-
promiń
promiń ale nebudu se už dál přetvařovat: Scott je škaredeje, nemá vubec žádnej vkus a dělá ashle ytak maximálně ostudu.. promIń ael kiki říká to samí.. Scott se ani neumí oblíkat a je jak říká kikinčina sestra: ten z té adamsové rodiny -
-
Re: promiń
taak kazdýý má jiný názor al e podle mě je hezčí a lepší a hlavně že se ash s ním cítí dobře:-D mě se zas moc nelíbil jared ale kdyby chdila s tí kytaristou jejím ten je upa pěkný *4*
-
-
JASHLEY
te´d si mi tim videem připoměla JAREDA..to byla tehdá ještě šťastná ashley -
-
Re: JASHLEY
no já si myslím že scoot je hezčí a lepší *14* *14* *14* nebo te kytarista ten kdyby s ním chodila *14* -
-
Re: Re: JASHLEY
asi máme na kluky uplně jinej vkus -
-
Re: Re: Re: JASHLEY
asi jo *15* *15*
-
-
-
-
video
tady:http://www.youtube.com/watch?v =nWJmPZDmB2E
líbí se mi jak mají propracovanou tu choreografii moc dobře udělali ten začatek ten je neeeeej *14* *14* *14* -
-
Re: video
jj...to video jsem už viděla *15* *15* *15* *15* *15* je to užasne -
-
Re: Re: video
ne mě se mi náramné líbí!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: video
mě taky *14* *14* *14*
-
-
-
-
hej
hj ale nechápu proč ty fotky z dovolené prisly tak pozdě *7* -
-
Re: hej
newím ale duležity je - že vubec přišly *15* *15* -
-
Re: Re: hej
ro je jasný *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: hej
však jasnýý *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
si tu?
si tu!! a ja si myslím že Ash to moc slušel jako sla s jejím tatinkema a s maui a s blonde na procházku *14* *14* -
-
Re: si tu?
tam je uplně nááádhernáá -
-
Re: Re: si tu?
že?? a to pejsci *14* *14* -
-
Re: Re: Re: si tu?
maui a blondi jsou táák roztomilý.. to je uplně užasnýý *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: si tu?
jo jsou upa neeeeeeeeeeeeeeeeej *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: si tu?
*15* *15* *15* *15* jjj *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
simca2
ten krecek je dobry!!!n o dem se bavit o ash ne??? *15* -
-
Re: simca2
to napadlo kluky.. oni jsou takový blbci:-D *15* *15* -
-
Re: Re: simca2
hm... to sedí u každé třídy *15* *15* *15*
-
-
-
as
nene nezmenil ja se prihlasim jsem u me na profilu ale kdyz na neco zmacknu treba prijate zpravy tak se mi to ukaze ze nesjsem prihlasena *8* -
-
Re: as
tak to fakt necháápu *8* *8* *8* -
-
Re: Re: as
ja tak neeeeeeeee *8*
-
-
-
kytkaaaaaa
nam onemocnela nejlepsi ucitelka- nase tridni!!!bude mesic doma byla na operaci a mi mame jednu ucitelku nahradni z matiky no hrrrrrruuuuuuuuuzaaaaaaaa
cela trida ji nesnmasi!!!!no a domluvili jsme se jakop cela trida ze vysbirame prachy a az pani ucitelka prijde tak ji koupime kytku velkou!!!!!!!!! -
-
Re: kytkaaaaaa
jj..tak to je od vás moc pkěný!!! my chceme naší učitelce až budeme v 9.třídě na vánoce koupit křečka - aby na nás měla dlouholetou pamáátku:-D *15* *15*
-
-
u nas
u nas chodii jenom na 1 stupen takze ucko ale honili jsme certy o prestavce to byla sraaaaaaaaandaaaaaaaaa a schovka??? holčičí záchod:-D *15* *15* -
-
Re: u nas
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* ttjn.... to u nás všecky.. a na nás řvaly jak prase.. v tom pekle: to bylo dělej sedni ty debile :D a táák. protože my sme jejich kamoši a když řikala o každým z nás ve třidě tak to byla prdel! nejlprve řekli: tady v té třidě je jeden blbec věští než druhej a pak o každdým něco řekli *15* *15* *15* -
-
Re: Re: u nas
*15* a co uci??? *15* u nas se trestaji i uci:-D -
-
Re: Re: Re: u nas
jj.. učitelky byly taky černé jak boty *15* *15*
-
-
-
-
jakto?
vy jste mikuláša neslavily? -