-
ashleyna
hhaaaaaaaaahhhhhhhhaaa h *15* *15* *15* *15* fujj ashleyna byla holohlavá -
-
Re: ashleyna
a ty chces mir!!!!tzo na tebe kaslu ty ...... a ze ji to sluselo!!!!je krasna v kazdem smeru *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
ahoj
ahoj to jsem ja julca jak jsem tady psala vcera mam si zalozit profil a psat si s vami? -
-
Re: ahoj
jjjjjjjjj.....to by bylo super..potom si mě přidej do přáátel:-) -
-
Re: Re: ahoj
joooooooo mě taky ahoj *3* *4*
-
-
-
no a
notak sem tady a navíc jsem dostala new bravo Ash je tam jako vzdy perfekt"!!!! *14* ale je to chudák -
papap
no niic já jdu.. tak páápáápááá..... -
kdy?
tak co kiki, kdy zase podnikneme nějakej vylet? třeba jenom ke skřipovu :-D pomllouvat nessynku pussinku?:-D *15* *15* *15* *15* *15* a bavit se o ashleynce taylorkovi mileynce a stmivaníííčku:-) *14* *14* -
-
Re: kdy?
no nevim podle toho ky přijedeš -
-
Re: Re: kdy?
no tak to já taky newim:-( *9* *9* vubec newím kdy te´d pojedu za babi *3* *3* *3*
-
-
-
holcinky ja jdu ze psem
jdu se psem ale vratim se za 10 minut! zatim -
-
Re: holcinky ja jdu ze psem
okey...počkáme tu na tebeeee
-
-
co??co??
co planujete???? a videl a jsi ten profil:
asi jsou pomatle na hlavu:
tento profil:
skurvenaashleynapizdalamil eyna
nebo tak!!!sou trapne!!!!!!!!!!!!!! *8* *15* *1* *8* -
-
Re: co??co??
tezko ashleyna a mileyna sou: *9* *8* *5* *9* *5* zato Nessynka- *4* *14* *14* -
-
Re: Re: co??co??
joooooooooooooo
-
-
Re: co??co??
vždyť jjá si myslím, že oni by byli schopné jí zabíít...OMG to je strašnýýý *16* *16* -
-
Re: Re: co??co??
ne ojny už neví co dělat jim jde jenom o žebričky
-
-
-
holky zase
holky zase.....no niiiiiic.... hej holky vite proc byla vanessa v bravu????nafotila nahy fotky.....to je jasny!:-D jinak by tam nebyla:-Durcite!!!a nebo to bude dalsi kravina ze hraje prostitutku v nejakem propadaku!!!!:-D *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: holky zase
jj....oan se tam dostává jenom za skandály, ale naše ashleynka jenom za dobrý věci, ještě jsem ju neviděla v žádným časopise kdy by ji popluly -
-
Re: Re: holky zase
No prostě Ashley je sama DOKONALOST!
PS:JAKO MI DVĚ *1* -
-
Re: Re: Re: holky zase
no jasný.. my jsme dokonalý.. hlavně naše vytlemy smichu, videa a procháázky po cykloztezce :- *15* *15* *15* LOVE YOU *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: holky zase
No jo no a co teprve v PV jak sme chodili po obchodech a a potom až sme čekali na taxi tak sme si zpívali prostě super ! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: holky zase
jj...to byl luxuuuus *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Vanessiny fans
Asi nemáte co dělat co ? Na té lochnessiné dizkuzi ! -
-
Re: Vanessiny fans
jj.... asi už neví o čem si povídat, že lezou sem.. ale my už jim to trpět nebudeme!!! prostě konec nějakýho zklidňování..když chcou boj, mají ho mít!!!jdeš do toho semnou KIKI? -
-
Re: Re: Vanessiny fans
Jo jdu -
-
Re: Re: Re: Vanessiny fans
teprve uvidí, co jsme začč!!!!
love ashleynka *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Vanessiny fans
To holky nepřežijou !OOPS to nejsou holky ale obludy ! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Vanessiny fans
lochnesssskyyyy
-
-
-
-
-
-
už dost
hele ještě jednou sem vleze ten, kdo nemá s jejich blbejm,a kecama, tak je okamžitě hlásím.. a je mi to jedno!!!!! ať jim klidně smažou profily, už na ně kašlu!!! *16* *16* *16* *16* *16*