Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terysek...

to zvládnem

holky to zvládnem ve čtvrtek se domluvíme ju? jinak budu přidávat videa a fotky jo a anulko nový písničky nemám jo a simco2 tak sem taky něco přidej ju ať je Ashley na 3.místě ju? 🙂 jo a blonde a ostatní holky to je jasný že to nevzdáme až Ash přijede budem si řikat že sme dobrý že sme to zvládli no tak dotoho 😍 😉
  • blonde

škodáá

ach jho,, ashley pořád na 4.míístě__*13*
  • anulka123

v hnědých

Mně se Ashley víc líbí v hnědých..ale sluší jí to ve všech..ale nej hnědáá:-*
  • blonde

ANKETA

ahojiky,,Ashley se mi líbí víc v blonďatých vláskách....je roztomilejšíí__ale to ona je všudéé co?:Dlol 😍 😍
    • Re: ANKETA

ahoj holky . já mám taky ráda Aahley mám se zaregistrovat aby jsme si o ní mohli povídat ? já to asi udělám..... kámošky řikaj že je blbá 😨 😨 ale to je vyloučený já jim ještě ukážu kdo je blbej přece oni ! 😁 😁 😁 😁
  • anulka123

simco2

Simco2 tak mi ty jména pošli ju?můžeš normálně přes vzkaz..
  • simca2

honem

pridavej te fotky videa prosim prosim prosim aby ash byla na tretim 😍 🙂 😉 a piste na diskuzich
  • simca2

sehnala

anulko123 ja sem sehnala podpisy ale jenom ctyri vic nesezenu skusim se zeptat aj kamaradek
  • kacenka1jb

anketa

ahojky delam anketu a zajímalo by me jak se vam libi ashley...
    kdyz mela blondate vlasy nebo hnede??
    a nepiste oboje!!napiste puze jednu barvu 🙂
  • anulka123

....

Jako It´s Alright, It´s Ok a I´m Back mám ale ostatní ne!!Nikde to ještě zatím není!!
  • anulka123

Písničky...

Hele holky nemáte někdo nějaký písničky z Ashley novýho CD??jÁ PLÁVĚ JEŠTĚ NE!!1.Acting Out
    2. It's Alright, It's OK
    3. Masquerade
    4. Overrated
    5. Hot Mess
    6. How Do You Love Someone
    7. Tell Me Lies
    8. What If
    9. Erase & Rewind
    10. Hair
    11. Delete You
    12. Me Without You
    13. Crank It Up