Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jessinka666

Ale jo

Jí si myslím aspon trochu ví české republice !! Kdo ví jestli o něčem nepřemíšlí !! *15*
  • medousssek

Jsem zpět

No to by mohla. ale já si myslím, že ona ani pomalu neví, že nějaká Česká republika exiistuje. V německu už byla několikrát, ale žeby přijela do česka nebo na slovensko, to ju ani nenapadne :-( *9*
  • jessinka666

Velká

JO to je mno !!Ale mohla bi mít tu koncert ale to asi mít nebude !! *13* *9*
  • medousssek

Jsem zpět .

tak to je hustý no..... ale tak jako škoda že je amerika táááák daleko *9*
  • jessinka666

Asi dělá

MNo já si myslím že spí ?
    Mně to taky někdy napadně aji když s ev noci probudím a snažím se myslet na to tak hned usnu !!
  • medousssek

Jsem zpět

Co asi teď ashley děláá......:-D:-D to je blbost co?:-D *15*
  • jessinka666

Newim ?

To opravdu newim !!
  • medousssek

:-D:-DJsem zpět :-D:-D

Víš co by mě Kiki nejvíc zajímalo? *15*
  • jessinka666

Proč o Ashley tohle píší

Newím proč se do Ashley na Vanessině dizkuzy do ní navážejí ? Ashley si může řídit život jak chce každá láska jednou vyprchá možná se z Jaredem moc necítila dobře dit je ještě mladá a má celí žívot před sebou !!Má čas než si najde toho pravého.Tak at nechají Ashley bít a nechají jí žít svůj krásný život .
    Ashley stejně nejlíp ví co je pro ní dobré a co ne!!Ona si rozhodne sama svůj život.

A nedělejte z té Vanessi takovýho svatouška každej člověk napachá blbost aji kdyžnechce.!!
    *10* *8*
  • medousssek

Už musím jít

Tak já už se loučím, dneska už sem tady byla dlouho a myslím, že jsem toho taky hodně moc přidala. zejtra zase budu pokračovat. tak se mějte všichni moc hezky, pište a přidávejte ať je Ashley čím dál tím víc lepší a lepší.. tak pááá
    • jessinka666

Re: Už musím jít

Neboj se Ady my Vanessu pozarazíme tam ty blbí holky v té dizkuzi na nás přece nemají !! Teda na Ashley. *13* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit