Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nespesna

jo

já ti něco řeknu medousssku na vzkazy.
    • medousssek

Re: jo

jj
  • medousssek

50 komentů

ještě 50 komentů a máme 2000
  • Ocenění...

Hele významný ocenění (filomová) jsou samože Oscary, ale taky MTV Movie Awards (kde Vanessa ostrouhala a Ashley vyhrála) a TCA (to se uvidí)... Ale na netu jsem tuhle vyhrabala starý články o ZLATÝ MALINĚ (opak Oscara, získávaj jí Paris Hilton atd.) a Vanessa byla na zlatou Malinu v minulosti několikrát nominovaná!!!
    • medousssek

Re: Ocenění...

jj o té malině jsem četla..... že je to hrozný ocenění a Vanessa na něho byla nominovanáá
  • kamickar

elizabeth

psala sem ti na vzaky koukni se prosím a odepiš
  • nicky0012

..

to je škoda že tu nebudeš ikdyž já taky ne jedu k babičce a ta nemá kompl!!!tak v sobotu příští tady budu až v ponděli odjíždím!
    • medousssek

Re: ..

jjn, to já mám u babičky počítač.. to je taky jediný štětníí :-)ale na táboře těžko bude :-D
    • Re: ..

neee :(...
  • :)........

Jsem ráda, že máme stejný názory... Vanessa mi trochu připomíná Paris Hilton až na to, že není dědičkou hotelovýho impéria, neni tak pěkná a neni tak populární xD...
    • medousssek

Re: :)........

tjn.. jak už jsem říkala... lidi budou buď pro ashley nebo pro vanessu, jenom málo lidí mají rádi obě'''
  • medousssek

Tábor

jinak v neděli jedu na tábor takže tady nebudu......
    • Re: Tábor

Škoda :(...
      • medousssek

Re: Re: Tábor

:-D no ale v sobotu přijedu a hned se sm pujdu kouknout co se tady děje.....:-) a jsem zvědavá jak dopadnou všechny ty nominace
  • nicky0012

jj

ashley žádnej takovej pruser nemá a není tolikrát nominována vanessa má pruser za pruserewm a je všude v tom něco bude holky a jak řekla elizabeth souhlasím sní uplně se vším!!
    • medousssek

Re: jj

nespravedlivost - to je slovo, které to uplně vystihuje. NESPRAVEDLIVOST
      • Re: Re: jj

Je mi z ní blbě xD... Jako takovejch průserů xD... Já bejt jí tak lezu kanálama xD... jj nespravedlnost!!!!!!!!!!!
  • jj je nahoře díky Zacovi...

jj vztahem se Zacem hodně vytěžila, vem si to Zac jezdil po světě aby představil premiéry filmů (stejně tak Ash cd) a Vanessa jezdila snad jen s HSM...
    • medousssek

Re: jj je nahoře díky Zacovi...

jj.... Ashley aji hodně posílá videa svým fanouškům, ale Vanessa vubec
  • nicky0012

jj

jo vanessa se všude vetře snad je jako podplácí bo co já newm ale je to teda hoodně divný!
    • medousssek

Re: jj

vždy%t říkám, že je to vtěrka'''

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit