Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • medousssek

Blonde...

tak zatím pááá. a jestli to tady rozjedem.. to fakt newím
  • blonde

medousssku

no já sem před chvílí přidala dvě fotky a asik 6 tapet tak sem zvědavá kdy se to tu objeví protože většinou to trvá strašně dlouho....no neboj pokusím se tu být co nejdřív......tak zatim ahooooj...:) a rozjeĎte to tu ať tím dokážeme jak Ash moc milujéém... *14* ...
  • jessinka666

Omlouvám se že sem tu až tet

Moc se omlouvám ale byl tady Děda víž ady a už bych se sem asi nevlezla :-D *3*
  • medousssek

Blonde

tak při´d co nejdřív...
  • blonde

medousssku

já budu muset za chviličku zase odejít..něco tady dělaj s tou elektrikou a naši něco s tim kutí..snad zase hned přijdu.. *7* ...
  • medousssek

AChjooooo

Navíc mi ani nejfdou přidávat videa .-(
  • happy birthday

vsechno nej k narozkam
  • blonde

medousssku

no to máš pravdu, teď jsem moc dlouho neviděla jejich žádný společný fotky..no tak uvidíme zejtra mno...:D no já se mám skvěle...:) no jako doufám, že přijde víc lidí...jsme tady jenom my..a to všichni slibovali jak přijdou..já sem přišla i přes to, že nešla elektrika ale sem tady...:)
    • medousssek

blonde

já jsem taky hned vystartovala k PC když se ta bouřka trochu uklidnila,, škoda-ale stím nic nenaděláme
  • medousssek

....

třeba je taky všiude bouřka a nemužou jít na PC, a nebo se na to všichni vykašlali:-(
  • blonde

medousssku

jo to máš pravdů..to by mě taky zajímalo jestli ji pozve..ale ještě na minulý narozky jí pozvala pametáš na tu oslavu??...koukala jsme na videjka na youtubkua tak byla :p tak musíme počkat do zítřka až paparazzi budou mít nějaké fotky...:D:D:D a jinak jak se máš?... *14*
    • medousssek

Re:blonde

jj minule jí pozvala ale přece minulej rok spolu chodili všude, nakupovat ke kadeřníkovi, do posilovny... a teď?.... nic-žádné paparazzi fotky, žádná videa, prostě nic..... jinak mám se super, co ty?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit