-
tjn
tjn, Blondie má skvělou postavu, taky to už i psali, že má jednu z nejhezčích vypracovaných postav... je prosět užasná. mám od ní staršně ráda písničku masquarade -
-
Re: tjn
JO ONA SI DÁVA ZALEŽET JAK NA SVÉ POSTAVĚ TAK I NA PÍSNIČKÁCH TA PISEN JE FAKT JEDNA Z NEJLEPSÍCH V GP *14* -
Re: tjn
já mám od ní ráááda všecky píísničky. ona je skvělá zpěvačka *14* *14* *14* *14*
-
-
hej
hej ale Ash má ted samé paparazzi no už se tesim jak bude alliens in the attic nevm jesli to bude dobrej film ale půjdu na něho *4* a ona ted poslední dopbou hrozně často chodí do tělocvičny.... -
-
Re: hej
bude to určitě skvělej film(ale né tak skvělej jako stmívání)... a taky podle té tělocvičny má postavu, takže jí to můžeme maximálně schválit. vypadá fantasticky *14* *14* -
-
Re: Re: hej
STMÍVÁNÍ JE NEEEEEEEEEEJ *14* *14* ASH JE PERFEKT *14*
-
-
-
ahooooooooooooooj
ahojky holky, jsem tu nová, můžu si sváma psát? myslím, že jste staršně super. už dlouho si tady čtu, co tady píšete. já taky vááážně nesnáším vanessu hudgens, je strašně unilá..tak můžu se k vám přidat? -
-
Re: ahooooooooooooooj
že se ptás a dík moc *4* -
-
Re: Re: ahooooooooooooooj
jeszě jsem zapoměla *15* AHOOOOOOOOOOOOOOOJ *15* *4* -
Re: Re: ahooooooooooooooj
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Re: ahooooooooooooooj
jééé, ahoj.. budem moc rádi, když se k nám přidáš! je super, že máš stejné názory! a hlavně že máš ráda naši ashleynkuu
-
-
:-D
hele už sis poslechla tu piseň od lochnessky? to winter.............(něco) nebo já newim jak jse to jmehnuje? já ne - mě to ani nenapadlo si to poslechnout protože si tím nechci zkazit vánoční atmosféru, která se pomalu blíží -
-
Re: :-D
ne.... já se o lochnessu ani nezjímám *15* *15* ona hrozně nudné písničky jako nekteré maj dobrej rytmus ale to je pořád na jedno brdo *15* -
-
Re: Re: :-D
jj... přesně prostě nuddddáááá -
-
Re: Re: Re: :-D
přesně *15*
-
-
-
-
už
už sem si ho přečetla, a proč ses na to ptala? -
-
Re: už
tak tedse podrž! *15* *15* já 622 *15* *15* -
-
Re: Re: už
kecááš? to já bych z toho scvokla, já hned jak mi něco příjde tak si to hnedka přečtu *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: už
nekecám to je vetsinou že si mě nekdo pridal do přátel nebo když mi nekdo odpoví jenom jo jdu tak to už nečtu no a mám jich 622 *15* *15*
-
-
-
-
hej
kolik mas tady na osůbkách nepřečtených vzkazů??... ptom ti to reknu proc se ptám *15* -
-
Re: hej
aháá 1..hned si ho du přečííst *15* *15* *15*
-
-
ashley
hele já jsem te´d závislá na těchto písničkách: jingle bell rocks, last christmas(od ashley) áááááááááá erase and rewind *15* *15* -
-
Re: ashley
tu první neznám ale ty další dvě jsou fakt užasné písničky no já ted hodně poslouchám last christmas, potom time after time nej písen *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ashley
jj... taky u mě te´d bodujou vánoční písničky... *15* *15*
-
-
-
ale
ale u nás taky žádnej mikuláš nebyl, vždyť už jsem na to velká.. to jsem všecko dostala od rodiny víš *15* *15* *15* *15* přece mě ve 14 letech nepujde navštívit nějakej mikulááš *15* *15* -
-
Re: ale
prosím tě u mě taky nmbyl *15* mě je to jasný *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ale
u měl byly naposled asi ve 3.tříídě a musela jsem říkat básničku: až příjde mikuláš, řeknu mu otče náš, nastavím košíček on mi dá jablíček a já mu zazpívám jako ten slavíček..ale když příjde do chaty, čert jeden rohatrý, schovám si hlavičku v proutěném košíčku nedám mu jablíčkoa ni svou písničku :-D jéé já sit o pořáád pamatuju *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ale
no tak u mě byl na posled ve 4. tříde a ja jsem se tam klepala jak blázen a sestra magda si tam podpírala hlavu *15* *15* *15* ja sem se musela smát:-D -
-
Re: Re: Re: Re: ale
já sem taky vždycky měla strach..,.... víc sem se dokonca bála mikuláša než čerta *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ale
jo on ej tak obrovský ale nejvíc jsem si to užívala ve skole *15*
-
-
-
-
-
-
no
no holky já jsem si to užila..... jenom jsem ležela v postely a a nic nedělala *15* potom mi akorát rodiče dali dárky *15* byl t fakt nej den.... a v americe se Mikuláš neslaví že ne? -
-
Re: no
tak to já jsem celej den byla na nohách :-D a potom v bazéně :-D no myslím, že se tam mikuláš tak jak u nás neslaví -
-
Re: Re: no
asi jn u nich se spise slaví Hallowen a tak... *4* -
-
Re: Re: Re: no
jj a konečně ty moje vytoužené vááánoce *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: no
my máme ve skole soutež kdo bude mít nejlíp vyzdobenou třídu *15* my jako parta jsem na tom fakt dobře si myslím *4*
-
-
-
-
-
mikulááš
tak co holky, jak jste si užily mikuláše? já suprově. dostala jsem spoustu věcí, ovoce , kokina, kosmetiku, nálepky s hannah montana, album na nálepky s hannah montana.... ponožky a táák. prostě boombáá -
-
Re: mikulááš
a ashley je ze všech neeeeeeej... love ashley love ashley love ashley love ashley love ashley love ashley love ashley love ashley love ashley love ashley love ashley love ashley love ashley love ashley love ashley love ashley *14* *14* *14* *14* *14* love ashley love ashley love ashley love ashley love ashley -
-
Re: Re: mikulááš
woow ty se más u nás zadny nebyůl *15* juchůůůů *15* a dostala jsem čelenku, cokoládu, rukavice, nejake bonbony ,ponožky( ja jich potřebuju milion) *15* *15*
prostě superrrrrrrrrr *4* -
-
Re: Re: Re: mikulááš
jooooooo!! *14* love ash love ash love ash love ash love ash love ash love ash love ash love ash love ash *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: mikulááš
jo jeste perník *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: mikulááš
yslís?? nej je ta poleva *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: mikulááš
miluju pernííky.. m%nam mňam mňam *14* *14* *15* *15*
-
-
-
-