to výjde.. mmnt něco ti napíšu na vzkazy *4*
      • ashley.nelly

Re: Re: ahojky

okey...... my jsme prostě ♥BestGirl♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • vananneh

NESSA´S TEAM

žádný plány vám nevyjdou smůla!;) Zato nám ten geniální jo! *15* *15* *15*
    • medousssek

Re: NESSA´S TEAM

vsadíš se???- *15* *15* *15* *15* *15* no však co, povíme si to za týden jak skisnete jak kozy *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit