-
blonde,....
My si atdy píšem asi jenom MY 2... to je hooodně blbýý no :-( -
...
asi joo.. všichni se na ty fotky hrozně moc těší .-) -
medousssku
my máme uplně stejný myšlení ty napíšeš o zítřejších fotkách a já taky... *14* ,,njn....Ashley je prostě nejlepšíí.... :) -
....
už vidím ty zířejší fotky z Ashleyný oslavičky... *14* ,,,určitě zase pozvala všechny svý přátelé a moc si to užívaj... :)....moc jí to přejůů protože Ashley je prostě nejlepšíí a dneska má narozky je to prostě naše frajerkáá... *14* *14* *14* -
-
Re: ....
mě by ale moooc zajímalo, jestli pozve aji Vanessu, protože poslední dobou se sní moc neukazovala a všude všichni říkaj že jsou teď nepřítelkyně.. tak newím jsem zvědavá.. Pokudd ji pozve tak jsou nej kámošky a pokud ne, tak se spolu asi fakt nebavííí
-
-
co myslíte?
no tak holky jaký dáme téma??...myslím že budete souhlasit když budeme mluvit o dnešním velkým dnu Ashley.. *14* ,,jak myslíte že to oslavuje??..bude to slavit zase na Malibu nebo snad na Hawaii?? *7* -
-
Re: co myslíte?
no já typuju že na HAwaii ale taky možná v Malibu.. no já newím, a´t je to kde je to, hlabvní je, že si to určitě užívá. už se těším na fotky z její B-day party :-)
-
-
medousssku
no já sem přidala včera ale ještě se tu neobjevili a teď jdu ještě přidat...jak koukám moc lidí tu není co?...Ale Ashley si to doufám pořádně užííváá... *14* *14* *14* *14* lowuju jíí....forever.. *14* -
-
Blonde
no to máš uplnou pravdu.. Moc lidí tady zrovna není,.... ale tak na tom zase tak nezáležíí, určitě si to ashley užívá, vždyť jsou to její narozky, te´d určitě pořádně oslavuje :-D
-
-
BOUŘKA
to já jsem taky přišla až teď protože tady byla bouřka a nechtěla jsem ryskovat, že by to tomu PC něco udělalo. Jibnak jsem dneska už přidala asi 10 tapet a včera taky ale pořád se tady ještě nepřidali:-( -
ahojiky
ahoj všichni moc se omlouvám, že sem přišla až teĎ ale pořád nám tu vypínají elektriku a možná nám ji zase vypnou takže nwm jak tu budu dlouho....JInak Ashley všechno nejlepšíí k narozkáám..24 wow... *14* *14* -
Párty!
Ahojky tak doufám, že se to atdy ještě trošku rozjede. zatím nás tady MOC není... -
páááárty
Párty..párty..