-
jo
já ti něco řeknu medousssku na vzkazy. -
-
Re: jo
jj
-
-
50 komentů
ještě 50 komentů a máme 2000 -
Ocenění...
Hele významný ocenění (filomová) jsou samože Oscary, ale taky MTV Movie Awards (kde Vanessa ostrouhala a Ashley vyhrála) a TCA (to se uvidí)... Ale na netu jsem tuhle vyhrabala starý články o ZLATÝ MALINĚ (opak Oscara, získávaj jí Paris Hilton atd.) a Vanessa byla na zlatou Malinu v minulosti několikrát nominovaná!!! -
-
Re: Ocenění...
jj o té malině jsem četla..... že je to hrozný ocenění a Vanessa na něho byla nominovanáá
-
-
elizabeth
psala sem ti na vzaky koukni se prosím a odepiš -
..
to je škoda že tu nebudeš ikdyž já taky ne jedu k babičce a ta nemá kompl!!!tak v sobotu příští tady budu až v ponděli odjíždím! -
-
Re: ..
jjn, to já mám u babičky počítač.. to je taky jediný štětníí :-)ale na táboře těžko bude :-D -
Re: ..
neee :(...
-
-
:)........
Jsem ráda, že máme stejný názory... Vanessa mi trochu připomíná Paris Hilton až na to, že není dědičkou hotelovýho impéria, neni tak pěkná a neni tak populární xD... -
-
Re: :)........
tjn.. jak už jsem říkala... lidi budou buď pro ashley nebo pro vanessu, jenom málo lidí mají rádi obě'''
-
-
Tábor
jinak v neděli jedu na tábor takže tady nebudu...... -
-
Re: Tábor
Škoda :(... -
-
Re: Re: Tábor
:-D no ale v sobotu přijedu a hned se sm pujdu kouknout co se tady děje.....:-) a jsem zvědavá jak dopadnou všechny ty nominace
-
-
-
jj
ashley žádnej takovej pruser nemá a není tolikrát nominována vanessa má pruser za pruserewm a je všude v tom něco bude holky a jak řekla elizabeth souhlasím sní uplně se vším!! -
-
Re: jj
nespravedlivost - to je slovo, které to uplně vystihuje. NESPRAVEDLIVOST -
-
Re: Re: jj
Je mi z ní blbě xD... Jako takovejch průserů xD... Já bejt jí tak lezu kanálama xD... jj nespravedlnost!!!!!!!!!!!
-
-
-
jj je nahoře díky Zacovi...
jj vztahem se Zacem hodně vytěžila, vem si to Zac jezdil po světě aby představil premiéry filmů (stejně tak Ash cd) a Vanessa jezdila snad jen s HSM... -
-
Re: jj je nahoře díky Zacovi...
jj.... Ashley aji hodně posílá videa svým fanouškům, ale Vanessa vubec
-
-
jj
jo vanessa se všude vetře snad je jako podplácí bo co já newm ale je to teda hoodně divný! -
-
Re: jj
vždy%t říkám, že je to vtěrka'''
-