-
Neregistrovaný uživatel Cleo Sertori
aha já nemám notebok..jsem normálně na komplu.. -
-
Re: Neregistrovaný uživatel Cleo Sertori
Aha! Mě se hrozne libi High school musical 1,2,3 A H 2 o staci pridat vodu proto jse jmenuju Cleo Sertori je to ma nej postava z H 2 o staci pridat vodu ale normalne se jmenu Pheobe tonkin A ve skole si hrajeme na high school musical a ja hraju Sharpay (Ashley Tisdale) *3* *3* *3* *3*
-
-
Aha tak to je divný..mně to žádnej vir zatím neudělalo!! -
-
Re: Neregistrovaný uživatel Cleo Sertori
Co mas za pocitac ? Ja Notebok
-
-
Aha tak to je divný..mně to žádnej vit zatím neudělalo!! -
jj
jj anulko123 máš pravdu taky sem se byla kouknout na ashleytisdale.org a poslechla sem si tam tu písničku a je upa skvělá škoda že je jen necelejch 30 sekund ale snad brzy bude celá písnička jo a ashley je nej ash je prostě best *14* *3* *14* -
Ashleynka je nej.nej.nej!!
Heyyy já jsem na www.ashleytisdale.org si poslechla nějskou písničku Ashley novou z toho alba a jee upaa BEST..sice hrála enom 30 vteřin, ale byla krásná..moc:-*se těším až budou na internetu písnišky...moc:-*Jinak Ashley low you!!nejwííts:-* -
-
Re: Ashleynka je nej.nej.nej!!
Sorry ale bez uražky ta stranka mi nahlasila vir! *10* *10* *10* -
Re: Ashleynka je nej.nej.nej!!
Tak to seš skvělá! *3* *3*
-
-
JJ:D
Jj už tam aji jsou:Djupííí -
videjkáá
anulko123--fakt??..tak to je hned omrknu a samozřejmě ohodnotím desítkou:D lolky -
7..
Přidala jsem 7 videíí..tak douufám, že se aspoŇ objeví když už se neobjevují fotky a tapety.. -
Jj blondee
Jj blonde já jsem se dívala na Vanessinu diskuzy a tam někdo psal jako neregistrovanej uživatel..a myslím si že to byl ten stejnej člověk co tady taky urážel Ashleyy...od nás to nikdo nebyl..to ne!! -
kajusko4
Lol, hey si nám k smíchu víš to??...tohle je fakt ubohý už!...anulka123 má pravdů jenom Ashley závidíš protože je tak ůžastná!!..Takže se radši vrať tam, odkud si přišla!!a navíc mi vám tam nelezeme!!..co bysme z toho fakt měli??,OMG