Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nesnášim jí a vim proč...

Nemám ji ráda, páč jako herečka se mi vůbec nelíbí, podle mě neumí hrát, její písničky se mi nelíběj (teda asi krom 2 který ujdou) všechny písničky má hrozně jednotvárný a pak ty její nahý fotky, když jsem je viděla bez cenzury, tak se mi zvedal kýbl :(, jako normální člověk by se nahej nefotil...
    • medousssek

Re: Nesnášim jí a vim proč...

jj normální člověk by tohle neudělal..a její písničky se mi taky nelíbí, taky to jeji 2 CD v Hitparádách dopadlo dost blbě...
  • medousssek

!!!!

Vanessa se vždycky vetře všude.. vtěrka jedna :-D
  • nicky0012

jj

já mám zaca taky ráda ale vanessu přímo nesnášim ona je divná jak postižená fuuuuj hnus je slavná jen kvuli zacovi ona nic nedokázala!!!
    • medousssek

Re: jj

mám na to stejnej názor jako Ty :-D
  • ..

Jo to mě taky naštvalo jako to s Mauim :(... Jako já vždycky hlasuju proti Vanesse xD... Nebo jak je nominovaná se Zacem na LIPLOCK, jako Zac mi neva, ale Vanessa mi vadí, takže hlasuju pro Kris a Roba za Twilight :)...
    • medousssek

Re: ..

Vanessu s Shadow jsem snad viděla jenom jednou, a Ashley s Maui fotí shooty, bere ji nadovolenou, chodí s ní naprocházku a není nominovaná, to je trošku divné a myslím že aji hodně nespravedlivé
  • nicky0012

jj

jj přesně to mě taky sere vanessa není nic a přitom je všude stejně nevyhrajepro ni nikdo hlasovat nebude!! *4*
    • medousssek

Re: jj

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • nespesna

no

no toje hrůza.
    • medousssek

Re: no

co je hrůůza
  • medousssek

...

ale jako Ashley je o hodně bohatšíí než Vanessa
  • medousssek

...

a taky mě štve že v TCA je Vanessa nominovaná se svým psem Shadow a Ashley tam s Maui není. přitom Ashley bere Maui pořád někam sebou a Vanessa shadow vubec nikde neukáže..
    • Re: ...

Jo to mě taky naštvalo :(... Jako já vždycky hlasuju proti Vanesse xD... Nebo jak je nominovaná se Zacem na LIPLOCK, jako Zac mi neva, ale Vanessa mi vadí, takže hlasuju pro Kris a Roba za Twilight :)...
      • medousssek

Re: Re: ...

jjj.........já Vanessu nesnáším.. newím proč ale nesnáším ju
  • nespesna

no já si myslím že se umístí na 3. nebo 2. protože Vanessa bude určitě před ní.
  • nicky0012

ahoj

ahojholky jsem tu já o tom přemýšlela a vydím že stím všichni sekáte s tim hlasovánim já se na to taky vyseru to nemá cenu abbych hlasovala sama vanessu stejně nepředběhnem tak vo co se snažžit!! *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit