Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nespesna

je to škoda ele co uděláme.
    • medousssek

Re: já

jj přesně tak. my sami stím nic udělat ani nemužeme''
  • katussska

taky končím z hlasováním

já teda taky nebudu hlasovat, máte pravdu, nemá to cenu, když tím stejně Ashley moc nepomůžeme, protože se beztak už výš nedostane
  • medousssek

končím z hlasováním

já taky končím, Ashley má málo hlsůů a to nedokážeme ju posunout dáll. já už nhlasovat nebudu ... nemá to cenu, Ashley se stejně výš nedostane
  • nespesna

no elizabet já ti písnu něco na vzkazy.
  • simca2

On bude v ČR její koncert??? A kdy??? nebo co o tom víš??? Plsky písni mi to!!!
  • Ach jo!!!

Mno nic, asi na to kašlu, hlasovala jsem celej včerejšek a nemám čas furt sedět u compu a dávat F5... A ke všemu je na tom Ash furt blbě... Takže končim, stejně to nemá moc velkou váhu, myslim ta soutěž... A jste tu některá???
  • katussska

Ahojky

Ahojky já sem ztady nová a taky fandím Ashley Tisdale, ona je suprováá.... taky budu hlasovat ať se Ashley dostane ještě dáál!!!
  • simca2

ja

ja sem premyslela o tom koncerte protoze to anulka tento tyden ten dopis bude posilat a ja sem se rozhodla ze ja tam budu o den driv abych stihla autogramiadu!!!tak tam budu driv a asi to bude v brne a v praze a mozna fakt mozna i ve zline *4* *4*
    • Re: ja

Počkej on bude její koncert v ČR???????????????????????????????? Kdy??????????,,
  • Já to nevzdám!!!

Ahojky holky, jsem tu a já to nevzdám xD... Já hlasovala do dvou do rána xD...
  • nespesna

jo

tak už to vzdejte.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit