-
Škodáá
Jujky to je dobrý nápad ale moje kámošky Ashley nemejí moc v lásce a ve škole neznám nikoho kdo by o ní mluvil....Takže já asik podpisy mít nebudu:(...ale mohla bych zkoušet hledat její adresu nebo e-mail ... -
:D
terýsku-máš icq??že bysme se mohli víc domluvit tam..moje icq je 417116754 ok?? -
Tak jj ale vážně!!:D
Tak jj ale myslím to vážně od zítřka sbírejte podpisy..a nepodvádějte..fakt jenom ať se podepíšou ti co mají rádi Ashley ju??Aspoň takhle zjistíme kolik má Ashley fanoušků..ok??a jestli mi pak cete někdo všechny ty podpisy poslat kolik jste nasbírali tak můj email je AnetaHlavkova@seznam.cz -
jj to by šlo :D
jo toby šlo ale vážně jinak ji sem nedostanem *14* a ja ji
tu chci *3* -
Navrhuju:D
Holky já navrhuju to takhle..sežeňte každá podpis od toho kdo má Ashley rád..třeba běž za kámoškou jesi má Ashley ráda a ať se ti podepíše na papír..potom si dáme mezi sebou emaily řeknem si kolik má kdo podpisů...a pak je jedna z nás sepíše na papír a pošle je přímo Ashley..ju??Takže sbírejte podpisy..ok?? -
LOLky
Nu jasnýý..trošku překlep:D,,ale jinák stejně to musíme nějak dořešit s tou ashley:D,,musíme jí sem dostat:p -
vpohodě :D
blonde: to je dobrý lol vpohodě *14* -
opraváá
terýsku--jujky no jo:D to bylo plo tebe no tak neváá..si všímavá takže supr_LOL:D -
jo
to bylo asi pro mě s tim bravem blonde *14* jo nějak to zařídíme jinak bysme se s Ashley Tisdale nesetkali *3* -
konečněěě!!
Jujkýý Ashley už máme zase na 4.míístě no to je dost:D,,taka a teď ještě před Van:) *14*