Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

jj

napiste ze je to teprv pulka *14*
  • terysek...

jooo

jooooo třeba přijede už brzy anulko já se tak těšim a třeba navštíví osobnosti.cz a uvidí kolik tady má fanoušků jooo *14* *14* *3*
  • anulka123

Jj přesně!!

Jj přesně..napíšu všechny přezdívky terýsku a napíšu že je to z www.osobnosti.cz že má hodně fanů..a že by mohla přijed..moc se těším..snad přijede!!:-*
  • terysek...

jooo

joooo anulko napiš to pls a taky by tam chtělo připsat zě ty přezdívky jsou z osobnosti.cz ju třeba by se Ashley na osobnosti.cz poddívala *3* *14*
  • anulka123

Jj je!!

Jj máš pravdu..v novém bravu je Ashley adresa...tak prvně ty podpisy a potom to poešlm..víte co mě napdalo..že bych mohla na ten papír opsat všechny fanoušky co jsou tady na www.osobnosti.cz jako v jejím fanklubu...že bych tam vepsala všechny přezdívky těch kdo jsou v jejím fanklubu..a tím bysme nabyli hodně podpisů..sou¨hlasíte??já to klidně udělám..kvůli Ashley to udělám!!
    • simca2

Re: Jj je!!

nechcete to napsat na adresu co je dole na uvodni strance ashley *7*
    • simca2

Re: Jj je!!

ja znam adresu ashley ale posila se tam dopis
  • terysek...

jj anulko a blode

anulko a blonde v novém bravu je prej adresa na Ashley Tisdale kam si můžeš napsat na autogram ... ale stejně by to chtělo třeba email na Ashley zatim se mějte holky *14*
  • anulka123

Terýsku, blonde

Terýsku a Blonde hele dáme si na ty podpisy třeba tejdnen ju??Já teďka nemůžu na icq protože jsem mimo domov..hele sbírejte tejden podpisy..upaa všichni..a když nemáte newadí..a za tejden ve čtvrtek se všichni domluwíme co dál ju??Ale jestli máte i někdo další nápady tak šup sem s nima..všechny jsou vítaný..jinak zatím papa
  • terysek...

jojo

máš pravdu simco Ashley má v noim bravu adresu na kterou si můžeš napsat o autogram co ji to na u adresu poslat anulko a blonde? *14* *14*
  • simca2

ale

ale kontakt je dole na uvodni strane ashley dole a nebo ne blogu ashleyytisdale.blog.cz
    • simca2

Re: ale

ja ho sezenu este dnes
  • terysek...

jo jo

naše se taky počítej viď anulko? *14* *14* holky vy cco sem chodíte schánějte podpisy joooo my to dokážěm *3* super anulko domluvíme se na icq a ty blonde ahojky máš už ten nějakej kontakt na Ashley sme supééér *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit