Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tjn

tjn, Blondie má skvělou postavu, taky to už i psali, že má jednu z nejhezčích vypracovaných postav... je prosět užasná. mám od ní staršně ráda písničku masquarade
    • simca2

Re: tjn

JO ONA SI DÁVA ZALEŽET JAK NA SVÉ POSTAVĚ TAK I NA PÍSNIČKÁCH TA PISEN JE FAKT JEDNA Z NEJLEPSÍCH V GP *14*
    • medousssek

Re: tjn

já mám od ní ráááda všecky píísničky. ona je skvělá zpěvačka *14* *14* *14* *14*
  • simca2

hej

hej ale Ash má ted samé paparazzi no už se tesim jak bude alliens in the attic nevm jesli to bude dobrej film ale půjdu na něho *4* a ona ted poslední dopbou hrozně často chodí do tělocvičny....
    • medousssek

Re: hej

bude to určitě skvělej film(ale né tak skvělej jako stmívání)... a taky podle té tělocvičny má postavu, takže jí to můžeme maximálně schválit. vypadá fantasticky *14* *14*
      • simca2

Re: Re: hej

STMÍVÁNÍ JE NEEEEEEEEEEJ *14* *14* ASH JE PERFEKT *14*
  • ahooooooooooooooj

ahojky holky, jsem tu nová, můžu si sváma psát? myslím, že jste staršně super. už dlouho si tady čtu, co tady píšete. já taky vááážně nesnáším vanessu hudgens, je strašně unilá..tak můžu se k vám přidat?
    • simca2

Re: ahooooooooooooooj

že se ptás a dík moc *4*
      • simca2

Re: Re: ahooooooooooooooj

jeszě jsem zapoměla *15* AHOOOOOOOOOOOOOOOJ *15* *4*
      • medousssek

Re: Re: ahooooooooooooooj

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • medousssek

Re: ahooooooooooooooj

jééé, ahoj.. budem moc rádi, když se k nám přidáš! je super, že máš stejné názory! a hlavně že máš ráda naši ashleynkuu
  • medousssek

:-D

hele už sis poslechla tu piseň od lochnessky? to winter.............(něco) nebo já newim jak jse to jmehnuje? já ne - mě to ani nenapadlo si to poslechnout protože si tím nechci zkazit vánoční atmosféru, která se pomalu blíží
    • simca2

Re: :-D

ne.... já se o lochnessu ani nezjímám *15* *15* ona hrozně nudné písničky jako nekteré maj dobrej rytmus ale to je pořád na jedno brdo *15*
      • medousssek

Re: Re: :-D

jj... přesně prostě nuddddáááá
        • simca2

Re: Re: Re: :-D

přesně *15*
  • medousssek

už sem si ho přečetla, a proč ses na to ptala?
    • simca2

Re: už

tak tedse podrž! *15* *15* já 622 *15* *15*
      • medousssek

Re: Re: už

kecááš? to já bych z toho scvokla, já hned jak mi něco příjde tak si to hnedka přečtu *15* *15* *15* *15*
        • simca2

Re: Re: Re: už

nekecám to je vetsinou že si mě nekdo pridal do přátel nebo když mi nekdo odpoví jenom jo jdu tak to už nečtu no a mám jich 622 *15* *15*
  • simca2

hej

kolik mas tady na osůbkách nepřečtených vzkazů??... ptom ti to reknu proc se ptám *15*
    • medousssek

Re: hej

aháá 1..hned si ho du přečííst *15* *15* *15*
  • medousssek

ashley

hele já jsem te´d závislá na těchto písničkách: jingle bell rocks, last christmas(od ashley) áááááááááá erase and rewind *15* *15*
    • simca2

Re: ashley

tu první neznám ale ty další dvě jsou fakt užasné písničky no já ted hodně poslouchám last christmas, potom time after time nej písen *14* *14* *14* *14* *14*
      • medousssek

Re: Re: ashley

jj... taky u mě te´d bodujou vánoční písničky... *15* *15*
  • medousssek

ale

ale u nás taky žádnej mikuláš nebyl, vždyť už jsem na to velká.. to jsem všecko dostala od rodiny víš *15* *15* *15* *15* přece mě ve 14 letech nepujde navštívit nějakej mikulááš *15* *15*
    • simca2

Re: ale

prosím tě u mě taky nmbyl *15* mě je to jasný *15* *15* *15* *15*
      • medousssek

Re: Re: ale

u měl byly naposled asi ve 3.tříídě a musela jsem říkat básničku: až příjde mikuláš, řeknu mu otče náš, nastavím košíček on mi dá jablíček a já mu zazpívám jako ten slavíček..ale když příjde do chaty, čert jeden rohatrý, schovám si hlavičku v proutěném košíčku nedám mu jablíčkoa ni svou písničku :-D jéé já sit o pořáád pamatuju *15* *15* *15* *15*
        • simca2

Re: Re: Re: ale

no tak u mě byl na posled ve 4. tříde a ja jsem se tam klepala jak blázen a sestra magda si tam podpírala hlavu *15* *15* *15* ja sem se musela smát:-D
          • medousssek

Re: Re: Re: Re: ale

já sem taky vždycky měla strach..,.... víc sem se dokonca bála mikuláša než čerta *15* *15* *15* *15* *15*
            • simca2

Re: Re: Re: Re: Re: ale

jo on ej tak obrovský ale nejvíc jsem si to užívala ve skole *15*
  • simca2

no

no holky já jsem si to užila..... jenom jsem ležela v postely a a nic nedělala *15* potom mi akorát rodiče dali dárky *15* byl t fakt nej den.... a v americe se Mikuláš neslaví že ne?
    • medousssek

Re: no

tak to já jsem celej den byla na nohách :-D a potom v bazéně :-D no myslím, že se tam mikuláš tak jak u nás neslaví
      • simca2

Re: Re: no

asi jn u nich se spise slaví Hallowen a tak... *4*
        • medousssek

Re: Re: Re: no

jj a konečně ty moje vytoužené vááánoce *15* *15* *15* *15*
          • simca2

Re: Re: Re: Re: no

my máme ve skole soutež kdo bude mít nejlíp vyzdobenou třídu *15* my jako parta jsem na tom fakt dobře si myslím *4*
  • medousssek

mikulááš

tak co holky, jak jste si užily mikuláše? já suprově. dostala jsem spoustu věcí, ovoce , kokina, kosmetiku, nálepky s hannah montana, album na nálepky s hannah montana.... ponožky a táák. prostě boombáá
    • medousssek

Re: mikulááš

a ashley je ze všech neeeeeeej... love ashley love ashley love ashley love ashley love ashley love ashley love ashley love ashley love ashley love ashley love ashley love ashley love ashley love ashley love ashley love ashley *14* *14* *14* *14* *14* love ashley love ashley love ashley love ashley love ashley
      • simca2

Re: Re: mikulááš

woow ty se más u nás zadny nebyůl *15* juchůůůů *15* a dostala jsem čelenku, cokoládu, rukavice, nejake bonbony ,ponožky( ja jich potřebuju milion) *15* *15*
        prostě superrrrrrrrrr *4*
        • simca2

Re: Re: Re: mikulááš

jooooooo!! *14* love ash love ash love ash love ash love ash love ash love ash love ash love ash love ash *14* *14* *14* *14* *14*
          • simca2

Re: Re: Re: Re: mikulááš

jo jeste perník *15*
            • simca2

Re: Re: Re: Re: Re: mikulááš

yslís?? nej je ta poleva *15*
            • medousssek

Re: Re: Re: Re: Re: mikulááš

miluju pernííky.. m%nam mňam mňam *14* *14* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit