Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chci to videt..

Jééé ten film "pictures" nebo jak se to jmenuje cely, bych chtela videt.videla jsme videa na youtubku a zda se mi to mocinky fajn filmik.ale zatim sem ho nevidela jako na koupeni...
  • anulka123

Jj přesně!!

V seriálech hrála taky..Tak jí můžeme znát už z nich..A ne jenom jako mrchu..a teď natočila taky pár skvělých filmů..prostě Ashley je nejlepší..muck:-*nejwíc..
  • ashley.sharpay

Nechápu ty lidi!!

Mě se Ashley líbí moc a mám jí moc ráda!!! A nechápu jak se může někomu nelíbit až tak,že jí pomlouvá,jenom kvůli tomu,že v HSM hrála mrchu Sharpay,kvůli takový kravině... A co třeba The Suite Life Of Zack And Cody tam se proslavila nejvíc ( když začínala se svojí kariérou!!! )... A pak třeba Picture This taky dobrá komedie!!! Prostě ty lidi nechápu!!!
  • anulka123

Nej.nej.nej!!

Ashley je fakt nej..a ty kecy o tom že má Aids nejsou pravdivý..Takowým kecům nevěřím!!Ashley má uplněě best písničky..muck:-*4ever!!Podle mě je lepší než Vanessa..
  • Fakt si dobráá...

Přesně, Já taky Ashley lowííkuju...A že má AIDS tak to slyšim poprví a taky vim už teď že je to pěkná kravina!...Mocko jí to s Jaredem přeju!...A co se týče Ashley písniček tak nejhezčí je on ní"Too many walls" a "Shadow of the night"..ty bych mohla poslouchat od rána do večera..ale občes si taky někdy poslechnu i tvrdší music:D,, *3*
  • chandlar

popííííík

*1* vííte ja sem spise na tvrdší muziku než tyhle popový sračky A*L*E jsou dvě extra vyjímky a to Ashley Tisdale a Miley Cyrus , plotože tyhle holky fakt váálej!!!!

...a co se týče ashley , tak high school muzical fakt nemusíím ale když by se mi na nem neco líbílo pak jen kvůli ashley je nejlepší!!!!! *15* *15* *15*
  • ashley.sharpay

Ash je nej

Ashley nej holka fakt... Zpívá líp než Vanessa,hraje líp než Vanessa atd...Nechápu jak o ní muže někdo říkat´,že má AIDS tomu nevěřim a taky,že je p..a a jiný věci to není vůbec pravda!!!
    • chandlar

Re: Ash je nej

*1* *1* *1* miluju ashley a souhlasím s tebou že zpívá líp a hraje líp než vanessa , plotože je úžasna a vanessa je ploti ní úplná nula

a že ma AIDS tomu taky nevěřím
  • anulka123

Přesně!!

Já sem taky chodím každej den a nic ..skore se nezvedáá..spíš klesá mně příjde..a některý fotky mi tam nedjou vložit..blbýý.. *9*
  • Jojo,,souhlasím.....

Jojo..je nejlepší...Taky jí lowííkuju!..Je to ta nejlepší star podle mě..Týo ale štve mě že je na tom 5.místě....Ale já sem chodím každej den a vůbec se to nelepší... :( *8*
  • omajda

simca2

proc nejdou davat uz fotky?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit