-
Divnýý
Víte co je divný, že některý přezdívky z fanklubu jsou tam dvakrát..ale jenom nějaký..nevíte proč?? -
Jjj
Ahooojky..tak už mám opsanejch 1000 přezdívek z Ashley fanklubu..zítra píšuu dalších 1000...a pak dalších..a dalších:D..potěěě nezvzdáme..to..jo díky terýsku že si mi pomohla..jinak mějte se..papa PS:ASHLEYNKA JE BESTy!! -
jj
marsa12 taky ten film schánim jo a co se týče že sou kolikátý podle počtu fanoušků no tak prostě řekněte kámoškám co maj rádi Ash ať se zaregistrujou ju? no mi to přece zvládem sme dobrý *14* *14* *3* jo a blonde bude se dít to že se tu budou předávat ty podpisy a tak bude to tu hlavně kuli tomu aby Ash přijela,budem se tu domlouvat jak na to ju? jo a anulko123 to je jasný že to tu dneska vypukne *1* a ten kontakt na toho zpávce vám dám dneska večer ju? domluvíme se Ashley Tisdale je nej *3* *14* *14* -
Terýsek, blonde, simčo 2 atd..
Holky já dneska budu opisovat všechny přezdívky z Ashley fanklubu..nechtěly byste mi někdo helpmnout??Že byste taky nějaký přepsali normálně ve Wordu a pak byste mi to poslali na icq..ale jak chcete..je to na vás..ono těch fanoušků je skoro 4000..tak to saama nezvládnu..moje icq je 417116754 -
vsechny
zjistila jsem ze to kolikaty sou na miste na hlavni strane je kuli poctu fanousku! takze nevim jestli s tim neco udelame -
vsechny
ahoj holky chci se vas zeptat jestli nemate nektera z vas stahly film Picture This moc vam dekuji za odpoved. -
-
Re: vsechny
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeee *5* *5* *5* *5* *5* -
-
Re: Re: vsechny
Sory ctěla jsem napsat cleo sertori a ne blonde a jinak! Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-
-
-
plo všechny...
jo snad tady budů ale nevím jestli to stihnůů...ale pokusim se..a co se tady vlastně bude dít???:D *3* -
anulko123
jo máš pravdůů nikdo ji eumíme popsát protože na ní slova nestačí Ashley je plostě nejlepší... *14* *14* *14* -
Dneska to vypukne!!
Holky buďte tady dneska k večeru ju??Rozjedeme to:D..jinak Ashley je fakt nejlepší..mám ji ráda čím dál tím víc..nedokážu si představit, že by nebyla..je fakt nejlepší..navždycky..forever!!ne dokážu ani popsat jak je skvělá..ani jedna z nás to nemusíme dokazovat nějakýma písmenkama..protože každá o Ashley wíme svý:-*jakáá je suprr:-*muck:-*lowe you!!žerůů -
kika4
V té filmobrafii jim chybí sedmé nebe zahrála si tam taky malou roličku. *1* *1*