Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terysek...

holky

jj holky tak anulko a medoussku na tom icq se dohodnem ju? ale každopálně už se nemůžu dočkat až uvidim ty narozeninový videa jo a holky co kdyby se sem ty narozeninový fota a videa přidaly den předem protože ono to přece jenom chvíli trvá než se to sem uloží. *14* *14*
  • medousssek

mmmmm..

Taky si myslím. vanessa je moc krásná, ale na ashley prostě nemáá...a stejně si myslím, že Ash je hezčí a můžou mi zato nějací fans vanessy nadávat,a le můj názor nezměníím .. Ashley BEST FOREVER....... a takhle to bude pořád...... *4*
  • omajda

jsklf

ashley se umístila na 59. miste a vanessa na 49. Neříkam ze vanessa neni pekna ale ja si myslim ze ashley by mela byt pred vanessou *3*
  • medousssek

Už se mooc těším

Už se fakt moc těším. mám už udělaný 3 narozeninový tapety a jedno video... pak to sem dám až toho 2...
  • medousssek

Souhlas?

Souhlasili byste stím, kdyby ta Ashleyna oslava tho třicátýho byla třeba ve 2 nebo ve 3? a fakt pozvěte co nejvíc lidí ju?? *3*
    • omajda

Re: Souhlas?

ja stim souhlasim a pozvu co nejvic lidi *4* ashley je nej
  • medousssek

Ahoooj

Ahojky lidičky víte co mě nejvíc štve? že na Teen Choice Awards 2009 je Vanessa nominovaná se svým pudlem, kterého jsem viděla jednou v životě a Ash tam s Maui není. to je trošku zvlááštní že??... no jo,,, Vanessa se prosadí všude.. nemám ju vubec ráda!!!!!!!!pište ať aspoň tady na osobnostech je ashley lepšíí:-)
  • blonde

ááno

bude to mzc toho 30.6 a 2.7. už se mocko těším..taky budu vyrábět tapetky a hledat fotky,,Ashley forever best! *14*
  • medousssek

Moje icko

moje icq je 415 252 646 :-) napiš a já ti ji pošluu.. jinak už musím jít tak zase zítra a snažte se na ashleyn profil co nejvíc psát a přidávat .§) pááá a dobrou
  • anulka123

medousssek

Ahojky..dala by jsi mi prosím tvoje icq??
    Nemohla by jsi mi poslat tu koláž??
  • medousssek

Plííís

pro terysek...: mohla by jsi mi napsat tvoje icq abych ti to mohla posklat aty bysto do toho dopisu vložila???odepiš mi do vzkazu na muj profil.. děkuju:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit