Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blonde

dokonalost

ASHLEY JE NEJLEPŠÍÍÍÍ,,NIKDO SE JÍ NEVYROVNÁ PROTOŽE JE CO???
    DOKONALÁÁÁ!!
  • blonde

Nechápu tooo

Terysku-Kéž by, jenže se jí ta návštěvnost vůbec nezvětšuje.Hele holky, tak návštěvnost se započítá jen když se podívám na její profil jenom přihlášená nebo i když nejsem přihlášená? *7*
  • terysek...

to teda fakt ne

Ashly na 5 místě ta Kateřina kterou ani neznám je najednou na 4. dyt ani nebyla v top 10... tak co to má znamenat to teda fakt ne..... =( mi se tu snažíme jí dostat na 4. místo a ona zase na pátym řikám vám ona se dostane na 3. Ashly si to zaslouží.... stopro *14* forever Ashly Tisadle
  • blonde

ach jooo=(

anulko123-No to je fakt už moc!Ashley si to místo přece nezasloužíí=(
    Jaktože jí předhonila tahle?Vždyť tu osobnosti ani neznáám...A je na 4.místě jo?..Tak to néé teda=(
  • anulka123

Toto není možný!!

Toto už fakt ne!!Ashley opět na 5.místě a nějaká Kateřina Janečková na 4. To je moc toto!!Vždyť Ashley je tak suprr...Ach jo!!
  • terysek...

Jo jo máte pravdu

blonde: tak sem zaregistrovaná *14* ale ne jako Terýsek ale jakoTerysek... tamto nešlo blonde můžu si tě dát do přátel? *4*
  • blonde

Ashlëy..

Anulko123-Naprosto souhladíím to je táák suprováá písnička.Prostě Ashley je nejlepší co víc k tomu říct?
  • anulka123

NEJ!!

It´s Alright, It´s Ok nej.nej.4ever!!Lpeší song od Ashley jsem snad vživotě neslyšela!!muck:-*lowe you!! *14* *14*
  • anulka123

Ajoo takhle!!

Blonde-Aha..takže sem to nepochopila já..:D..no to je jedno..ale nikdo nám tady Ashley nebude pomlouvat..
  • blonde

LOL__:D

Ale pochopila jenže ta holka nám tady začali nadávat na Ashley jen z toho důvodu že jim tam ňákej nufik pomlouvá Vanessu nebo co...když se mrkněš na vanessy diskuzy tak se tam hadaj kdo je lepsi byla jsme tam prave se mrknout..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit