-
Ahoooj
Ahoj jak pak se máte můžu se přidat ? *5* -
jj
hlavně že píše už jen 30 komíku a máme 2000 a malina to je hrozné nominování!! -
-
Re: jj
Super!!!!!!!!!! -
Re: jj
jj zachvilku už máme 2000
-
-
já
každý si píše jak chce. -
promiňte
ale tohle je diskuze o Ashley a ne o Vanesse tak proč píšetš že byla nomiována na malinu -
-
Re: promiňte
Začaly jsme se tu totiž bavit kdo je lepší jestli Ashley nebo Vanessa a která vyhrála jakou cenu a kde byla nominovaná ;)... Viz. všechno níž... -
-
Re: Re: promiňte
jj přesně tak...:-D
-
-
Re: promiňte
protože rozebíráme kdo je prostě lepší :-D
-
-
nicky...
Nicky dobře ty!!! teď si to napsala pěkně... Vtipný je, že Ashley se zkracuje na Ash a Vanessa na Van, páč anglině znamená ash = popel a van = dodávka (jako auto) xD... -
nej
ashley je prostě nej a na tech hlavních nominovací í vyhrála a ty ostatní už nás nemusí zajímatma totiž víme že ashley je nej a nějaká vanessa to mnozí newí kdo to je kdyby hsm nebylo tak by vanessa byla třeba uklízečka ale ashley ta už dávno známá byla!! -
-
Re: nej
jj Ashley už dávno hrála v The Suite
-
-
nespesna
proč píšeš as as když je Ashleyino méno ve skratce Ash -
Zaráží mě...
Dost mě zaráží, že když je někdo nominovanej na Zlatou Malinu, že ho je někdo schopnej nominovat na TCA nebo MTV MA... Btw, Vanessa byla na předávání Oscarů, taky jen díky Zacovi ;)... -
-
Re: Zaráží mě...
s tím nic neuděláme..... prostě jenom musíme doufat, že Vanessa jednou klesne na nejnižší úroveň.. Jinak vždycky se budou lidi hádat jestli je lepší Ashley nebo Vanessa
-
-
jo
As As As As As As As As As AS !!!! *14* *14* -
medosssek
toje dobře Ashley je nejlepší -
-
Re: medosssek
Už ti jdu odepsat...
-