-
jejda že já ski toho nevšimla
jejda že já ski toho nevšimla dřív. normálně ty kravky od vedle jsou ješště blbější než jsem si myslela:-d jim na diskuzi piše nějaká emily anglicky - jako že je asngličanka a oni jí vážně věří - odepisují ji anglicky! bože..bože.. ty jsou táák blbé.. vždyť jde uplně vidět že to překráůada ještě k tomu na googlu. protože tam někde má napsááno pretvarovala a to se jí nepřeložilo, protože tam nemá háček na r :-D bože.. oni jsou táák blbé *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
no
no holky ale ted jdu obíhat SB no tak mozna tu potom budu papa *4* -
kdyby něco ..
KDYBY NĚCO TAK TEN PARFÉM NENI VANESSY!! *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: kdyby něco ..
jo sorry on není vanessy ale lochnessy, že? *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
ale tak tohle......
ale tak tohle je fakt krááááááááááása ja čumím Ashley se tak nádherně oblékla!!! *14* ty punčocháče no spise silonky jsou krásn a moc se hodí ke tričku ted nemůžu poznat jestli to je triko pus sukně a nebo dlouhé triko *15* a potom k tom ta šala tak to je fakt krááááása dost dobře sladěnné nemám co k tomu říc¨t *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
cawte
cawte ashleynky jak je??? krásně jste su tu povídaly máte faktt pravdu *15* new paparazzi jsem neviděla jd se kouknout a jo neco ám ptom napisu na vzkazy to se zasmějete *15* stejně jako já *15* -
taylor
hej taylor a ashley jsou uplně neeeejky... love them *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: taylor
Jo jsou neeeej ! -
-
Re: Re: taylor
ashley a taylor *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ashley a taylor *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: taylor
ASHLEY A EDWARD!!!!! *14* *14* *14*
-
-
-
-
JOO
JOOO KRÁWA JE NA 12 MÍSTĚ !NÁŠ Taylorek je nej !!!!a SOMOZŘEJMĚ ŽE I ashley ! -
-
Re: JOO
jj Taylorek je *14* *14* *14* ashleynka *14* *14* *14* *14* a vanessa: *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: JOO
Vanessa je srááčka ! -
-
Re: Re: Re: JOO
jj hnuuuusss
ashleynka je sluníííčko -
-
Re: Re: Re: Re: JOO
Jo a a´t je třeba plastiková nebo pizdalka pro nás je néééj né jak ta kráwka ! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: JOO
mě teda nevadí že má ashley plastiku.. to mě nevadadíí ale kdyby se nedej bože nafotila nahá - tak by u mě skončila
-
-
-
-
-
-
Prostě je
Prostě je všechno hnusný ! -
-
Re: Prostě je
viš co je ale největši sranda? jak oni se rozzčilujou, že jim tady lochnessu pomlouváme! tak je to snad naša věc ne.. to mě jako budou zakkazovat co máme a nemáme psat... ať si polibijou. vždyť sou tady každymu pro smích.. ať zalezou do té své"soprávně praštěné" diskuze a nevylizaji na normálni suoper svět v kterám žije naše ashleynka a mileynka a stmívání *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Prostě je
Ne ona je prostě jedna velká TLAMA! -
-
Re: Re: Re: Prostě je
jojojoojojjoojojoojojojoj TLAMA je výstižný slovo pro lochnessku *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
jo a
jo a teďka nedávno jsem byla s mamkou ve městě a šli sme si čuchnou nějakejch voňavek: a já takovy: mami, chceš ucitit ten největší smrad na světě a ona že ne, tak já sem ji to stejně dala čuchnout hako tu vuňu vanessy a šplichla jsem to na ňu a ona že je to vážně strašně sladký a vubec to pěkně nevoní a pak mě celej večer nadávala, jakym sajrajtem sem ju našplichala že te´d smrdí jak blbec :-D *15* *15* -
-
Re: jo a
jako prostě vanessa je smráááááááááááááááá ááááááááááááááád a ashleynka je nejky............... chacha chachacha ..... ashley je neeej a vanessa je buuuuuuuuuuuuuuu
-
-
paparazzi
ashley na těch paparazzi fotkách jak jde se Scottem z té párty vypadá opravdu skvěle, ale Scott? to je hnus první třídy. mě je z něho na blotí.. on je vážně příííšernej.. bleeeee
ashley je tam ovšem překráásnáá *14* *14* -
-
Re: paparazzi
ashley je nej *14* *14* ashley je nej *14* *14* ashley je nej *14* *14* ashley je nej *14* *14*
-