-
dokonalost
ASHLEY JE NEJLEPŠÍÍÍÍ,,NIKDO SE JÍ NEVYROVNÁ PROTOŽE JE CO???
DOKONALÁÁÁ!! -
Nechápu tooo
Terysku-Kéž by, jenže se jí ta návštěvnost vůbec nezvětšuje.Hele holky, tak návštěvnost se započítá jen když se podívám na její profil jenom přihlášená nebo i když nejsem přihlášená? *7* -
to teda fakt ne
Ashly na 5 místě ta Kateřina kterou ani neznám je najednou na 4. dyt ani nebyla v top 10... tak co to má znamenat to teda fakt ne..... =( mi se tu snažíme jí dostat na 4. místo a ona zase na pátym řikám vám ona se dostane na 3. Ashly si to zaslouží.... stopro *14* forever Ashly Tisadle -
ach jooo=(
anulko123-No to je fakt už moc!Ashley si to místo přece nezasloužíí=(
Jaktože jí předhonila tahle?Vždyť tu osobnosti ani neznáám...A je na 4.místě jo?..Tak to néé teda=( -
Toto není možný!!
Toto už fakt ne!!Ashley opět na 5.místě a nějaká Kateřina Janečková na 4. To je moc toto!!Vždyť Ashley je tak suprr...Ach jo!! -
Jo jo máte pravdu
blonde: tak sem zaregistrovaná *14* ale ne jako Terýsek ale jakoTerysek... tamto nešlo blonde můžu si tě dát do přátel? *4* -
Ashlëy..
Anulko123-Naprosto souhladíím to je táák suprováá písnička.Prostě Ashley je nejlepší co víc k tomu říct? -
NEJ!!
It´s Alright, It´s Ok nej.nej.4ever!!Lpeší song od Ashley jsem snad vživotě neslyšela!!muck:-*lowe you!! *14* *14* -
Ajoo takhle!!
Blonde-Aha..takže sem to nepochopila já..:D..no to je jedno..ale nikdo nám tady Ashley nebude pomlouvat.. -
LOL__:D
Ale pochopila jenže ta holka nám tady začali nadávat na Ashley jen z toho důvodu že jim tam ňákej nufik pomlouvá Vanessu nebo co...když se mrkněš na vanessy diskuzy tak se tam hadaj kdo je lepsi byla jsme tam prave se mrknout..