Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

hej

hej ale vis co??????

Ashley na tech new paparazzi vypadá božsky! *14* Oblečení jako vždy kráásnéé *14* *14*
    • medousssek

Re: hej

jj .. to máš pravdu.. je tak kráááásnáááá:-) a Maui je po mým pesánkovy ten nejroztomilejší pejsek:-D
      • medousssek

Re: Re: hej

*14* love ashley *14* *14* love ashley *14* *14* love ashley *14* *14* love ashley *14*
      • simca2

Re: Re: hej

jooooooooooo *14* on vzdycky když tak nastraží uši ja mam psa zlatého retrívra a to samé *14* *14* *14*
        • medousssek

Re: Re: Re: hej

jj..ten je urščo taky užasnej:-)
          • simca2

Re: Re: Re: Re: hej

musím řícz že ano *15* *14*
            • medousssek

Re: Re: Re: Re: Re: hej

každej pejsek je kráásnej *14* *14*
  • medousssek

hruby

tak to je hruby.. taky sme měly ve třidě plakát Vashley. kluci nesnáší vanessu newím proč a to sme jim s holkama ani nic neřikala prostě se jim vic libi ashley
    • simca2

Re: hruby

ani se nedivím *14* *14* *14* *14* Ashley je stokráááát hezčí má hezčí shooty pisničky!! prostě vsechnoa a navic viděla jsi ten shoot vanessy? tam vypadá jak anorektička *15* *15* *15*
      • medousssek

Re: Re: hruby

ne..spíš je tam strašně zretušovaná a uměla.. retuš-fakt strašnej retuš......
        naši kluci majou dobrej vkus:-D
        • simca2

Re: Re: Re: hruby

ale ona na tom shoootu vypadá fakt jako nejaké anorektička ona má ty líčko uplně stáhle *15* *15*
          • medousssek

Re: Re: Re: Re: hruby

strašnýý.. je to hnuska
        • simca2

Re: Re: Re: hruby

jo tak to nasu taky *15* prtože segra sedí s ,klukem no a oni si dělaj naschvály a ten kuk ji řekl vanesso a ona se uplně naštvala a řekla mu Ashley a on žře takové: To mi nevadí Ash je dobrá *15* *15* *15*
          • medousssek

Re: Re: Re: Re: hruby

tak to je supeeeer. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • simca2

Re: Re: Re: Re: Re: hruby

jn *15* *15* *14*
  • simca2

promin

promin neco jsem pridavala na blog:-D jinak jak je?? a co skola? no tak u nás nudaaa
    • medousssek

Re: promin

jojo..... mám se skvěle:-) a jinak ve škole to dneska bylo fáájn
      • simca2

Re: Re: promin

jo??? no tak u mě nejhorsi matika *15*
        • simca2

Re: Re: Re: promin

dnes jsme měli hudebku *14* ale nej je to že kdž vejdu do třídy objeví se mi na tváři usmev *15* *15* hadej proc *15* *15*
          • medousssek

Re: Re: Re: Re: promin

nějakej hezkej kluk??? *14* *14*
            • simca2

Re: Re: Re: Re: Re: promin

ale to je upa husté to není všechno asi viděli její nahé fotky tak to si asi představis *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • simca2

Re: Re: Re: Re: Re: promin

nene jeste nvo lepsiho milionkrát vedle moji lavice!!! je plagat vanessy ale počmrkané prostě dodetajlu vousy brýle vyškubané oči a ja s kamoskama jsem předtím co ten plagat nebyl jeste pocmrkanej jsme ho chtěly vyměnit za Ash ale ten si rikáme: Aby měla radost tak ji tu necháme *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
        • medousssek

Re: Re: Re: promin

my sme dneska matiku nemělly.. já ju taky nesnááším
  • medousssek

ashley

ashley je na 10.místě v žebříčku - musíme ji udržet aby pořád byla v TOP 10! jinak ji předběhla taylor Lautner - vubec mi to nevadí, páááč on je skvěleeeeeeeej *14*
    • Re: ashley

hej ale i kdyby byla na 50 vůbec mi to neva *14*
      • medousssek

Re: Re: ashley

mě to taky newa. a taylorkovi to přejuu *14*
        • simca2

Re: Re: Re: ashley

no tak jn ale edward je neeeeeeeeeejj *14* *14* *15* jasně že taylor si taky zaslouzi ale vlastne je tom jenom blbý žebřícek navstevnosti a tady na osůbky chodí jenom čtvrtka fanousku co má aj min takže.... *14* *14* *14* *14* *14* *14*
          • medousssek

Re: Re: Re: Re: ashley

jj to je pravdáá.. stmívání cast ashley miley a edward jsou neej *14*
            • simca2

Re: Re: Re: Re: Re: ashley

jasnééééééééééééééé
  • medousssek

miley stmívání ashley

hele víte co jsem si teď přečetla, že Miley řekla že stmívání je kravina - ta je ale blbá.. vždyť je to nej film na světě! ještěže naše Ashleynka stmívání miluje a Roba taky:-D
    ashley je neeej
  • vananneh

ahoj

ahoj mam mocinky rada ashley tisdale vy si tady pisete? ja nemam jeste zalozeny profil ale rada bych si tady s vami psala:-)
    • medousssek

Re: ahoj

budeme mooooc rádi, když si snáma budeš psáát. jinak já se jmenuju Áďa *14*
      • Re: Re: ahoj

ahoj ja jse menuju Markéta
  • NAVÍC

NÁM TADY O KRÁÁÁSU NEJDE!!
  • gaga2

fuj

vsak uz otvorrte oci pozrite sa na nu aka je skareda!!!!vanessa je ovela krajsia
    • medousssek

Re: fuj

ale my tvoje rady nepotřebujeme!!
      • Re: Re: fuj

joooo nas to nazajímá jestůi si myslis že tvym komentikem změníme názor tak to ses na omylu *15*
  • simca2

mozna

mozna se dostanu na icq tam se muzem domluvit na ..... *15*
    • medousssek

Re: mozna

okeyyyyyyyyyyyy *15* *15*
      • simca2

Re: Re: mozna

jsem tam *4*
  • simca2

ale

ale ja newm ona má tak krááásné oblečení kdybych byla ja ve stejném věku jak ona hned bych chtěla mít takové!!! *14*
    • medousssek

Re: ale

jj.. já strašně miluju nakupování.. hlavně v těch velkejch obchoďácích jako je olympia vaňkovka afi palác a tak :-D *15* *15*
      • simca2

Re: Re: ale

no tak t já samé byly jsme v Budapesti a tam jsme pořad nakupovaly *14* *15* *15*
        • medousssek

Re: Re: Re: ale

já si taky vždycky z dovolenejch přivezu hromady oblečení. a kždej tejden jezdím nakupovat *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit