Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

nikcy

niky dík že si nám pochválila fdess udělala jsem ho já s magdou.-D
    • nicky0012

Re: nikcy

nemáš zač!je fakt moc krásnej!moc se mi líbí!!takový hezký dessi nedělá ani ta photo-grafic-shoot...měly byste je holky dělat na objednávku a měly byste více zákaznic než ta holka!!! *4*
  • nicky0012

Ahoj ashleynky!

Ahoj Ashleynky!!!
    A Ado na jakej jdeš koncert????
    Jak jste si užily mikuláše???
    je super že je Ashle tolikrát nominovaná"!!!!
    Představte si že Ashley předběhl Šmajda!!Nesnáším ho ale ne proto že předběhl Ashley ale je prostě škaredej a Honzíík je lepeší!!!
    A nejlepší správa!!VANESSA NENÍ V TOP10 ŽEBŘÍČKU JUPÍÍÍÍÍÍÍÍ!'! *14* *14*
    • simca2

Re: Ahoj ashleynky!

ahoj
      ja jsem si ho užila doooost dobře!!
      newm na jaky jsde koncert
      a tak no a co.... pro nás je Ash vždy na 1!! a šmajda je nejhorsi v superstar
      a ona je prostě neeeeeeeeeeej!!! samozřejmě že tam vanessa ani nem byt!! *15* *15* *15*
  • medousssek

večer

večer tu určitě budu, ale teď už musím protože se du chystat na koceeert.. tak pááá
    • Re: večer

OK papa a potom jestli chces mě dej ten email dík.-D neco ti chci poslat *15* to se zasměješ *15*
  • medousssek

wooow

woooow holky, všimly jste si v kolikati kategoriich je ashley nominovaná?asi v 10 -to je bombááá! no a taky se skoro na všech umistuje zatim suprově, vždycky tak třetí místo.. to je supeer
    • Re: wooow

jooo!!!! říkám Ash je neeeeeeeeeeej!!!!! *14* *14* *14* a das mi email???? neco ti chci poslat:-D
  • simca2

Ahojte

Ahojte holčinky jak je?? na našem blogu je žebříček, kde lidi hlasovaly jaká písen je nej *14* Ashley se umístila na kráááásnéém třetím míste s 11802 hlasy a spísní Crank It UP *14* *14* Moc ji gratuluju!! *14* *14* to je jasné prtože Crank It Up je upa boží píseň *14*
    • medousssek

Re: Ahojte

jak říkám: ashley je proooostě nejjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY LOVE ASHLEY *15* *15* *15*
  • medoussku

ado sorry jasně že jsem si ten clanek cetla *15* no bylo mi to divný ale už jsem to nechtěla měnit *15* *15*
    • medousssek

Re: medoussku

jojo.. v pohodě *15* *15* *15* *15* *15*
  • jo a...

holky hill zpívá taky last christmas ale od ní se mi to nelíbí ona ty výšky zpívá divně ash to má o 100% lepší a takové fakt pěkné! *14*
    • medousssek

Re: jo a...

mě se to od hillary duff vubec nelíbíí..... ashleynka je nejky
      • simca2

Re: Re: jo a...

jo hill ty výšky to je hrůza o se nedá poslouchat Ash má na to hlas ona vyzpíva i C3 což ji fakt obdivuju třeba IAIO to má refrém je v C3 *14* *14*
  • simca2

no

no holcicky ja už dooprvdy budu muset zitra jdu do kostela brzy ráno takže papa *4*
    Ashley i love you!!!!! *14* *14*
  • medousssek

papap

no nic já zase nachvilku jdu od PC, dneyska tu ještě určo budu. pááá
    • simca2

Re: papap

papa *4* n no ja u jeste chvilku budu *4*
  • promiňte

holky promiňte ale já už musím. rodiče mmě volají že pořád nemám sedět u PC. tak zdarek
    • simca2

Re: promiňte

papa to znám *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit