-
kd
kde hlásnu pro ashley jak si tady píšete kde pro ni můžu hlasovat? -
-
Re: kd
www.star-ashtisdale.blog.cz - je to myslím 2.čláánek
-
-
..
Dokazujete jak ste blbý když tu furt mluvíte o Vanesse ale to už je vaše blbost .. -
-
Re: ..
no tak sme blbý - tobě do toho NIC není -
Re: ..
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
-
-
ash
ona je bomby!!!!! nechápu jak se muze nekomu libit ta blba vanessa *7* -
-
Re: ash
jo ... tak to jsme 2:-D *15* *15*
-
-
Best
Každe musí uznat že Ashley je nej ! -
-
Re: Best
jj... vždyť to je uplně jasnýý.. ashley je NĚKDO.. né NIC jak lochnessa *15* *15* -
-
Re: Re: Best
Jo lochnessa je jedna velká NULA ! -
-
Re: Re: Re: Best
lochnessa je jedna velká - chlupatá striptérka *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
love ashley
LOVE ASHLEY *14* *14* *14* *14* LOVE ASHLEY *14* *14* *14* *14* LOVE ASHLEY *14* *14* *14* *14* LOVE ASHLEY *14* *14* *14* *14* LOVE ASHLEY *14* *14* *14* *14* LOVE ASHLEY *14* *14* *14* *14* -
hlasovalas?
a hlasovalas pro ashley v těch nominacích? já jo - ve všech. pokud newíš v jakejch tak jsou u mě na blogu ..tak pro ni hláásni -
-
Re: hlasovalas?
Jo hlasovala! -
-
Re: Re: hlasovalas?
ashley si tam vede moc dobře.. skoro pořád je 3 :-) *14* *14* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *3* -
-
Re: Re: Re: hlasovalas?
Jo to jo to je prostě nAŠE Ashley !A Vanessa tam nikde moc není ! -
-
Re: Re: Re: Re: hlasovalas?
njn.... vanessa... a co by ta dělala... leda tak maximálně ostudu americe *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hlasovalas?
love ashleynka. fuj lochnessa *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: hlasovalas?
JO TO JO ONA JE PROSTĚ JEDNA VELKÁ TRAPKA !
-
-
-
-
-
-
njn
neboj to od nich nedostaneš!!!!
ale já aji kdybych byla nemocná tak bych k babičce nejela!! -
-
Re: njn
To neway já jenom to tak říkala ale aspom by si mněla s kým psat !A co si dostala na mikuláše ? -
-
Re: Re: njn
no na mikuláša jsem dostala: hromadu ovoce, strašně moc kokinek a sladkostí, adventní kalendář, řasenku a tužku na oči, ponožky, album na nálepky s hannah montana a prostě strašně moc věcí, co ty? -
-
Re: Re: Re: njn
Já jsem dostala taky ovoce potom jsem dostala tetovací gelovky potom kalendář potom nálepky a tak já ani už newim a kokinka ! -
-
Re: Re: Re: Re: njn
tak tos toho taky dostala hafo *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
něco
Kiki, na mě asi taky něco leze, protože mě celej den bolí hlava.. a my do té vidně taky nejedem, protože ttam je prasečák *15* *15* -
-
Re: něco
jj ta naše pitomá škola tam jede jako !Jestli to od nich chytnu tak jako newim newim
A mohla bi si být nemocná byla by to dobrý a mohla by si jet k babi pač já tam jedu zítra "
-
-
něco
Kiki, na mě asi taky něco leze, protože mě celej den bolí hlava.. a my do té vidně taky nejedem, protože ttam je prasečák *15* *15* -
jsem tu
ahooj holky, co teďka děláte? já ležím v posteli s notebookem - už jsem vykoupanáá.... potom si zapnu superstar a budu se čučet z postele.......a to už jsem i naučená *15* *15* *15* *15* -
-
Re: jsem tu
Já taky ležím s notebookem v posteli a mám horečku a pěkně mně to štve !
-