-
hej
hej ale vis co??????
Ashley na tech new paparazzi vypadá božsky! *14* Oblečení jako vždy kráásnéé *14* *14* -
-
Re: hej
jj .. to máš pravdu.. je tak kráááásnáááá:-) a Maui je po mým pesánkovy ten nejroztomilejší pejsek:-D -
-
Re: Re: hej
*14* love ashley *14* *14* love ashley *14* *14* love ashley *14* *14* love ashley *14* -
Re: Re: hej
jooooooooooo *14* on vzdycky když tak nastraží uši ja mam psa zlatého retrívra a to samé *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: hej
jj..ten je urščo taky užasnej:-) -
-
Re: Re: Re: Re: hej
musím řícz že ano *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hej
každej pejsek je kráásnej *14* *14*
-
-
-
-
-
-
hruby
tak to je hruby.. taky sme měly ve třidě plakát Vashley. kluci nesnáší vanessu newím proč a to sme jim s holkama ani nic neřikala prostě se jim vic libi ashley -
-
Re: hruby
ani se nedivím *14* *14* *14* *14* Ashley je stokráááát hezčí má hezčí shooty pisničky!! prostě vsechnoa a navic viděla jsi ten shoot vanessy? tam vypadá jak anorektička *15* *15* *15* -
-
Re: Re: hruby
ne..spíš je tam strašně zretušovaná a uměla.. retuš-fakt strašnej retuš......
naši kluci majou dobrej vkus:-D -
-
Re: Re: Re: hruby
ale ona na tom shoootu vypadá fakt jako nejaké anorektička ona má ty líčko uplně stáhle *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: hruby
strašnýý.. je to hnuska
-
-
Re: Re: Re: hruby
jo tak to nasu taky *15* prtože segra sedí s ,klukem no a oni si dělaj naschvály a ten kuk ji řekl vanesso a ona se uplně naštvala a řekla mu Ashley a on žře takové: To mi nevadí Ash je dobrá *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: hruby
tak to je supeeeer. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hruby
jn *15* *15* *14*
-
-
-
-
-
-
promin
promin neco jsem pridavala na blog:-D jinak jak je?? a co skola? no tak u nás nudaaa -
-
Re: promin
jojo..... mám se skvěle:-) a jinak ve škole to dneska bylo fáájn -
-
Re: Re: promin
jo??? no tak u mě nejhorsi matika *15* -
-
Re: Re: Re: promin
dnes jsme měli hudebku *14* ale nej je to že kdž vejdu do třídy objeví se mi na tváři usmev *15* *15* hadej proc *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: promin
nějakej hezkej kluk??? *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: promin
ale to je upa husté to není všechno asi viděli její nahé fotky tak to si asi představis *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: promin
nene jeste nvo lepsiho milionkrát vedle moji lavice!!! je plagat vanessy ale počmrkané prostě dodetajlu vousy brýle vyškubané oči a ja s kamoskama jsem předtím co ten plagat nebyl jeste pocmrkanej jsme ho chtěly vyměnit za Ash ale ten si rikáme: Aby měla radost tak ji tu necháme *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
Re: Re: Re: promin
my sme dneska matiku nemělly.. já ju taky nesnááším
-
-
-
-
ashley
ashley je na 10.místě v žebříčku - musíme ji udržet aby pořád byla v TOP 10! jinak ji předběhla taylor Lautner - vubec mi to nevadí, páááč on je skvěleeeeeeeej *14* -
-
Re: ashley
hej ale i kdyby byla na 50 vůbec mi to neva *14* -
-
Re: Re: ashley
mě to taky newa. a taylorkovi to přejuu *14* -
-
Re: Re: Re: ashley
no tak jn ale edward je neeeeeeeeeejj *14* *14* *15* jasně že taylor si taky zaslouzi ale vlastne je tom jenom blbý žebřícek navstevnosti a tady na osůbky chodí jenom čtvrtka fanousku co má aj min takže.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ashley
jj to je pravdáá.. stmívání cast ashley miley a edward jsou neej *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ashley
jasnééééééééééééééé
-
-
-
-
-
-
miley stmívání ashley
hele víte co jsem si teď přečetla, že Miley řekla že stmívání je kravina - ta je ale blbá.. vždyť je to nej film na světě! ještěže naše Ashleynka stmívání miluje a Roba taky:-D
ashley je neeej -
ahoj
ahoj mam mocinky rada ashley tisdale vy si tady pisete? ja nemam jeste zalozeny profil ale rada bych si tady s vami psala:-) -
-
Re: ahoj
budeme mooooc rádi, když si snáma budeš psáát. jinak já se jmenuju Áďa *14* -
-
Re: Re: ahoj
ahoj ja jse menuju Markéta
-
-
-
NAVÍC
NÁM TADY O KRÁÁÁSU NEJDE!! -
fuj
vsak uz otvorrte oci pozrite sa na nu aka je skareda!!!!vanessa je ovela krajsia -
-
Re: fuj
ale my tvoje rady nepotřebujeme!! -
-
Re: Re: fuj
joooo nas to nazajímá jestůi si myslis že tvym komentikem změníme názor tak to ses na omylu *15*
-
-
-
mozna
mozna se dostanu na icq tam se muzem domluvit na ..... *15* -
-
Re: mozna
okeyyyyyyyyyyyy *15* *15* -
-
Re: Re: mozna
jsem tam *4*
-
-
-
ale
ale ja newm ona má tak krááásné oblečení kdybych byla ja ve stejném věku jak ona hned bych chtěla mít takové!!! *14* -
-
Re: ale
jj.. já strašně miluju nakupování.. hlavně v těch velkejch obchoďácích jako je olympia vaňkovka afi palác a tak :-D *15* *15* -
-
Re: Re: ale
no tak t já samé byly jsme v Budapesti a tam jsme pořad nakupovaly *14* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ale
já si taky vždycky z dovolenejch přivezu hromady oblečení. a kždej tejden jezdím nakupovat *15* *15*
-
-
-