-
Jééé asi si to nepochopila!!
Blonde-Jéé ty si to asi nepochopila..Tady někdo nadával na Ashley že je to pííča že Vanessa je lepší atd..a tak sem tý holce napsala že chápu že nemusí mít ráda Ashley..každej na světě nemá rád Ashley..ale že jí nemusí pomlouvat..my jim taky nepomlouváme Vanessu..že je to pííča..atd..jinak nic v tom neyblo jinýhoo jinak Ashley 4ever muck:-*nej.nej. -
To je jasnýý__=)
Terýsku--To je dobře, jen se pěkně zaregistruj, aspoň nás bude víc a budeme mít větší šanci =)) *4* -
Jááááj..
anulko123-Né asi, mi nemůžeme za to že vám tam někdo na Vanessu nadává!jde vidět že není tak oblíbená no a co?Kvůli tomu závidíte nám nebo co?a tak se mstíte?OMG___Jinák Ashley lowííkujůů__ale to vy asik taky že? *14* *4* -
Trapko!!
Jestli chceš pomlouvat Ashley jdi si jinam..Tady na to není nikdo zvědavej..chápu že nemusíš mít Ashley ráda..každej má rád někoho jinýhoo ale nadávat ji nemusíš..my taky neříkáme o Vanesse že je to piča..klidni se..!!!holkaa jdi se vycpat!! -
no jasný
blonde: jj já sem ted taky budu chodit častějc a s tou holkou co nám tu uráží Ashly máš upnou pravdu at si chcípne sama. *4*
jo a možná se budu i zaregistrovávat. *14* *14* *4* -
----
Terýsku--To je jasný že to dokážeme, ale musíme se víc snažit.Budu sem chodit častěji.Ashleynka je proste nejlepšíí=) -
NELEZ NÁM SEM!
klaruska44-To je jen otázka úhlu pohledu!!,,Ashley není žádná píča.a víš co?chcípni si sama! -
Ashley je nejlepší
to dáme o těch pár tisíc je van napřed ale navštěvnost přibývá tak sem choďte každej den a Ashley bude zase zpátky na čtvrtym místě. Ještě by to chtěla přidávat videa van jich má kolem 150 a ash jenom 80 přitim má tolik úžasnejch videí mi to dokážem spolu..... *4* *14* *14* -
tak...
tedka ste me nasraly kvuly nufikovi tadyk budu pisat!!ASHLEYNA JE PICA SKURVENA DEVKA PROLHANA PICA VYMRDANA *10* *10* *10* *16* *8*
ABY CHCIPLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
delfin
ahojky nevite kde se da koupit to jeji nove album?
*14*