-
to zvládnem
holky to zvládnem ve čtvrtek se domluvíme ju? jinak budu přidávat videa a fotky jo a anulko nový písničky nemám jo a simco2 tak sem taky něco přidej ju ať je Ashley na 3.místě ju? 🙂 jo a blonde a ostatní holky to je jasný že to nevzdáme až Ash přijede budem si řikat že sme dobrý že sme to zvládli no tak dotoho 😍 😉 -
škodáá
ach jho,, ashley pořád na 4.míístě__*13* -
v hnědých
Mně se Ashley víc líbí v hnědých..ale sluší jí to ve všech..ale nej hnědáá:-* -
ANKETA
ahojiky,,Ashley se mi líbí víc v blonďatých vláskách....je roztomilejšíí__ale to ona je všudéé co?:Dlol 😍 😍 -
-
Re: ANKETA
ahoj holky . já mám taky ráda Aahley mám se zaregistrovat aby jsme si o ní mohli povídat ? já to asi udělám..... kámošky řikaj že je blbá 😨 😨 ale to je vyloučený já jim ještě ukážu kdo je blbej přece oni ! 😁 😁 😁 😁
-
-
simco2
Simco2 tak mi ty jména pošli ju?můžeš normálně přes vzkaz.. -
honem
pridavej te fotky videa prosim prosim prosim aby ash byla na tretim 😍 🙂 😉 a piste na diskuzich -
sehnala
anulko123 ja sem sehnala podpisy ale jenom ctyri vic nesezenu skusim se zeptat aj kamaradek -
anketa
ahojky delam anketu a zajímalo by me jak se vam libi ashley...
kdyz mela blondate vlasy nebo hnede??
a nepiste oboje!!napiste puze jednu barvu 🙂 -
....
Jako It´s Alright, It´s Ok a I´m Back mám ale ostatní ne!!Nikde to ještě zatím není!! -
Písničky...
Hele holky nemáte někdo nějaký písničky z Ashley novýho CD??jÁ PLÁVĚ JEŠTĚ NE!!1.Acting Out
2. It's Alright, It's OK
3. Masquerade
4. Overrated
5. Hot Mess
6. How Do You Love Someone
7. Tell Me Lies
8. What If
9. Erase & Rewind
10. Hair
11. Delete You
12. Me Without You
13. Crank It Up