Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anulka123

Ashley je nej!!

I love You Ashley Tisdale. Je to upaa nejlepší herečka a zpěvačka..4ever..muck:-*

http://girra.blog.cz/
  • simca2

simca2

delejme s tim neco *8* *8*
  • vanessah20

best

ashley is best friend *5*
  • anulka123

Taky mně to tak příjde!!

Taky mně to tak příjde!!To je potěě divný!!Asle Ashley 5. nebude..to ne..
  • To nedáme...:(

Jo mě taky nevadí ani jedna z nich která je před Ashley ale myslim si že Miley ani Vanessa lepší než Ash nejsou!...JÁ sem chodím každej den jenže pořád se to nezvedá to skore spíš ubejváá...:(
    • dianna114

Re: To nedáme...:(

Hlavně Ashleyna nesmí předběhnout Hilary! A už vůbec at' není na 1.místě!!! Ideální by bylo,kdyby Lady GaGa byla výš než Ash. *8*
      • simca2

Re: Re: To nedáme...:(

TRHNI SI JJ? *16* *16* *5*
        • dianna114

Re: Re: Re: To nedáme...:(

NN *15*
    • Re: To nedáme...:(

ne to musis pridavat obrazky a tak dale
  • anulka123

To dokážeme!!

Choďte sem každej den..aby se Ashley zvedo skore..Jako 5.místo si nezaslouží dala bych jí 1..jenže tam je Miley a tu dohonit je nemožný..
    • Re: To dokážeme!!

jo máte pravdu taky sem ted chodim každej den Ashley je nej předtim byla na 3 místě a ted je na 5 to nejde ona je ta nejlepší pátý místo si stopro nezaslouží *4*
      • Re: Re: To dokážeme!!

Ashley je prostě nejlepší na světě nikdo na nu nemá..!a musíme ji dat na 1 místo pže 5 si nezaslouží *16* Miluju t ě láásko *14* *14*
    • ajulina

Re: To dokážeme!!

no miley mi nevadi ze je na 1.miste ae ze je Vanesa na 2.miste!!!!si to misto nezaslouzí!!! *10*
      • Re: Re: To dokážeme!!

souhlasím naprosto!!!!!!!!!!! ashley do boje!!!!!!!!!!!!!!!! je nej! *14*
        • Re: Re: Re: To dokážeme!!

JO MÁŠ PRAVDU ASHLEY MUSÍ BÍT NA PRVNÍM MÍSTĚ MILEY MÁ SPÍŠ BÝT NA 10
      • misisek

Re: Re: To dokážeme!!

Souhlas. Ashley by měla být první nebo druhá!!!
  • Sorry...

Ajulinka--Jé promin, ted sem se vsimla ze ten komentik nebyl pro me..tak srry :D,, *3*
    • ajulina

Re: Sorry...

jo zrovna koukam co sem ti provedla..... *15* *15* *15* *15*
  • Nepochopila si to :D

Ajulinko-ty si to pochopila špatně.:D,ja sem chtěla aby jste mi na sebe dala nákej kontakt na nase icko..:D,protoze tu nejsem zaregistrovana tak sem asik nemuzu davat fotky...Ale upravuju celkem hezky fotky tak jsme je sem mohli dat..To je jasný ze v americe maj jiny icka ty ho tam ani nemaj ty tam maj MySpace...JInák to se mas ze si byla v Americe..Taky by se mi libilo mit v Americe tetu nooo:D
  • ajulina

1.

jo a jetli chcete adresy na celebrity....tak jdete na tenhle web...........www.popstar.com *8* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit